Görümceme nasıl davranmalıyım?

2 ayda bir 15 gun sizde kaliyor evi karistiriyor,simdiye kadar hicbir sorun yasamadiniz, araniz super ama ne olduysa o laftan sonra hersey tersine dondu oyle mi
bastanda yazdım ses cıkartmam bırseyıne dıye her gelmesınde yasarız boyle sorunlar ama ustunu kapatırız esım bı tepkı gosterır gecer ama cocugum ıcın boyle dıyınce esımde fazlasıyla sınırlendı suan o hırsı alma derdınde. tabıkıde her seferınde sınır oluyorum dolap karıstırmasına etmesın uyardım sana ıyılık yapıyorum dedı guldu gectı baktım fayda etmedı daha ne yapayım dedım sustum

merhaba kızlar ben 6 yıllık evlıyım cok sukur görümce hıc sorun yasamadım ama hıc sesım cıkmadıgı ıcın aslında cok ıyı anlasırız oturur saatlerce sohbet ederız muhabbet ederız ama cok sorumsuz her 2 ay da bır gelır 15 20 gun kalır ben çalısıyorum onun 2 cocugu var bız ısteyken ev ona kalıyo dogal olarak ev karıstırmayı cok sever sırf bu yuzden her gelmesınde dolap ıclerımı temızler. suan gene bızdeler aıle apartmanındayız esım gecen aksam yorgun ve cocuklardan rahatsız olunca ablasına bu aksam annemde kal dınlenıyım dedı o da gıttı sonra pazar gunu benm oglum bahcede oynarken onların yanına gıtmıs eve 1 saat sonra cocugumu yollamıs onun cocugunu cekemem alsın cocugunu dıye ben bu lafa cok sınırlendım ama hıc ses etmedım bıraz tavır gostrdım anladı bana karsı hep alttan alıyo suan. ve bu olayın ustune tutmus alt daırede saat aksamın 10nunda bnı arıyo benım cocuklara yarına yemek yapıp bıraksana dıye bende cok sınırlendım elın ayagın tutuyo benım cocugumu cekemıysun ama senn cocuklarına neden ben yemek yapıp bırakayım ıse gıtmeden. esım delırdı bu olaylara ablasıyla sorun yasamasın dıye sakınlestırdım kapat konuyu falan dedım ama suan bana karsı gorumcemın bu ıyı davranısı benı delırtıyo. hatta bu aksam esıp sırf onlara ınat oglum ve benımle sahıle gıdelım atıstırmalık hazırla cay yap dedı onlarada sız gelmıyosunuz benım cocugumu cekemedıgınız ıcın tek gıdıyoruz dıyceksın dedı ama sorunda yasamak ıstemıyorm esımde yapıcaksın dıye ınatlasıyo napıcam sasırdım
Eşinize helal olsun

bılseydım senın ıcın ses kaydıda alırdım kuzum be. ben lafımı sakınmam canım haklıysam esımınde yanımda olacagını bılıyosam soylerım kı soyledımde

böyle canımlar kuzumlar hayırdır?

ne demişler esmesende esma pardon gürle...

sen benim kim olduğumu bilmiyorsun zaar

bana değil tüm üyelere azami saygı ....

böyle canımlar kuzumlar hayırdır?

ne demişler esmesende esma pardon gürle...

sen benim kim olduğumu bilmiyorsun zaar

bana değil tüm üyelere azami saygı ....
senden popülerlık ıstemedım ben bırsey danıstım cevap yazanlara cevap verdım herkez esıyle kotu olmak zorunda degıl herkezın esıde kotu degıl kı oyle bır tavırla ınsanlara yalan soyluyosun tavrını asıl sız yapamazsınız kusura bakmayında

senden popülerlık ıstemedım ben bırsey danıstım cevap yazanlara cevap verdım herkez esıyle kotu olmak zorunda degıl herkezın esıde kotu degıl kı oyle bır tavırla ınsanlara yalan soyluyosun tavrını asıl sız yapamazsınız kusura bakmayında

tamam haklısınız beni affedin lütfen

Bence eşinizin son dediği biraz çocukça olmuş.. çekirdek aile olarak gidin ama gidip de gorumcene biz tek gidiyoruz çocuğumuzu cekemediginiz için siz gelmiyorsunuz demek komik oluyor biraz :)

gorumceniz bir hata yapmış siz de soğuk davranıp anlamasını sağlamıssiniz bu kadarı yeterli bence.

o güzel latifeyi neden bu hale getirdiniz. Dalga geçmedi bence hoş bi espiri gibiydi. gelinler görümcelere , kocalar kardeşlerine böyle pek konuşamıyor ya. Yanlış anladınız bence

Taviz verme ne münasebet benim dolabimi karıştıracak. Ben silerim de. Eşinde yanında ne güzel inatlaşma bırak oda o kadar de muhattap olma. Kendini geri çek o zaman tartışma da çıkmaz. Neden böylesin diye sorarsa sen bunu bunu yaptin bende basitleşip kavga cikaracagima mesafe koydum dersin

merhaba kızlar ben 6 yıllık evlıyım cok sukur görümce hıc sorun yasamadım ama hıc sesım cıkmadıgı ıcın aslında cok ıyı anlasırız oturur saatlerce sohbet ederız muhabbet ederız ama cok sorumsuz her 2 ay da bır gelır 15 20 gun kalır ben çalısıyorum onun 2 cocugu var bız ısteyken ev ona kalıyo dogal olarak ev karıstırmayı cok sever sırf bu yuzden her gelmesınde dolap ıclerımı temızler. suan gene bızdeler aıle apartmanındayız esım gecen aksam yorgun ve cocuklardan rahatsız olunca ablasına bu aksam annemde kal dınlenıyım dedı o da gıttı sonra pazar gunu benm oglum bahcede oynarken onların yanına gıtmıs eve 1 saat sonra cocugumu yollamıs onun cocugunu cekemem alsın cocugunu dıye ben bu lafa cok sınırlendım ama hıc ses etmedım bıraz tavır gostrdım anladı bana karsı hep alttan alıyo suan. ve bu olayın ustune tutmus alt daırede saat aksamın 10nunda bnı arıyo benım cocuklara yarına yemek yapıp bıraksana dıye bende cok sınırlendım elın ayagın tutuyo benım cocugumu cekemıysun ama senn cocuklarına neden ben yemek yapıp bırakayım ıse gıtmeden. esım delırdı bu olaylara ablasıyla sorun yasamasın dıye sakınlestırdım kapat konuyu falan dedım ama suan bana karsı gorumcemın bu ıyı davranısı benı delırtıyo. hatta bu aksam esıp sırf onlara ınat oglum ve benımle sahıle gıdelım atıstırmalık hazırla cay yap dedı onlarada sız gelmıyosunuz benım cocugumu cekemedıgınız ıcın tek gıdıyoruz dıyceksın dedı ama sorunda yasamak ıstemıyorm esımde yapıcaksın dıye ınatlasıyo napıcam sasırdım
Bi açıklama yapmak zorunda mısınız yani siz hazirliginizi yapın çıkın yola sizi görüp bizde gelelim derseler biz ailecek vakit geciricez dersiniz. Zaten laf söylemişsiniz çünkü daha fazla söylemeye gerek yok . Cümleler arttıkça siz kabahatli duruma düşersiniz şimdi haklısınız

İyi işte eşin madem o kadar koruyor onu da kendi söylesin "siz gelmiyosunuz ben eşimle başbaşa gidiyorum "diye
Bence gayet güzel hakkından geliyorsunuz biz ne desek boşbence eşiniz bu kıvama nasıl geldi siz bize tavsiye verin 😉😜

Kız Allah aşkına bunu nasıl egittin

Kız Allah aşkına bunu nasıl egittin
demin nasıl posta koyduğunu görmedin mi kuzu :))) helal olsun :)
Bu arada bazıları değişmiyor zorlama diyeceğim ama yıllar geçtikçe biraz duzelenler de olmuş, umutlu olmak lazım. Adamimsilar degismese de umutlu olmak sart. Umut fakirin ekmeği çünkü.

X