Görümceme nasıl davranmalıyım?

mutluannee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
57
131
merhaba kızlar ben 6 yıllık evlıyım cok sukur görümce hıc sorun yasamadım ama hıc sesım cıkmadıgı ıcın aslında cok ıyı anlasırız oturur saatlerce sohbet ederız muhabbet ederız ama cok sorumsuz her 2 ay da bır gelır 15 20 gun kalır ben çalısıyorum onun 2 cocugu var bız ısteyken ev ona kalıyo dogal olarak ev karıstırmayı cok sever sırf bu yuzden her gelmesınde dolap ıclerımı temızler. suan gene bızdeler aıle apartmanındayız esım gecen aksam yorgun ve cocuklardan rahatsız olunca ablasına bu aksam annemde kal dınlenıyım dedı o da gıttı sonra pazar gunu benm oglum bahcede oynarken onların yanına gıtmıs eve 1 saat sonra cocugumu yollamıs onun cocugunu cekemem alsın cocugunu dıye ben bu lafa cok sınırlendım ama hıc ses etmedım bıraz tavır gostrdım anladı bana karsı hep alttan alıyo suan. ve bu olayın ustune tutmus alt daırede saat aksamın 10nunda bnı arıyo benım cocuklara yarına yemek yapıp bıraksana dıye bende cok sınırlendım elın ayagın tutuyo benım cocugumu cekemıysun ama senn cocuklarına neden ben yemek yapıp bırakayım ıse gıtmeden. esım delırdı bu olaylara ablasıyla sorun yasamasın dıye sakınlestırdım kapat konuyu falan dedım ama suan bana karsı gorumcemın bu ıyı davranısı benı delırtıyo. hatta bu aksam esıp sırf onlara ınat oglum ve benımle sahıle gıdelım atıstırmalık hazırla cay yap dedı onlarada sız gelmıyosunuz benım cocugumu cekemedıgınız ıcın tek gıdıyoruz dıyceksın dedı ama sorunda yasamak ıstemıyorm esımde yapıcaksın dıye ınatlasıyo napıcam sasırdım

Dünya tersine dönüyor sanırım. Eşi görümcenin üstüne salan koca mı?
cok sukur haklı oldugum hıc bı konuda esım tersını yapmaz hıcbızaman ezdırmez. bıraz kıloluyum bazen kaynanam gorumcem kıloma laf eder ozaman bıle kavga cıkarır. aılede kımse bana agzını acamaz esımden yana cok sanslıyım :)

Ne guzel keske benim kocamda izin verse gorumceme istedigimi dememe.catlatip gezmeye gitmeme.firsatini bulmussunuz ne guzel benim ve tum gorumce magdurlari icin lutfen yapin

Bu şans değil başka bişey En azından öyle demek istememiştir demeliydi. Bi ateşine filan bakın ? İyi misin diye sorun

Bir görümce vakası daha yokmu arttıran

ayy bencede çok şanslısın boşver yinede sen mesafeni koru ama saygınıda bozma çok samimiyete gerek yok gideceksenizde gidin gördüğünde kızar zaten bize söylemeden gittiler diye takılma bırak eşin baksın icabına

Ne guzel keske benim kocamda izin verse gorumceme istedigimi dememe.catlatip gezmeye gitmeme.firsatini bulmussunuz ne guzel benim ve tum gorumce magdurlari icin lutfen yapin

o kadar cok kotu gorumce varmıskı burada fark ettım allah yardımcınız olsun benımkının yaptıgı pek bısey degıl ama ıster ıstemez konu cocugum olunca ayrı sınırlendım cunkı ben onun cocuklarını kendı cocugumdan ayırmam hıcbızaman

doğru soyluyosunuz ben hıcbısey demeden kacıyım bana bısey derlerse esıme postalayım :)

Bu şans değil başka bişey En azından öyle demek istememiştir demeliydi. Bi ateşine filan bakın ? İyi misin diye sorun
annesıne toz kondurmaz mesela boyle seyler olunca annem yapmaz der ben yokken gıder annesıne uyarır konusur sonra kv bana gelır oglumu bana dolduruyosun dıye bı trıplenır. esım guya kımseyı kımseye ezdırmıyo ama ablasına cok gıcık oluyo fazla dalga gecen bırı gorumcem aklnca şaka yaptıgını sanar karsısındakı ınsanı ezerek

Oyy oyy bana yaptiklarini anlatsam sayfalar yetmez hala intikam alamadim icimde kaldi ama.esim hala izin vermez bisey dememe hala

Ohhh tamam tamam çok şükür bi şeyi yokmuş Şimdi oldu

Oyy oyy bana yaptiklarini anlatsam sayfalar yetmez hala intikam alamadim icimde kaldi ama.esim hala izin vermez bisey dememe hala
sızde her buldgunuz fırsatta esınıze caktırmadan yapın nıspetınızı artık madem goze sokmanıza ızın vermıyo elbet gorumcenızın delırcegı seyler vardır onlarla vurun :)

İyi de misafir gelmiş insanı evde bırakıp gezmeye gitmek bana pek görgülü bir davranış gibi gelmedi açıkçası. Takdir edecek bir şey bulamadım ben eşinizin davranışında. Benim eşim böyle bir şey talep etse ya otur oturduğun yerde ya ablanları da alıp giderim derim muhtemelen.

2 ayda bir 15 gun sizde kaliyor evi karistiriyor,simdiye kadar hicbir sorun yasamadiniz, araniz super ama ne olduysa o laftan sonra hersey tersine dondu oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…