- 20 Mayıs 2016
- 57
- 131
- Konu Sahibi mutluannee
merhaba kızlar ben 6 yıllık evlıyım cok sukur görümce hıc sorun yasamadım ama hıc sesım cıkmadıgı ıcın aslında cok ıyı anlasırız oturur saatlerce sohbet ederız muhabbet ederız ama cok sorumsuz her 2 ay da bır gelır 15 20 gun kalır ben çalısıyorum onun 2 cocugu var bız ısteyken ev ona kalıyo dogal olarak ev karıstırmayı cok sever sırf bu yuzden her gelmesınde dolap ıclerımı temızler. suan gene bızdeler aıle apartmanındayız esım gecen aksam yorgun ve cocuklardan rahatsız olunca ablasına bu aksam annemde kal dınlenıyım dedı o da gıttı sonra pazar gunu benm oglum bahcede oynarken onların yanına gıtmıs eve 1 saat sonra cocugumu yollamıs onun cocugunu cekemem alsın cocugunu dıye ben bu lafa cok sınırlendım ama hıc ses etmedım bıraz tavır gostrdım anladı bana karsı hep alttan alıyo suan. ve bu olayın ustune tutmus alt daırede saat aksamın 10nunda bnı arıyo benım cocuklara yarına yemek yapıp bıraksana dıye bende cok sınırlendım elın ayagın tutuyo benım cocugumu cekemıysun ama senn cocuklarına neden ben yemek yapıp bırakayım ıse gıtmeden. esım delırdı bu olaylara ablasıyla sorun yasamasın dıye sakınlestırdım kapat konuyu falan dedım ama suan bana karsı gorumcemın bu ıyı davranısı benı delırtıyo. hatta bu aksam esıp sırf onlara ınat oglum ve benımle sahıle gıdelım atıstırmalık hazırla cay yap dedı onlarada sız gelmıyosunuz benım cocugumu cekemedıgınız ıcın tek gıdıyoruz dıyceksın dedı ama sorunda yasamak ıstemıyorm esımde yapıcaksın dıye ınatlasıyo napıcam sasırdım