Görümcemden Nefret Ediyorum Nefret......

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz

ya nişanlına bahsedip, onun dengeyi kurmasını isteyeceksin, yada nasılsa uzakta nadir görürüm deyip huzurunu kaçırmadan alttan alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…