Görümcemden Nefret Ediyorum Nefret......

Sen nisanlisisin o da kardesi. Bu arabada one oturmayi niye bu kadar abartiyosunuz anlamiyorum. Oyle bi'yazmissin ki sanki sen taksiyle arkalarindan gitmek zorunda kalmissin gibi.

Buna hiç katılmıyorum.O bilmemnesiyse bende karısı olucam.Hadsiz ne yerleşmiş hemen öne.Bunun adı düpedüz adamdan sayılmamak.Geç otur işte arkaya diyor.İnsan herşeyden önce nezaket gereği sen geç der.

Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana :KK43: ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz :KK43:
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım
Canim yat kalk haline sukret seninki evli bendeki evlenmis bosanmis ve hayatimda gordugum en fesat sinsi insan malesef benim kurtulusum yok gibi keske evlii olsaydi

düzelmez canm düzelmckde bilyiorum yok yere kendimi kandırmama gerek yok en güzel günlerimi zehir ediyor :KK43:
Benim her gunumu zehir etti nisanimi kinami mahvetti evlnin ce abimm abimm oldu bnden cikmaz oldu ben cok yiprandim sen ypma tavrini koy mesafeni koy bisey yptiginda cevabini ver ama bunlar sinsi, lafi kendi istedikleri gibi döndürür ler sakin sakin laf sok benim gibi dobra dobra olupta hakliykn haksz olma

Abla abla dedim .. kendime çok yakın bildim ama yapmamam lazımmış
safliğimi iyi niyetliğim hep kullandı içten içe kıskandı fesatlık ettı herşeye burnunu soktu
nişanlımla aramıza girmek için herşeyi yaptı yılan yalnız bırakmamak için annemde nefret ediyor artık
onun yüznden hergün göz yaşı döker oldum.. dayanamaz oldum patladm artık herşeyime karışmasından burnumu sokmasndan bıktım usandm.. cok yıprandım..
Annemle dün konuşuyordk nişanlımın arabası var nişanlım ne zaman gelse bana oda geliyor ve ön koltuga biniyor ben ise arka koltuğa biniyorum. annem en sonunda dayanamadı bana konuyu açtı
X in nişanlısı senmisin o mu ? onun ön koltukta ne işi var sen neden arka koltukda oturuyorsun terbiyesiz dedi..
sizcede öyle mi saf gibi agzımı acıp birşey demedim etmedim ama düşünce öyle sanki x in nişanlısı ben değilimde o.. Senn ön koltukda ne işin var her defasnda
SEn kimsin ki benim halıma perdeme karışıyorsun sen kimsin ki benim eşyalarıma karışıyorsun..
annem özellkle bu araba konusuna deli oluyor ben sinirleri çok yıpranmuş biriym dügünime 1 ay kaldı
ondan sonra burdan defolup gidecek başka bir şehird yaşıyor evli üstelik ama dayanamıyorum ben bu insana :KK43: ne zormuş cok dloyum kızlar nefret ediyorum.. yapılanları edilenleri bir dinleseniz nasıl dayanıyorsn dersiniz :KK43:
bu araba mevzusu benm için sıkntı değil.. ama diğer yapılanları yediremiyorum kendime ben bu kadar iyi niyetli iken onun kıskançlklarndan fesatlklarndan herşeye burnunu sokmasndan bıktım

seni anlıyorum cnm yaşamadım böyle bir durum Allah da yaşatmasın ama anlıyorum. empati yapıyorum. bir de görümcenizin niye böyle yaptığını anlayabiliyorum. kıskançlık yapıp hep ön planda olmak istiyor. yoksa öne oturma değil mevzu, mevzu altında yatan sebep. ben olsam geç sen nişanlının yanına canım derim, erkek kardeşim olsa ben de kızkardeşi olsam. ama görümcen senle yarış halinde. demek eşyalarına da karışıyor. çok sinir olduğum insan tipi. şu gençleri bi rahat bırakın da düzenlerine, eşyalarına kendileri karar verip kendileri bir yerlere bi gidip gelsinler.

her sefernde mi insan öne oturur.. her sefernde mi bizle gelir.. markete giriyoruz yok su olmazx bu olsun yok onu alma bunu al yeter.. :KK43: dayanamıyorum :KK43:
bak iyice sinirlendim ya ne demek her yere sizinle beraber gelmesi falan ben bile burda sinirlendim ya

Görümcelerim dahil, arabada herkese ben yer veririm öne oturmaları için, onlar da bana.
Her seferinde bir itiş kakış yaşarız, sen geç sen geç diye.
Bunda büyütülecek bir şey görmedim.
Öne oturunca kimsenin boyu uzamıyor.
Eşya mevzusunda da alışverişe götürmezsiniz, biz ikimiz karar vermek istiyoruz yanlış anlamayın dersiniz.
Bu kadar basit...
siz nezaketten yapıyorsunuz bu davranışı..
ama konu sahibinin görümcesi köpekliğine yapmış..sırf kardeşinin nişanlısı olduğu için, kıskançlıktan..

Allah ıma şükürler olsun görümcem şeker yaaaa onu çok seviyorum.
Bence hiç yüz verme onu kale alma canım

Sizin nişanlınızsa görümcenizin de kardeşi. Keşke bunu unutmasanız. Yedi yabancı değil, sevdiğinizin birlikte ortak bir hayata başlayacağınız insanın ailesinden nefret edecek kadar ne yaşamış olabilirsiniz? Ben bu kız tarafı erkek tarafı anlaşmazlıklarını anlayamıyorum.

nişanlımın yanına öne benden başka kimse oturmaz ya,ilk dışarı çıkmamızda kayınvalideme dedim hatta ilk zamanlar utanıyordum yok yani aile bireyleri arasında bence eşler yan yana oturur.ama örneğin onun eniştesi görümcen sen varsın o durumda enişte bey oturur öne.ya da arkadaş varsa.yani bence böyle.görümcen değil sen rahatsız olduğun halde kardeşini uyarmayan nişanlın suçlu

Eski konularını okudum da araba koltuğu neymiş dedim.
Bence sen annenle konuş önce hayatına bu kadar karışmasın.
Şimdi benim erkek kardeşim olsa kv adayı annen gibi olsa bende kardeşimi yalnız bırakmazdım.
Annenin gazına gelme.

Eski konularını okudum da araba koltuğu neymiş dedim.
Bence sen annenle konuş önce hayatına bu kadar karışmasın.
Şimdi benim erkek kardeşim olsa kv adayı annen gibi olsa bende kardeşimi yalnız bırakmazdım.
Annenin gazına gelme.
anlamıyosnz aslnda sorun araba koltugu değil ki ben bugün gecen konuşmaları yazmak istedm sadece..
fesatlı kıskançlı fitneliği ile baş edemiyorum içten içe bitiryor beni herşeye burnunu sokuo herşeye bende saf gibi ses etmedim o kadar ezildm ki

X