arkadaşlar ben bir devlet memuruyum eşim bir evin tek oğlu 4 tane görümcem var 3 tanesi yurtdışında yaşıyor onları senede bir ya görüyorum ya görmüyorum her sene biri geliyor türkiyeye en küçük görümcem turkiyede köyde yaşıyor üniversiteye hazırlanıyor evlenmeden önce görümceletimle çok iyiydik evlendikten sonra gerek yurt dışınds yaşayan görümcelerimle gerek köydeki görümcelerim durup duruken bana soğuk davranmaya başladılar özellikle küçk köydeki görümcem bende onlara seviyeli davranıyorum bu sebebten bunun dışında ben kaynanan beni çok seviyor ne desem yapıyor ve küçük gömrümcemin yanında senin yerin ayrı diyor o da ister istemez kıskanıyor gibi geliyor bana bir görümcem eski,den hep konuşurdu severdi beni şimdi evlerine gittiğpimde hiç konuşmuyor benle seviyreli iyimisin iyiiyim onun dışında arkdaşları gelmişti köye ben odaya girdiğimde ise sustular birde köye giderken ona hediye almıştık ve bıze kuru bir tesekkür etti bir bana tuhaf tuhaf baktı annesi falan ne zahmet ettiniz dedi tuhaf tuhaf baktı bakışlarından çok rahatsız oldum ben nedesem hımmm hımmm diyordu bende konuşmadım abidi yaz tatilinde yanımıza gel dedi ben demedim çünkü tepkileri beni çok rahatsız etti ayrıca eşim babamı çok seviyor babamla hep tavla falan oynarlar eşimin babası konuşamıyor duyamıyor bende dedim ki ersin babamla hep tavla oynarlar eşim hep yenilir diye şaka yaptım babamı kimse yenemez dedim bu lafın üzerine eşime bir bakış attııı. kaynamaman da ne güzel dedi ailemni çok seviyorum çok mutluym oğlum iyi bir aileye düşütü dedi gidin gidin dedi onlar gelsin bize de gelsinler dedi bend ededim geçem kardeşim geldi dedim oda bakışları düştü kaynamama falan beni çok sevdiği için kızlar rahatsız mı oldu acab bunlara nasıl davranmalıyım bu durumda eşim her zaman yanımda duruyor sağolsın ezdirmiyor ama görümcemin bakışlarından ahatsız oluyorum ne yapmam gerekiyor bize yaz tatili,nde geldiğinde nasıl davranmam lazım.. bana b,r akıl verin ..