görümcem ne yapmaya çalışıyor nasıl davranmalıyım?

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
arkadaşlar ben bir devlet memuruyum eşim bir evin tek oğlu 4 tane görümcem var 3 tanesi yurtdışında yaşıyor onları senede bir ya görüyorum ya görmüyorum her sene biri geliyor türkiyeye en küçük görümcem turkiyede köyde yaşıyor üniversiteye hazırlanıyor evlenmeden önce görümceletimle çok iyiydik evlendikten sonra gerek yurt dışınds yaşayan görümcelerimle gerek köydeki görümcelerim durup duruken bana soğuk davranmaya başladılar özellikle küçk köydeki görümcem bende onlara seviyeli davranıyorum bu sebebten bunun dışında ben kaynanan beni çok seviyor ne desem yapıyor ve küçük gömrümcemin yanında senin yerin ayrı diyor o da ister istemez kıskanıyor gibi geliyor bana bir görümcem eski,den hep konuşurdu severdi beni şimdi evlerine gittiğpimde hiç konuşmuyor benle seviyreli iyimisin iyiiyim onun dışında arkdaşları gelmişti köye ben odaya girdiğimde ise sustular birde köye giderken ona hediye almıştık ve bıze kuru bir tesekkür etti bir bana tuhaf tuhaf baktı annesi falan ne zahmet ettiniz dedi tuhaf tuhaf baktı bakışlarından çok rahatsız oldum ben nedesem hımmm hımmm diyordu bende konuşmadım abidi yaz tatilinde yanımıza gel dedi ben demedim çünkü tepkileri beni çok rahatsız etti ayrıca eşim babamı çok seviyor babamla hep tavla falan oynarlar eşimin babası konuşamıyor duyamıyor bende dedim ki ersin babamla hep tavla oynarlar eşim hep yenilir diye şaka yaptım babamı kimse yenemez dedim bu lafın üzerine eşime bir bakış attııı. kaynamaman da ne güzel dedi ailemni çok seviyorum çok mutluym oğlum iyi bir aileye düşütü dedi gidin gidin dedi onlar gelsin bize de gelsinler dedi bend ededim geçem kardeşim geldi dedim oda bakışları düştü kaynamama falan beni çok sevdiği için kızlar rahatsız mı oldu acab bunlara nasıl davranmalıyım bu durumda eşim her zaman yanımda duruyor sağolsın ezdirmiyor ama görümcemin bakışlarından ahatsız oluyorum ne yapmam gerekiyor bize yaz tatili,nde geldiğinde nasıl davranmam lazım.. bana b,r akıl verin ..

önceden konuşup şimdi konuşmuyorlarsa kendilerince bahaneleri vardır. önce bunu öğrenmen lazım. bence kayınvalidenle bu konuyu konuşman lazım. neden böyle davranıyorlar anne bilmeden birşey mi yaptım lütfen bana karşı samimi ol hatam olduysa düzeltmek isterim vs. gibi konuş bir bakalım neymiş karın ağrıları.

Esin seni seviyor, kayinvaliden seni seviyor ve herzaman sana iyi davraniyor,kayinpeder seni seviyor daha ne olsun , gorumceleride salla gitsin canim kafani takmaya degmez...

Anlattıklarına göre seni kıskanıyor olabilirler..ama böyle olmayabilirde..belkide farkında olmadan kırmışsındır..yada bir lafın üzerine laf eklenip başka türlü gitmiştir kulaklarına..o yüzden onlar sana geldiğinde tavır yapmak yada soğuk davranmak yerine,açıkca bu durumun seni üzdüğünü ve sebebini çok merak ettiğini söylemelisin...bir yanlış anlaşılma varsada ozaman çözülecektir..

Ama yine aynı devam ederlerse sana karşı,işte ozaman tavrını koy derim arkadaşım..

Belki kizin bakis tarzi öyledir. Aldiginiz hediye icinde bir tesekkürden fazla
ne yapmasini beklediniz?

belki bilmeden istemeden görümcelerini kırmış olabilirsin eğer öyle değilse seni kıskanıyor olabilirler yoksa neden birdenbire sana karşı soğuk dursunlar ki:44:bence hiç takılma zaten yılda bir defa görüyormuşsun sen onları gördüğünde sıcakkanlı güleryüzlü ol saygısızlık yapma yeter yavaş yavsaş aranız düzelebilirde düzelmezsede canını sıktığına değmez boşver gitsin canım:KK31:

üniversiteye hazırlanıyor demişşiniz demek ki yaşı daha genç..odaya girdiğinizde arkadaşlarıyla özel konuşuyorlardır susmaları da normal bence hediyeye teşekkür etmesi normal belki beğenmemiştir..eşinle kayınvalidenle aran iyi görümcenle de olmasın ne olacak kitavır yapmamaya çalışın yine de ne de olsa siz büyüksünüz

okuyana kadar göbeğim çatladı,fıtık oldum burada:KK1:..nolur şu noktalama işaretlerine ve Türkçeye birazcık dikkat edin yazarken,biz okuyanlar için işkence oluyor gerçekten.

anladığım kadarıyla köydeki görümcen hafif bir kıskançlık yaşamış,şimdi sınav stresi de yaşıyordur o yüzden kafaya takma.eşinle mutluysan gerisi teferruat.

vallla kızlar bilemiyorum ben dün kandildi mesaj attım cevap yazmadı biz ordayken sürekli telefon elindeydi anlamadım sanırım kıskanıyor abisini paylaşamıyor ama evlenmeden önce cok iyiydik birde türkiyedeki tek kardeşi benim eşim diğerleri yurt dışında olduğu için....

X