Görümcem için akıl istiyorum.

Kadın ne yapar bilemiyorm ama sen sakın bidaha Karışma bir akıl falan da verme. Ben böyle birine acıyıp onun için çıkar yol aradım geceler boyu düşündüm. En son ailesine benim bir sorunum yok çikom üstüme geliyor demiş. Sanki her görüşmede beni odaya çağırıp anlatıp ağlayan o değilmiş gibi
:KK57::KK57::KK57:. Ne kadar sinirlenmişsinizdir kimbilir.

aynı türden görümce bendede var en sonkı olay 15 tatılde kaynanasının yanına gelcekti ama esi demis hıc bı yer ecıkıcaksınız ee cocugun bırı 15 yasında dıger 9 cocuklar kocaman ama görümcemde demis ne cıkcam o zaman baska yere evımd eotururum benım esımde kaynana kaynanata sesını cıkarmıy eniste biraz bayaaaa zengin kızı rahatta tamam ama huzur yok en ufak sacma bı seyden 15 gun konusmuyolarmıs ccukları bıle bı yere yollamıyokı cocuklar erkek yanı 15 yasında cocuk dedım bu üni kazansın asla eve sokamazsınız bu cocgu

Onu 17 yasinda kocaya veren kaynana kayinpeder birseyler yapsa keske. Evlatlari degil dusmaniymis sanki.

geçen gün tv'de bir hoca'yi dinledim... konu tam olarak neydi hatirlamiyorum ama bir kadin aradi ve esinden çok dert yandi... bosanmali miyim dedi kadin...
hoca'da (inanin adi nedir, hangi kanaldaydi hatirlamiyorum) dediki, sana bosan diyemem kizim, ama gel gör ki öyle bir kocaylada ömür geçirmek mümkün degil dedi...

görümcene aynini söylemek düsüyor galiba bizlerede... bosansin demek bize kolay, ama ona bosanmakta çok zor gelecek..
bir yandanda 15 yillik mutsuz giden bir evlilik... daha ne kadar çekecek?? mezara kadar mi??
böyle bir kocaya kim katlanabilir... cehennemi dünyada yasatiyor kadina... zor valla.. Allah sabir versin, sen simdi bosanmasi gerektigi konusunda telkitlerde bulunursan, ilerde tepebilir, yuvasini bozdugunu bile iddia edebilir..
o görümcenin psikolojisi alt üsttür bu durumda.. kendisini bahsediyorsa destek olabilirsiniz esinle beraber..
Allah yardimciniz olsun...

Eklentiler

• upload_2015-2-6_1-10-51.png
    upload_2015-2-6_1-10-51.png
    315 KB · Görüntüleme: 70
X