gorumcem esıme sureklı bosanıp temellı sıze gelcam diyor

allah sanada yardım etsın valla benımde kv kp ıyıdr ama bız hepsınden uzaktayız oyuzden rahatım ama uzaktanda can sıkmayı becerebılıyorlar ınsanlar anlamıyorm ben kocamdan bosanmaya kalksam ya anneme yerlesırım bı ıs bulur ayaklarımın ustunde dururum kardesımın evınde ne ısım var anlamadmkı bız gelınler ses cıkarmadıkca tepemıze cıkmaya yer arıyorlar valla

Gelini olduğunu farketmemisim yazıda. Ozaman sizi sinirlendirmek için yapıyor. Gelemez.gelmek isterse de cevabını verin iki koskoca oğlun var yaşın genç kardeşinin evine gelmek te nedemek millete rezil etme kendini de hem laf sokmuş olursun için soğur hemde kabul etmezsin. Yukarıda bi arkadasin dediği gibi o bunu söylemeye utanmiyorsa siz Hayır demeye hiç utanmayin yani

Eşinden yana şanslı olanlar kulubune sende adını yazdırmışsın.Bide üstüne gel tabi bacımm olayınada girebilirdiki evlerden ırak.Zaten yaşı gelmiş 20li yaşlara oğlu hala akşama kadar otur boşboş pc de takıl bi tipken hala o çocuğunun arkasında duruyosa oda ayrı bi rezillik.O kadınla oturup ne konuşabilirsin yanı.Bu çouğuna düşkün olmak değil bariz cahillik kara cehalet.Ama kendini üzüp sıkılıcağın bi durum yok çok şükür eşinde kabul etmemiş öyle bir ihtimal yok belliki bırako boş boş konuşsun yani.

Şaka gibi ya, sanırım o çok kıymetli asalak oğlunu da getirecek size oldu deseydin. Sakın kabul etme. Çok mu sıkıntıdasın, hiç gelmese olmuyor mu?
yok gelmıycek zaten esıme dedı gelıp 3 gun kalcam ama tabı once kucuk gorumcemde kalcak 1 hafta sonra bıze sonra kaynanamlara ordan evıne herkez ayrı şehırlerde esımde ıstemıyorum 3gunlugune boşuna gelme bzı sıkıntıdayz dıye cagırıyorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun dedı para gondermedı tabıykı oda dedı kabul edersen temellı gelrım mutlu degıl huzurum yok dedı esımde ben vabal alamam 2 kocaman oglun var adam gıbı çalısıp baksınlar sana dedı.. esşim dunde bana ben turuzım sırketıyım sankı tatıl yaptırıcam dedı uzgundu yanı eşimde

inşallah canım zaten bıdaha derse dıycam kımse bana guvenıp boşamasın kocasını bugun ıyı olabılırım ama yarın ne olacagı bellı olmaz ev ev ustune olmaz dıycam ama ıste hep esıme soruyor bıkere bana soylese verıcam cevapta

İyi de eşiniz zaten ablasına gereken cevabı vermiş. Bunda dert edecek bir şey bulamadım ben.

Ayrıca yazınız çok karman çorman, renk de göz yoruyor, keşke düzeltseniz.

Sakin cnm sakin o kendisine bakıcı arıyor kocan kazansin sen ev işlerini yap onlar ana oğul popo buyutsunler anasının evine giderse o hizmet etcek anlaşılan esinde istemiyor yuz vermemis boşver o konussun kendi kendisine temelli gelcem diye

Ya ne rahat insanlar var hicmi cekinmicek sizle yasarken belki sen esinle rahatça uzancan TV izlicen başbaşa yemek yicen gezcen eve gelen kapini kendin acican daha 2 senelik evlilik sonuçta bunları yapmana engel olacak o var diye hep bi kisitlama olacak seninde evliliğin tehlikeye girer uyarayim.ister istemez stres olursun esinle tartisirsin.ben okurken sinir oldum burada.
Çocukları var gitsin tutsun başka ev beraber yasasinlar.sanami güvenip bosancakmis.ayni durum ona gelse onda onun akrabalarından birisi kalmak istese kabul etcekmiydi.
Şakayla baslar noldugunu anlamazsin geçici der bi bakmissin kalici gelmiş.bence Eşiniz iyi demiş ama sizde acikca konusun bu kişiyle boyle boyle ben istemiyorumesimle başbaşa gencligimizn tadini cikarmak istiyoruz gecinemeyiz herkesin bir aile düzeni var ev ev üstüne olmaz vb vb.

merak etme,basta kocan kabul etmez boyle biseyi

sana birşey deyim mi,sakın evinize dadanmasına izin vermeyin. Yıllar önce de teyzem dadanmıştı bize,kendi yetmiyo gibi kocasını da yerleştirdi,oooh ekmek elden su gölden,kovana kadar gitmedi yıllarca.
O yüzden bu işin şakası olmaz diyorum,bebek bakmaya da başkasını çağırın,serer postu gitmez sonra...

asla izin vermeyin
koskoca oğulları var çalışıp baksınlar annelerine ev tutup
yada kendi de çalışabilir evde bir şeyler yapabilir yaşı genç
gelinim huzursuz olmasın ama kardeşimin karısı huzursuz olsun düşünceye gel

aynen oyle canım zaten gelme dedık 3 gunlugune anca gelebılırım ama kabul edersen temmellı gelım dedı amacı hanı esım desınkı tamam madem mutlu degılsın temellı gelmek ıstoyosun gel demesıydı ama allaha sukurkı oyle bısey demedı esım saka sanıyor ama saka degıl ben evlendıgımden berı 3ayda bır aynı konuyu acıcp esımın agzını aıyor afedersın ama ben evde mısafır varken bıle esıme yanasamayan bırıyım banyo olayı yapamıyorum evde mısafır varken ben alısıgım evde eşimle uzanıp tv ızlemey sakalsmaya evde rahatım kendı evım bı baskasıyla yaşayamamkı ınşallah bıdaha soylemez aynı seyı

aynen oyle sankı ben ınsan degılım bana sormak yok hanı ben ıyıyı sesım cıkmaz sanıyor ama boyle bıseyı asla kabul etmem annesıgıle gıtsın bosanmak ıstıyorsa veya oglunun evıne gıtsınkı ogluda musade etmez kendı evınde yaşamasına sanırım ama ben eşine hak verıyorum koskocaman oglu var calısmıyor adamda kızyor busefer oglunu koruyor kocasına karsı adamda bıktım sızden dıyrokı haklı

Bu yaptığı resmen eşini kullanmak gibi bir şey. Kardeşi isteyebilir tabi , ama böyle bir durumdan istifade etmeye çalışır gibi şu kadar para yolla, şuraya buraya gideceğim demesi çok yanlış. Şart koymuş birde, gelirim ama böyle böyle olursa gelirim der gibi konuşmuş. Bana öyle gibi geldi. Eşin üzülmüştür tabi. Allah yardımcın olsun seninde sağsağlim bebeğini alırsın inşallah. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hele ki bu sağlık konularında muhtaç etmesin.

amnnn canım ınsallah kucagımıza almak nasıp olur ...valla dedıgın gibi allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın annem gelemyorıkı kız kardesım bırı calısyor evı gecındırıyor bırı okuyor annem kımseye guvenp bırakıp gelemıyor dogal olarak... ama esımın alesı cok musayıt gelemeye ama gelmedıler esımde anladı artık bence bazı seylerı aklı basına geldı zaten esım evın ısını ymegı herseyı yapıyor tıransverım oldugundan berı 2 aydır onun ıstedıgı hanı gelsınler sanada yoldaş olsunlar dıyeydı ama gelmedı kımse 3. ayım dolsun annemler gıdıp orda kalıcam bı sure

Allah a sukur kimsesiz degilmis, annesi evlatlari varmis.. sizin evde isi ne?
neyse ki esin ciddiye almiyormus ve savunmuyormus cok sukur, kendini hirpalama..

Biedaha bosanirim derse ee bosan ogluna yerles de yada bekar oglun calissin gül gibi gecirnirsiniz de..

Ogullari varken kardesinin evine neden göz dikmis anliyamadim valla...

Eveettt evli oldugu halde calismayan sorumsuz ve kardesinin sirtindan gecinen bir vaka daha tipki psikopat eski gorumcem gibi.. ne demek ya aylik gununu hesaplamak vs bu cinslerin sonu tukenmeyecek galiba.. mesafeni koru lutfen ! ha ben tekmeyi vurdum gitti sanada huzurunu boz diyemem ama oturup esinle ciddi ciddi konusman lagzim ..

Son düzenleme:
Eşin zaten kabul etmemiş, oğulların var diye de belirtmiş.
Boşa evham yapmayın, istese de gelemez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…