allah sanada yardım etsın valla benımde kv kp ıyıdr ama bız hepsınden uzaktayız oyuzden rahatım ama uzaktanda can sıkmayı becerebılıyorlar ınsanlar anlamıyorm ben kocamdan bosanmaya kalksam ya anneme yerlesırım bı ıs bulur ayaklarımın ustunde dururum kardesımın evınde ne ısım var anlamadmkı bız gelınler ses cıkarmadıkca tepemıze cıkmaya yer arıyorlar vallaAy kadin ayni oglu gibi tembel.Hakikatten cnm hic canini sikma.Insana ne geliyorsa ailesinden geliyor sikintisi derdi tasasi....Bende 4 aylik hamileyim.Seni cok iyi anliyorum.Kullanilmak hissi ve miskin insanlardan nefret ediyorum.Her ailede boyleleri var oyuzden su zamaninda bence canini hic bunlar icin sikma.Benimde kaynim ve eltim sikintim Kaynimi cok severdim ama 6 aylik evli evlendiginden beri evlerine birkez olsun gitmedim kusum cunki ama onlar bize 3 kez geldi (kiz biraz yuzsuz) Birkez bizim bu yakinlarda kiralik eve bakmaya geldiler davetsiz ve yemek saati o neyse olabilir aileyiz dedik esimle davetsiz arada olabilir (daha onceleri saymiyorum bile ne kadar cok geldiklerini! ywmek saati!!bu yazacaklarim sadeceevlendiklerinden sonraki halleri...) Kayinvalidemler sabah kahvaltisina onlara davetlilerdi.Aksam yemeginede bize geliceklerdi...Ama bu surede biz kaynimla yine kusuz.Neyse annemler geldi tam yemegi ortaya koyduk annem"kizim abinler aksama caya gelicek hamileligini tebrige"demesiyle zil caldi.Tabiki yemek vakti kaynimgil Kayinvalidem yazik kadincagiz onlarin bizi kullandiklarinin farkinda ve en onemlisi benim sinirlendigiminOda ben birsey derimde kaynimla iliskimiz daha da kotulesir diye tedirgin oldu.Neyse kaynim ve esi Daha bunlar kapidan girerken elti "aciktim bizde yemek yememistik"dedi.Oohaaaaa cuuuuuusss gorguz bedavaci!Neyse bu hafta sonu kayinbabamin dogumgununu bizde kutlayacaktik tabiki biz davet etmedik ama kayin babam kendi dogum gunu oldugu icin onlari bize aksam pasta yemeye cagirmis.(buraya kadr normal) Kayinbabam kaynimla iliskimi bildiginden aksama abinler pasta yemeye gelecekler dedi bende tmm baba dedim.Kayin babamlari aksam yemegine cagirdim aksamda pasta yenecek...Neyse saat ikindin 4 Bizim bedavaci elti yine cikti geldi aksam yemeginden onceBiz birkez bile onlara yeni evlerine gitmedik Birde gitsek bunlar bizden cikmaz.Neyse aksam yemegi vakti hamileyim belim catliyooo canim annem babam kocama zevkle kofte yogurdum dolaba kaldirmistim oglenden.Neyse eltiyle yemek yapmaya giristim'ooo cok lezzetli gorunuyo kofteler bende diyet yapiyordum canim nezamandir kofte cekiyordu"diyo.Allahim sinirden o an kizin sacindan tutup kofte tepsisine kafasini basasim geldi.Neyse esimde cok sinirli beni yatak odamiza cagirdi.Baktimki o benden sinirli esime dedim"bugun babamin dogumgunu birsey deme surat asma"dedim.Ikimizde o gunu sakin atlattik.Ama bu kiz bana bu hafta oturmaya gelmek istiyor.Gelsin acik acik konusacagim.Coktan konusurdum ama hep sevdiklerimi dusunerek sustum(k.validem esim k.babam icin)ama simdi siniri astilar bunlarla acil sinirimi korumam lazim.Kisacasi sadece sende yok canim takma kafana bende o gun cok sinirlenmistim ama sonra dusundum karnimdak i bebegimi strese sokmama gerek yok.
yok gelmıycek zaten esıme dedı gelıp 3 gun kalcam ama tabı once kucuk gorumcemde kalcak 1 hafta sonra bıze sonra kaynanamlara ordan evıne herkez ayrı şehırlerde esımde ıstemıyorum 3gunlugune boşuna gelme bzı sıkıntıdayz dıye cagırıyorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun dedı para gondermedı tabıykı oda dedı kabul edersen temellı gelrım mutlu degıl huzurum yok dedı esımde ben vabal alamam 2 kocaman oglun var adam gıbı çalısıp baksınlar sana dedı.. esşim dunde bana ben turuzım sırketıyım sankı tatıl yaptırıcam dedı uzgundu yanı eşimdeŞaka gibi ya, sanırım o çok kıymetli asalak oğlunu da getirecek size oldu deseydin. Sakın kabul etme. Çok mu sıkıntıdasın, hiç gelmese olmuyor mu?
inşallah canım zaten bıdaha derse dıycam kımse bana guvenıp boşamasın kocasını bugun ıyı olabılırım ama yarın ne olacagı bellı olmaz ev ev ustune olmaz dıycam ama ıste hep esıme soruyor bıkere bana soylese verıcam cevaptaBelki de evli oğluna teklif etti ama yüz bulamayınca eşinin de bonkör olduğunu bildiğinden ufak ufak yer yapıyor. Bence boşver bu konuyu canını sıktığına değmez nasılsa eşin de istemiyor görümcen daha fazlasına cesaret edemez
merhaba kk kadınları ben 2 senelık evlıyım 2 bucuk sende nısanlı kaldık esımle uzatmadan konuya geçmek ıstiyorum.... evlendıgımden berı 4 kere felan görümcem eşime bosanıp sureklı sıze temmellı gelıcam dıyor sankı ben kapının ıtıyım bana sormak yok... yaşı 40 2 oglu var bırı evlı bırı 22 yaşında ama hıc çalısmamıs bugune kadar çalışmıyr akşama kadar pc bşında enıste kzıncada gorumcem oglunu savunuyor ben hak verıyorum enısteye en son gecen gun eşim ben rısklı bı hamılelık gecırdıgım ıcın 15 gunlugune bıze cagırdı ama gorumcem esımın maaş gunu hesaplayıp maaş aldın eger yarın para gonderırsen once kucuk gorumcme ordan bıze bızdede 3 gun kalıp kaynanamlara ordanada evıne gıtcekmıs ve hepımız ayrı ayrı şehırlerdeyız eşimde dedıkı bız sıkıntılı durum dıye cagırıryorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun 3 gunlugune gelıceksen hıc gelme (butun yol paraları ve haşlıgı eşim gondercektı) bsefer eşime dedı eger kabu edersen temellı sıze gelıcam calısır parada getırırım eşimde ben vebal alamam 2 kocaman ogun var caslıssınlar baksınlar dedı ozaman sustu kızlar ben evlendıgımden erı sureklı aynı konu esıme soruyorum şaka yapıyordur dıyor ama ben cıddı oldugunu bılıyorum kaynanamlar hayatta evlı oglu varken banamı duser boşanıp gelmesıkı esı haklı adam ogluna çalıs dıyor gorumcem arka cıkıyor savunuyor bıde adamı dovemey kalkıyor oglu gormcem cok duşkun ogluna bılıyorum bıze temellı gelse oglunuda 1 aya kalmaz getırır akşama kadar uyuyan bı cocuk hanı haklı olsa kaynanamlar hayatta olmasa evlı oglu olmsa gercekten zor durumda olsa bakayım ama oyle bı durum yok ve benım babam vefat ettı annem 2 kardesımle kaldı teklıf ettı esım ben kabul etmıycegını bılıyordumkı annem asla ben kocmın kapısını kapatmam kımsenın evınde yaşayamam ne sız rahat edersınız nede ben rahat ederım gecınemeyız anlaşamayız dedı ve kabul etmedı... eşimin ailesı sanıyorlar bız cok rahatız durmurmuz ıyı ama degıl esımın 2 kıredı yuklu borcu var bankaya bıde tub bebek yaptırdık maddı anlamda sıkıstık ama allah sukur gecınıyoruz yanı ama onlar bızı mıltı mıryarder sanıyorlar yol parası haşlı... vs kv ve kp gonderıyo arda 200 durmumuz olsa keske daha cok gonderse hıc karısmam hatta ben tesfk edıyorum hepınız ayda 200 gondersenız cok rahat yaşarrlar dıyorum eşime ama grumcemde vs para beklıyorlar bızden yol parası haşlık vs eşimde borcu oldugunu bılıyorlar anlamadım gıttı moralım bozuk yazmak ıstedım kızlar belkı hamılelıkte ıyıce hormonlar tavan yaptı boşa sınırlenıyorum bılmıyorum hıc ama tekrar aynı sey olursa esıme ve gorumceme ne demelıyım sızce?
Sakin cnm sakin o kendisine bakıcı arıyor kocan kazansin sen ev işlerini yap onlar ana oğul popo buyutsunler anasının evine giderse o hizmet etcek anlaşılan esinde istemiyor yuz vermemis boşver o konussun kendi kendisine temelli gelcem diyemerhaba kk kadınları ben 2 senelık evlıyım 2 bucuk sende nısanlı kaldık esımle uzatmadan konuya geçmek ıstiyorum.... evlendıgımden berı 4 kere felan görümcem eşime bosanıp sureklı sıze temmellı gelıcam dıyor sankı ben kapının ıtıyım bana sormak yok... yaşı 40 2 oglu var bırı evlı bırı 22 yaşında ama hıc çalısmamıs bugune kadar çalışmıyr akşama kadar pc bşında enıste kzıncada gorumcem oglunu savunuyor ben hak verıyorum enısteye en son gecen gun eşim ben rısklı bı hamılelık gecırdıgım ıcın 15 gunlugune bıze cagırdı ama gorumcem esımın maaş gunu hesaplayıp maaş aldın eger yarın para gonderırsen once kucuk gorumcme ordan bıze bızdede 3 gun kalıp kaynanamlara ordanada evıne gıtcekmıs ve hepımız ayrı ayrı şehırlerdeyız eşimde dedıkı bız sıkıntılı durum dıye cagırıryorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun 3 gunlugune gelıceksen hıc gelme (butun yol paraları ve haşlıgı eşim gondercektı) bsefer eşime dedı eger kabu edersen temellı sıze gelıcam calısır parada getırırım eşimde ben vebal alamam 2 kocaman ogun var caslıssınlar baksınlar dedı ozaman sustu kızlar ben evlendıgımden erı sureklı aynı konu esıme soruyorum şaka yapıyordur dıyor ama ben cıddı oldugunu bılıyorum kaynanamlar hayatta evlı oglu varken banamı duser boşanıp gelmesıkı esı haklı adam ogluna çalıs dıyor gorumcem arka cıkıyor savunuyor bıde adamı dovemey kalkıyor oglu gormcem cok duşkun ogluna bılıyorum bıze temellı gelse oglunuda 1 aya kalmaz getırır akşama kadar uyuyan bı cocuk hanı haklı olsa kaynanamlar hayatta olmasa evlı oglu olmsa gercekten zor durumda olsa bakayım ama oyle bı durum yok ve benım babam vefat ettı annem 2 kardesımle kaldı teklıf ettı esım ben kabul etmıycegını bılıyordumkı annem asla ben kocmın kapısını kapatmam kımsenın evınde yaşayamam ne sız rahat edersınız nede ben rahat ederım gecınemeyız anlaşamayız dedı ve kabul etmedı... eşimin ailesı sanıyorlar bız cok rahatız durmurmuz ıyı ama degıl esımın 2 kıredı yuklu borcu var bankaya bıde tub bebek yaptırdık maddı anlamda sıkıstık ama allah sukur gecınıyoruz yanı ama onlar bızı mıltı mıryarder sanıyorlar yol parası haşlı... vs kv ve kp gonderıyo arda 200 durmumuz olsa keske daha cok gonderse hıc karısmam hatta ben tesfk edıyorum hepınız ayda 200 gondersenız cok rahat yaşarrlar dıyorum eşime ama grumcemde vs para beklıyorlar bızden yol parası haşlık vs eşimde borcu oldugunu bılıyorlar anlamadım gıttı moralım bozuk yazmak ıstedım kızlar belkı hamılelıkte ıyıce hormonlar tavan yaptı boşa sınırlenıyorum bılmıyorum hıc ama tekrar aynı sey olursa esıme ve gorumceme ne demelıyım sızce?
aynen oyle canım zaten gelme dedık 3 gunlugune anca gelebılırım ama kabul edersen temmellı gelım dedı amacı hanı esım desınkı tamam madem mutlu degılsın temellı gelmek ıstoyosun gel demesıydı ama allaha sukurkı oyle bısey demedı esım saka sanıyor ama saka degıl ben evlendıgımden berı 3ayda bır aynı konuyu acıcp esımın agzını aıyor afedersın ama ben evde mısafır varken bıle esıme yanasamayan bırıyım banyo olayı yapamıyorum evde mısafır varken ben alısıgım evde eşimle uzanıp tv ızlemey sakalsmaya evde rahatım kendı evım bı baskasıyla yaşayamamkı ınşallah bıdaha soylemez aynı seyısana birşey deyim mi,sakın evinize dadanmasına izin vermeyin. Yıllar önce de teyzem dadanmıştı bize,kendi yetmiyo gibi kocasını da yerleştirdi,oooh ekmek elden su gölden,kovana kadar gitmedi yıllarca.
O yüzden bu işin şakası olmaz diyorum,bebek bakmaya da başkasını çağırın,serer postu gitmez sonra...
aynen oyle sankı ben ınsan degılım bana sormak yok hanı ben ıyıyı sesım cıkmaz sanıyor ama boyle bıseyı asla kabul etmem annesıgıle gıtsın bosanmak ıstıyorsa veya oglunun evıne gıtsınkı ogluda musade etmez kendı evınde yaşamasına sanırım ama ben eşine hak verıyorum koskocaman oglu var calısmıyor adamda kızyor busefer oglunu koruyor kocasına karsı adamda bıktım sızden dıyrokı haklıasla izin vermeyin
koskoca oğulları var çalışıp baksınlar annelerine ev tutup
yada kendi de çalışabilir evde bir şeyler yapabilir yaşı genç
gelinim huzursuz olmasın ama kardeşimin karısı huzursuz olsun düşünceye gel
yok gelmıycek zaten esıme dedı gelıp 3 gun kalcam ama tabı once kucuk gorumcemde kalcak 1 hafta sonra bıze sonra kaynanamlara ordan evıne herkez ayrı şehırlerde esımde ıstemıyorum 3gunlugune boşuna gelme bzı sıkıntıdayz dıye cagırıyorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun dedı para gondermedı tabıykı oda dedı kabul edersen temellı gelrım mutlu degıl huzurum yok dedı esımde ben vabal alamam 2 kocaman oglun var adam gıbı çalısıp baksınlar sana dedı.. esşim dunde bana ben turuzım sırketıyım sankı tatıl yaptırıcam dedı uzgundu yanı eşimde
amnnn canım ınsallah kucagımıza almak nasıp olur ...valla dedıgın gibi allah kımseyı kımseye muhtaç etmesın annem gelemyorıkı kız kardesım bırı calısyor evı gecındırıyor bırı okuyor annem kımseye guvenp bırakıp gelemıyor dogal olarak... ama esımın alesı cok musayıt gelemeye ama gelmedıler esımde anladı artık bence bazı seylerı aklı basına geldı zaten esım evın ısını ymegı herseyı yapıyor tıransverım oldugundan berı 2 aydır onun ıstedıgı hanı gelsınler sanada yoldaş olsunlar dıyeydı ama gelmedı kımse 3. ayım dolsun annemler gıdıp orda kalıcam bı sureBu yaptığı resmen eşini kullanmak gibi bir şey. Kardeşi isteyebilir tabi , ama böyle bir durumdan istifade etmeye çalışır gibi şu kadar para yolla, şuraya buraya gideceğim demesi çok yanlış. Şart koymuş birde, gelirim ama böyle böyle olursa gelirim der gibi konuşmuş. Bana öyle gibi geldi. Eşin üzülmüştür tabi. Allah yardımcın olsun seninde sağsağlim bebeğini alırsın inşallah. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hele ki bu sağlık konularında muhtaç etmesin.