• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem aradi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.055
12.265
248
Hayirli sabahlar kizlar.ben eşimin ailesi ile yaklaşık iki senedir görüşmüyorum.onlara karşı aşırı verici, yedirici oldum ama onlar bırakın kıymet bilmeyi, bana sürekli wp durumlarından gondermeler mesaj atmlar tarzı hareketleri ile kendilerinden nefret ettirdiler.cok detaya girmek istemiyorum konuyu yormamak adına.kv de benden eskisi gibi beklentilerini karsilamayinca oğluna torununa düşman oldu.oyleki telefonda eşime bir meseleden dolayı hoporler açık iken onu da getirme (beni kasdediyor) oğlunu da sen gel yeter dedi.esime ölüsü gelse gitmem artık dedim.kucuk gorumcem zaten yılanın başı anlatmaya gerek yok.esim beni haklı görünce ailesine mesafe koydu. O da artık işlerine yardimlarina koşmaktan vazgeçti.2 yıldır kafam rahattı açıkçası.gecen gün büyük görümcem aradi esimi.ki onun zararı yok kendi derdine düşmüş ortalığı karıştırmayan, doldurmayan biri.esimede derim o farkli diye.esimi aramış telefona beni istemiş ben mutfakta idim. eşim ablam seni istiyor dedi.zaten gördüm ismini.hic bisey yokmuş gibi konuştum.aklimizda, sana gelecegiz bir fırsat bulamadık dedi.bende beklerim buyurun gelin demedim acikcasi insaAllh dedim konuyu değiştim.esime söyledim ablamla sıkıntı yok gider gelirim hatta isterim çocuk halası oldugunu bilsin. ama ne annen ne kardeşin ne de diğer ablani hayatımda istemiyorum.ettikleri hakaretleri beddualri göndermeleri unuttular heralde dedim.ablam aradığında aynen bunları şöyle istemedigini şöyle dedi. Gerçekten de görüşmek istemiyorum.nasil bir yol izleyeyim.buyuk görümcem bir konuda benden destek istemek için aramış bende çözeceğim zaten.hastane işi.ysrin bilgi vermek amaci ile ararım.evine hem geçmiş olsuna gidip hemde uzun uzun ailesinin bana yaptıklarını anlatıp görüşmek istemediğimi anlatsam mi.esimin dediğine göre zaten o da bana hak veriyormuş.annemgil geceye yanlış yaptılar diyormuş hep.daha önceleri konuslanmisti bu esimle.isi dustu diye aradı diye değil.
Yardımlarınız ve değerli fikirleriniz için teşekkürler 🥰

Kadının ailemle görüş gibi bir talebi olmamış ki. Neden görüşmem diyeceksiniz şu durumda? Öyle bir şey söylerse söylersiniz de şu an gereksiz bence.

Kadının zaten başında dert varmış, size annemle görüş de dememiş, e illaki durumlarıda biliyordur.. Durduk yere niye uzun uzun kv görümce ile görüşmek istemediğinizi anlatacaksınız?
Sana gelmeyi düşünüyoruz dedi diğer gorumcemle birlikte.

Back