- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 36
-
- Konu Sahibi dalgaszz01
alt katlarinda oturuyorsun diye dib dibe olmak zorunda degilsin ki?! kendi evinde pisir yemegini ye!Alt kata bu ayın içinde ineceğiz . hani en azından bi laf mı dediler inerim evime. Ve zamanla yavas yavaş da kendi evime cekilirim diye düşünüyorum ne biliyim başka çare yokki.
kusura bakmada korkunc gelmiyor korkunc zaten:) özel hayat olmadiktan sonra cicim aylarimi 10 kisiyle gecirdinten sonra evlenmem daha iyiHerk
herkesin aile yapısı karakteri farklıdır.. siz aldığınız domatesler çürük çıktı diye insanlara domatesi kotuluyemezsin . Bende eşimin ailesiyle 6 ay ayrı katlarda ama herseyii bir yaşadık . Elbette sorunlar oldu ama alenen değil.. Buna rağmen hala onları severim ve o zaman evlendiğime asla pişman olmadım. . Bu arada dışardan suan banada çok kötü dayanılmaz gibi geliyor ama o zaman öyle gelmiyordu yani dışardan daha korkunç geliyobu arda özel hayat diye birşey kalmıyor o ayrı
:) demek istediğim bu evlenmeye mani olmamali tabi bu benim düşüncem bende 6 ay yaşadım ve eşim sürekli Baska sehire gidip geliyordu okuduğu için bende onlarla kalıyordum çok sıkıntı çektiğim doğru evim var ama yok... çok kalabalık bi aileler ve birbirlerine çok bağlılar nasıl dayandı şaşırıyorumVerdiğin domates örneği de yanlış,aile yapısı düşüncen de.
Evet herkesin aile yapısı farklıdır ama aynı çatının içinde kendi öz annenle kardeşinle bile bazen çatışırken hiç bilmediğin bir aileyle daha zor.Hem de evliyken.Bu işin sevip sevmemeyle alakası yok.
Medeni kanunun evlilik müessesesinin oluşmuna ters.İnsanlar genç yaşlarda tolere edip toyluğun veridği heyecanla kabul ediyorlar ama zaman geçtikçe işin içine girince durum değişiyor.Evliliğin temel taşı çok önemli.
Düşünsene o insanların da bir düzeni,senin de bir düzenin var.o insanlarında bir evresi misafrileri,senin debr çevren misafir edip edemeyeceğin dönemler var.
Bir erkek ve bir kadın ailelerden bağımsız yaşamalı.Kendi maddi olanakları olmadan evlenmemeli.Ya da sırf maddi kaygılar yüzünden birlikte oturmayı istememeli.Manevi gidenler maddi gidenlerden daha büyük oluyo.
bende aynı şeyi yazacaktım herşeyi eşine ne gidip yetiştiriyorsun bi zaman sora adamıda bıktırırsınBazı şeylerin eşlerden saklanılması taraftarıyım
Kusura bakma ama ne olursa hemen eşinin avucuna döküyorsun
Bu şekilde huzurun olmaz ...
Evlenme şartları oluşmadan kimse kimseyle evlenmemeli.İlk yıllar çok önemli.Herkesin psikolojisi aynı değildir.Herkes başkalarıyla oturduğunda sorun yaşar.6 ay sonra evlenseydin daha güzel anılar biriktirirdin.Sevmek önemli ama yeterli değil.Kendini hiç birşeye şartlandırma.Dönüp dolaşıp döneceğin yerin neresi olduğunu bilemezsin.:) demek istediğim bu evlenmeye mani olmamali tabi bu benim düşüncem bende 6 ay yaşadım ve eşim sürekli Baska sehire gidip geliyordu okuduğu için bende onlarla kalıyordum çok sıkıntı çektiğim doğru evim var ama yok... çok kalabalık bi aileler ve birbirlerine çok bağlılar nasıl dayandı şaşırıyorumama demek istediğim herkesin evliliği bir olmaz yani ev evlilik için yeterli değil iki insan birbirini sevince herseyin üstesinden gelebileceklerine inanıyorum. . Ama aynı evde birden fazla aile yaşayınca cidden hep sorunlar oluyo ve insan rahat giyinmek istiyo rahat davranmak biz mecburen öyle yaşadık bir süre ama çok şükür suan başka şehire taşındik is icin .dönüp dolaşıp döneceğim yer orası bunu biliyorum . İlk evlendiğime acemiydim ama ilerde döneceğim zaman nası davranacagimi ne yapacağımı şimdiden biliyorum. çok uzattim kusura bakmayın demek istediğim eğer başka secenek yoksa evlenme taraftarıyım ama yok ben ailemin dibinde oturmak istiyorum diyorsa bir erkek önce erkeği degistirip sonra evlenirsin
kusura bakmada ne olursa olsun yıl 2016 ayni evde oturulmaz. kendinde örnek verdin rahat olmuyor istedıgını gıtemezsın istedıgın pişiremezsın. evine arkadaş bile gelmez. hepsini karı koca ilişkiler sıkıntı.benim gece bamyoya kalkmamı tüm sülalesi aaa bunlar bilmem ne yaptı diye bilmemeli. ev üstüne ev olmaz.herkesin özel yaşantısı olmalı. bu zamanda daire olsun ev olsunbir kız cıcım aylarını bile kalabalıkta gecırıyorsa akıl yoktur onda derım:) demek istediğim bu evlenmeye mani olmamali tabi bu benim düşüncem bende 6 ay yaşadım ve eşim sürekli Baska sehire gidip geliyordu okuduğu için bende onlarla kalıyordum çok sıkıntı çektiğim doğru evim var ama yok... çok kalabalık bi aileler ve birbirlerine çok bağlılar nasıl dayandı şaşırıyorumama demek istediğim herkesin evliliği bir olmaz yani ev evlilik için yeterli değil iki insan birbirini sevince herseyin üstesinden gelebileceklerine inanıyorum. . Ama aynı evde birden fazla aile yaşayınca cidden hep sorunlar oluyo ve insan rahat giyinmek istiyo rahat davranmak biz mecburen öyle yaşadık bir süre ama çok şükür suan başka şehire taşındik is icin .dönüp dolaşıp döneceğim yer orası bunu biliyorum . İlk evlendiğime acemiydim ama ilerde döneceğim zaman nası davranacagimi ne yapacağımı şimdiden biliyorum. çok uzattim kusura bakmayın demek istediğim eğer başka secenek yoksa evlenme taraftarıyım ama yok ben ailemin dibinde oturmak istiyorum diyorsa bir erkek önce erkeği degistirip sonra evlenirsin