:) demek istediğim bu evlenmeye mani olmamali tabi bu benim düşüncem bende 6 ay yaşadım ve eşim sürekli Baska sehire gidip geliyordu okuduğu için bende onlarla kalıyordum çok sıkıntı çektiğim doğru evim var ama yok... çok kalabalık bi aileler ve birbirlerine çok bağlılar nasıl dayandı şaşırıyorum
ama demek istediğim herkesin evliliği bir olmaz yani ev evlilik için yeterli değil iki insan birbirini sevince herseyin üstesinden gelebileceklerine inanıyorum. . Ama aynı evde birden fazla aile yaşayınca cidden hep sorunlar oluyo ve insan rahat giyinmek istiyo rahat davranmak biz mecburen öyle yaşadık bir süre ama çok şükür suan başka şehire taşındik is icin .dönüp dolaşıp döneceğim yer orası bunu biliyorum . İlk evlendiğime acemiydim ama ilerde döneceğim zaman nası davranacagimi ne yapacağımı şimdiden biliyorum. çok uzattim
kusura bakmayın demek istediğim eğer başka secenek yoksa evlenme taraftarıyım ama yok ben ailemin dibinde oturmak istiyorum diyorsa bir erkek önce erkeği degistirip sonra evlenirsin