Görümcelerim....

Doğru söylüyorsun tek tesellim bu ama henüz evliliğe de niyetleride yok okuyacaklarmis :) sanırsin ikiside benim kumam :)

Okuyacak olmalarinin nesi komik?

Bence rahat bi yaşam için görümcelerinizin evlenme ihtimaliyle teselli bulmaniz daha komik,hatta traji komik.

Son cümleniz hele çirkinlik ötesinde,yazarken nasıl bi ruh haliyle yazdıysanız, o ruh halinden bir an önce kurtulmanız dilegiyle.

Fazla buyutmussun saygı sevgi yok artık kmse de herkes olumsuzluk peşinde sen bile önce samimi ol sonra ilişkiyi kes okurken bile sıkıldım incir çekirdeğini doldurmayan seyler

2 gorumce 1 gelin ayni evde
Gorumcelerin bise yapcagi yoksada seytan durtukler vallaha ..ayni evde ne isiniz var eviniz tamamlandiktan sonra evleneydiniz alt kata gecincede pek bisey deyismeyecek ya hos...kizlar evlense size de sikinti cikcak kocalari da eklencek aileye bide ayni sehre gelin giderlerse vay haline bacim...bende gormceyle ayni evde yasadim evlendi her aksam kocasiyla bizde yiyip ictiler ve ben topukkkk ...kocasi anasi babasiyla sefa suruyor evde iyikide kacip kurtulmusum o cehennemden

Evet kizlarin dedigi herseyi yetistirmeniz kotu olmus. Sonucta abileri. Icten ice sinirlenseniz de belli etmemek gerek boyle mevzulari.
Esiniz kac yasinda bilmiyorum ama ben koskoca evli adamin sigara icmesine bu kadar ailece seferber olunmasini sacma buldum. Icecegi sigaranin hesabini ailesine vermesi tuhaf. Aslinda esiniz bu konuya aciklik getirseydi hic boyle olaylar olmazdi. Esinizin sakladigini gormezler, sizin soylemediginizi gorurler. Cunku ogullari, abileri. Size cephe alinacagi belli. Esiniz agirligini koymaliydi en basta.
Kizlarin aralarinda konustuklarina gelince, ne munasebet elektrik carpsin diye beddualar etmek falan? Hayret ettim. Ben olsam. Anneleri ve kendilerini yemege davet eder, hosuma gitmeyenleri siralar, ciddi bir konusma yapardim. Sorunlari cozebilirsem iliskimi mesafeli bir sekilde devam ettirir, cozemiyorsam selami sabahi keserdim. Kolay gelsin

Doğru söylüyorsun tek tesellim bu ama henüz evliliğe de niyetleride yok okuyacaklarmis :) sanırsin ikiside benim kumam :)
:))
Merak etme sabir et
istekle olmaz o isler biri cijar elbette
onlarda kendi hayatina
kendi kaynana gorumce vakakarinina kafa yorarken
sen keyfine bakarsin onlarda keske bu geline boyle yapmasaydik ahi tuttu muhabbeti yapar

adam evlenmış sıgarasına karısıyorlar hala... diz daha cocuksunuz kusura bakmayın. sen daha cok cekersin.
ve unutmayınkı ev onların eve ve görümcelerin annesın babasın evi.orda fazlalık varsa oda sen ve elinsin. konuyu okudugumda 15 yasında bir koz cocugu yazdıgını sandım. daha evinş ayormasını bilmiyen bir erkekle daha sıgrasını bile söyleyemıyen bir cocukla evlisin. gelmiş burda dert yanıyorsun. sanki asagdakı evde oturunca daha iyi olacak:KK66: hayallere bak:KK66:)

Aaa bence görümcenizin elektrik çarpması konusundaki yorumunu da hemen eşinize yetiştirmeliydiniz o kusur kalmış.
Zaten ne var ne yoksa anında yetiştirmişsiniz, bu tavrı hiç doğru bulamadım.

Siz aynı evde yaşamaya devam ettikçe bu böyle sürer gider.
Ev ayrı yemek bir olacak demişsiniz onun mantığını hele hiç çözebilmiş değilim.

Aaa bence görümcenizin elektrik çarpması konusundaki yorumunu da hemen eşinize yetiştirmeliydiniz o kusur kalmış.
Zaten ne var ne yoksa anında yetiştirmişsiniz, bu tavrı hiç doğru bulamadım.

Siz aynı evde yaşamaya devam ettikçe bu böyle sürer gider.
Ev ayrı yemek bir olacak demişsiniz onun mantığını hele hiç çözebilmiş değilim.
mantık yok cünki iki cocuk evlenmış evcılık oynuyorlar:) ne ara sevişiyor bunlar evde kvde kayınbaba 2 bekar görümce:))

ilk savaşı siz başlatmışsınız kardeşler arasına girerek.
bırak abisi hakkında konuşuyor neden kendine düşmen ediyorsun??
ikincide de haksız sensin. anne ben karışmam siz anne oğul konuşup halledin demeliydiniz.
son olarak ailenin düzeninin içine siz girmişsiniz uyum sağlamak zorundasınız. o ev onların. kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız.

onların da gıcık gıcık laf sokmaları doğru değil. ayıp yani. bir sorun varsa konuşup ortak noktaya varılmalı. ya unutmalı olanları ya da bir daha en mesafali şekilde muhatap olmalı.

mantık yok cünki iki cocuk evlenmış evcılık oynuyorlar:) ne ara sevişiyor bunlar evde kvde kayınbaba 2 bekar görümce:))

Sevişecek vakit bulunca rahat mı sevişiyorlar ki evde kendileri hariç 4 kişi daha varken.
Böyle evliliğin ne anlamı var bilemiyorum. Ayrı ev açamayacak kişiler evlenmesin bence.

Sevişecek vakit bulunca rahat mı sevişiyorlar ki evde kendileri hariç 4 kişi daha varken.
Böyle evliliğin ne anlamı var bilemiyorum. Ayrı ev açamayacak kişiler evlenmesin bence.
aynı düşünüyorum. banyo bile yapsan herkes ne yatıgını bilecek:KK66: rezil bir durum. sif evlenmek icin evleniyor kizlarimiz

Eltime benzettim sizi
Kendisi de kaynıma tabiri caizse evdekilerin wc ye gittiğini bile söylüyor yanında hiçbirşey konuşamıyoruz ve doğal olarak hiçbirimiz onu sevmiyoruz
Bakın yapmayın bu çok kötü birşey hemde günah
Eşiniz de bir alem yani ben söylemek istesem bile benim eşim hayatta dinlemez anında susturur beni hem Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize şu şunu Dedi bu bunu dedi çok çirkin ama ya
Şu an kaynım ailesinden kimse ile konuşmuyor aynı evde ve küsler düşünün
Yani ben şunu anlamıyorum benim eşim benle iyi olsun da ailesiyle de herkesle de iyi olsun ama yeter ki benle iyi olsun yani o annesi o kardeşi ben eşiyim herkesin yeri farklı
Yapmayın lütfen bakın Allah sorar sizden

[
Eltime benzettim sizi
Kendisi de kaynıma tabiri caizse evdekilerin wc ye gittiğini bile söylüyor yanında hiçbirşey konuşamıyoruz ve doğal olarak hiçbirimiz onu sevmiyoruz
Bakın yapmayın bu çok kötü birşey hemde günah
Eşiniz de bir alem yani ben söylemek istesem bile benim eşim hayatta dinlemez anında susturur beni hem Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize şu şunu Dedi bu bunu dedi çok çirkin ama ya
Şu an kaynım ailesinden kimse ile konuşmuyor aynı evde ve küsler düşünün
Yani ben şunu anlamıyorum benim eşim benle iyi olsun da ailesiyle de herkesle de iyi olsun ama yeter ki benle iyi olsun yani o annesi o kardeşi ben eşiyim herkesin yeri farklı
Yapmayın lütfen bakın Allah sorar sizden
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle.. Tabiki haklisiniz ancak Ben konuskan yada pat sözlü biri değilim.. Yani biri beni kırdığı uzdugu zaman cevabını veremiyorum ... İçime atıyorum . benim eşime soylememdeki amaç ara bozmak değil ki, sadece kardeşlerinin yola gelmesini istiyorum benimle uğraşmamalarını istiyorum. Şimdide konuşmuyoruz onlar içeride ben balkonda oturuorum yabancı gibiyiz. Ama sizler bana yol gösterdiniz artık eşime anlatmayacagim kendim çozeceğim, olmadi yabancı gibi olacağım onlarla. Emin olun onlar öyle ki geçenlerde ilk fırsatta duydum ki kucuk birseyi abarta abarta anlatip eşimi dolduruyordu . hepimizde var işte hata ne olacak bilmiyorum artik hayirlisi

ilk savaşı siz başlatmışsınız kardeşler arasına girerek.
bırak abisi hakkında konuşuyor neden kendine düşmen ediyorsun??
ikincide de haksız sensin. anne ben karışmam siz anne oğul konuşup halledin demeliydiniz.
son olarak ailenin düzeninin içine siz girmişsiniz uyum sağlamak zorundasınız. o ev onların. kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız.

onların da gıcık gıcık laf sokmaları doğru değil. ayıp yani. bir sorun varsa konuşup ortak noktaya varılmalı. ya unutmalı olanları ya da bir daha en mesafali şekilde muhatap olmalı.
Ama ondan önceside var o kızın bana olan davranışları daha önceden değişmisti :KK43: yorumunuz için teşekkür ederim.

ben yanlış düşünüyor olabilirim.

ama evli insanların aileleri ile yaşaması çok değişik geliyor bana.
mesafe koymak falan da nasıl mümkün onu bilemiyorum.

eşim iş dolayısıyla şehir dışında olduğu için ailemde kalıyorum tatillerde, doğumumu da orada yapacağım kısmetse.
Ama baba ocağım olmasına rağmen geriliyorum, kaç yaşında evli barklı insanım, annemlere yük mü oluyorum acaba diye, ki maddi olarak yük olmamak adına da çaba sarf ediyorum.

Siz nasıl yeni kurduğunuz evliliğinizde bunu tercih edebiliyorsunuz şaşırıyorum.
Yeniden söyleyeyim, doğrusu nedir bilemiyorum.

Ama kendim ev sahibi olsam, abim evlense ve bizimle yaşasalar diye düşünüyorum, çok da saygı duymam gelin hanıma, daha çok bize yük oluyorlar diye düşünüyorum.
Özellikle bir mesajınızda yazdığınız evlenmeye niyetleri yok benim kumam olacaklar sözünüz çok kabaca.

ben evin yerlilerini tutuyorum bu konuda, sizin de dertlerinizin son bulması için tez elden kendi evinize taşınmanız gerektiğini düşünüyorum.

Sigara içtiğini bile söyleyemiyor o adamla evlenilir mi hiç yazmışsınız birtek sen değil burda genelde bu sekilde yorumlar okuyorum kusur bulduğundan değil de dört dörtlük kimse yok ona getirmek istedim :KK66:
İnsanlar nerden neyi dusunuyolar işte illa kusur olacak ya. Aslında öyle yorum yapanların çoğu evlenmemiş gorumce gormemis ve hepsi birer gorumce :) beni haklı bulanlarda evli olanlar sanırım :)

Cok sacma sapan cocukca seyler.
Bir evde gelin yada gorumce oldumu. Anlasamamak normal aslında.
Ama kinlenmek hic normal degil. Gorumcelerinin dedigi laflara ben o evde 1 dakka kalmazdim.

Bizimde evde 1 gelin var. Ben evliyim ama bazen annemlere gittigimde bir araya geliriz.
Bazen anlasamadigimiz kizdigim zamanlarda oluyor tabiki ama birbirimize kusmeyiz. Kirilmayiz. Iyi anlasiriz ama birbirimize kizdigimiz zamanda olur. Ama birbirimiz icin kotu dileklerde bulunmayiz. Dua ederiz. Guleriz eyleniriz.
Sonicta ben ona el kizi oda bana el kizi gercek kardes gibi olmuyor. Kendi kardesine tahamul ediyorsun yada musamma gosterebikiyorsun ama konu baskasi olunca okadar sabirli olamiyorsun. Bu gelin icinde gorumce icinde gecerli. Ama onemli okan herseyin sinirini bilmek ve ayni evde yasadigini bilmek iyi gecinmek.
Bazen laf sokariz birbirimize ama iyi geciniriz.
Oyle olmaliydiniz.

X