Görümcelerim....

Çok haklisiniz ama eşimin onlara yeter demesi gerekmez mi.. Birde sorun şu yüzüme karşı can ciğer kuzu sarması olduklarında bile arkamdan beddua ediyor kötü konuşuyorlar.. Bununla baş edemiyorum
Cok zor bılıyorum ama duyma gorme aynı mesafeden guleryuzunle devam et. Cunku kv kp esınıde kaybetmemek için ortak bı paydada buluşmanız gerekıyor. Sen sevgıyle yaklaş ki elimden geleni yaptım dıyebıl..

Eşim çat çat konuşur diyorsunuz, sigara içtiğini bile saklıyor. Ağızları sıkı değil diyorsunuz, siz de eşinize her şeyi anlatıyorsunuz. Hata yaptım diyorsunuz, ee onlarda insan evladı, onlar da hata yapabilir. Ayrıca o eve sonradan dahil olan sizsiniz, ister evlenir, ister okur, ister de sittin sene orda dururlar, bu kimseyi ilgilendirmez.
Siz aynı evde yaşamayın, sorunlar git gide katlanır, anladığım kadarıyla hepiniz de çocuk gibi davranıyorsunuz. Ne olursa olsun zaten aynı evde yaşamak hata.

Peki görümceleriniz size bu kadar çatıp laf derken kaynananızla aranız nasıl iyi onu nasıl doldurmuyorlar? o da kızlarının tarafını tutmaz mı hem madem kaynananla anlaşıyorsun neden laf demiyor. Ayrıca olabilir kardeşler arasında sürtüşme bak sigaraya içmeye gitti deseler bile sizin gidip bunu eşinize dememeniz gerekirdi. Ara bozmuş oluyorsunuz. Ayrıca kaynananıza yalan söylemişsiniz evet onlarda içtiğini bildiği halde yalan söylemenden rahatsız olmuşlar. Koskoca adamı dövecek hali yok ya içiyorsa içiyordur yani.

Hem neden yeme içme bir olacak yine ayrı eve çıksanız bile. Sonuçta çalışmıyorsunuz evinizdesiniz kendi evinizin yemeğini yapıp ayrı yiyebilirsiniz. Öyle işinize geliyor demek ki. Kendinize ayrı bir düzen kurma niyetiniz olmadığı sürece bu sorunları yaşarsınız ve sürekli eşinize şikayet etmek huzurunu bozmaktan başka işe yaramaz. Ya oradan taşınacaksın ya da kabulleneceksin.

Sizin hatalarınız yenge diye aynı yaşta olduğunuz insanlardan saygı beklemek ve her şeyi eşinize yetiştirmek. Öncelikle saygı beklenmez kazanılır. Yenge diye otomatikman size nasıl bir saygı duymalarını bekliyordunuz anlamadım. Laubalilik demişsiniz orayı tam anlamadım ama bana arkadaş olabilecekken yenge olmaya kalktığınız için bir fırsatı kaçırmışsınız gibi geldi.
Size hakaret ediyorlar, bunu duyuyorsunuz ve susuyorsunuz. Neden? Hakkınızı arayın. Hakaret etmeden duyduğunuzu ve bunun yanlış olduğunu bu tip çocukça hareketlerin onlara yakışmadığını falan söyleyebilirsiniz. Sonra gidin gene eşinize söyleyin ama onlara hiç bir şey demeden direk eşinize yetiştirmeniz çok gereksiz.
Onlar kesinlikle hatalı ama size karşı hatalı davranışlarda bulunacak insanlar olacak. Hele böyle dipdibe yaşarken kesin olacak. Bu durumu ne şekilde ele aldığınız çok önemli.

Kısır döngüdesin.Onlar bir şey yapacak, sen eşine şikayet edeceksin, abileriyle aralarını bozduğun için onlar daha da kinlenecek, daha çok laf duyacaksın. yanlış yoldasınn

aynı evde neden ysıyorsunuz
aynı evde yasayıp huzur bulan hıc bırını tanıdınız mı

esınıze anlatmanız aynı evde yasadıgınız ıcın yanlıs
evınız yurdunuz ayrı olsa ya kızlar nerde nasıl konusmasını bılmıyor canımı sıktılar deyıp esınle dertlessen ama bu bızım kızlarla aramızda bız darılırızda barısırızda sen abılerı olarak bırsey deme desen amenna

aynı evde yasadıgınız ıcın sızın yaptıgınızda gorumcelerınız kadar yanlıs olmus yanı hataları karsılıklı buldum
onlar sızı abımı fiştekleyen dolduran kadın olarak goruyor dolayısıyla sıze bu hareketlerı yapıyorlar onlarda haksız

dıyecegım su kı
esınız tavrını koyup sıze noluyor dıyemeyen bı abı ve es oldugu surece sen o evde cok aglarsın

Cok zor bılıyorum ama duyma gorme aynı mesafeden guleryuzunle devam et. Cunku kv kp esınıde kaybetmemek için ortak bı paydada buluşmanız gerekıyor. Sen sevgıyle yaklaş ki elimden geleni yaptım dıyebıl..
Valla güzel yorumunuz için teşekkürler beni anlamissiniz yani bundan sonra aynı dediğiniz gibi yapicam bana yol gosterdiniz:)

Emin olun aynen dediğinizi dedim . sen karışırsan biz hic iyi olamayız olsakta sen kötü olursun diye kaç defa dedim ve oda beni dinledi. Yani atladigim yerler çok var

Bence duyduklarınızı bir şekilde belli etmelisiniz onlara. Yüzünüzün neden asıldığını bilirler en azından daha dikkatli olurlar.

Doğru soyluyosunuz yorumunuz bana fark etmediğim bi çok yanlisimida gösterdi bunları aklıma yazıyorum :) ancak arkadaş olmak ignelemek yada surekli emir vermek midir en basitinden ilk yaptigi sey su oldu bi gun disardayken beni aradiginda telefonu duymadim ve bana demedigi kalmadı telefon elinizden düşmüyor ama arayinca duymuyosun bosu boşuna telefon tasiyon vs gbi . ilk olay buydu bende o günden sonra değiştim .

Kac yasindasiniz?neden yeme icme bir?bunun matigini anlayamiyorum
Illa micmic yasayacaklar.
Bu kadar ic ice iken mesafe de saygi da zor.
Evin yapilinca yemek olayini ayir en iyisi
Ayrica esin cocuk mu ya iciyisa iciyo.koca evli barkli adam.kime ne

Kendi sorunlarinizi kendiniz cozun. Herseyi esinize yetistirmeyin. Esinizde isin icine girince sorun buyuyor ortalik karisiyor.

Valla güzel yorumunuz için teşekkürler beni anlamissiniz yani bundan sonra aynı dediğiniz gibi yapicam bana yol gosterdiniz:)
Dilerim cok cok mutlu olursun. Boşver kımseyı sevmesende olur sen saygını koru . Ben oyle yapıyorum sukur ki mutluyum . Sevgiler

araya mesafe koymak en iyisi yine normal konusun ama herseyinizi anlatmayin bi konu hakkinda onlardan yorum istemeyin iyimisin iyiyim oyle davranin fazla samimi olmaya gelmiyolar demekki

Valla ben seni hatalı buldum. Ne demek saygı bekliyorum önemli olan seni sevmeleri yengesin diye ayrı bi saygı beklemek kibir bence. Benimde iki görümcem var biriyle aynı yaştayız biti benden 6 yaş küçük. Her zaman beni sevsinler istesem ayrı bi saygı beklemem. Ve onlarla yaşadığım hiç bişeyi ama hiç bişeyi abilerine anlatmam. sen resmen abi kardeş arası bozmuşsun. Bazen 6 yaş küçük olan görümcem bile bana gelin geliiiiiin der şaka anlamında. Görümcelerinle kız kardeş gibi olmak istiyorsan saygı beklememelisin ve kardeşler arası sır saklamayı bilmeli

Koca adamın sigara içip icmemesi onları ne ilgilendirir ki ben bunu anlamadım..

Bu arada gorumcelere laf yetiştirmek ve eşine söylemekle hayat geçmez ..

onlardan hoş olmayan bir şeyi duyduğunda direk konuşun neden bunu yapıyorsunuz diye. herseyi eşinden bekleme onları her seferinde abilerine ispiyonlamışsın aranıza böyle şeylerin girmesi normal..

Bende bir görümceyim yengem benimle onun arasında geçen herşeyi abime anlatsa ben onunla mesafeli olurum..
Ama ben yengelerimle abilerimden daha iyi anlaşıyorum..
Veya benimde görümcem var hoşuma gitmeyen bir çok davranışı oldu hiç birzamam eşime yansitmadim..sonuçta kardeş onlar benim yüzümden araları bozulsun istemem..

gurumcelerinizn yaptıkları doğru olmayabilir ama sizde her fırsatta eşinize söylemeyin ozaman sana saygıda duyarlar seni severlerde..
herkesin huyu suyu farklıdır kimse dört dörtlük değildir bunu unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…