Gelmesinler işte ne güzelArkadaşlar merhaba iki görümcem var malesef biri bekar biri evli bekar olan kayınvalidemle yaşıyor. Ancak şöyle bir durum var bekar olan gorumcemle biz çok sorun çok sıkıntı yaşadık hiç abla gibi bir yakınlık görmedim hep başkaları yüzünden tartışıp duran bir kafa oldu. Diğer görümcem evli olan ise hafız biri ancak eskiden çok sevmeme rağmen şimdi sevemiyorum çünkü hiç iyi biri olsugunu düşünmüyorum bunu zamanla daha çok bebeğim olunca anladım ( yaklaşımlarından sebep) bana gelmek istemezler hep siz gelin derler eşim calisiyor benim ve benim bebeğim var evi yakın kv min ne zaman yalnız kalsa beni ariyip gel diyor ancak bebeğimin belirli uyku saatleri var ondan sebep gelemeyeceğini iletiyorum. Bunu kaç kere yaptı ve bundan sebepte gorumceler tavır yapıyor bana iyyyy yani. Dün gorumcemin yakin arkadaşı ablam gibi görüyorum onu bana gelmek istemiş hiç yüzüme bakarak konuşmaz kv ditor ki o hep bizde ben diyorum gelebilir anneme bakıp birgün gideriz diyor abi neyin kafasındasin ya amacın ne yani kendilerine gidince yüz güler iyi kötü bana gelince somurturlar kıyafet giyimde destekler ama sonra yine somurturlar çözemedim yemin ediyorum neyin peşindeler
son cümleleri anlamadım kim sana gelmek istemiş kim somurtmuş kim yüzüne bakıp konuşmuyorArkadaşlar merhaba iki görümcem var malesef biri bekar biri evli bekar olan kayınvalidemle yaşıyor. Ancak şöyle bir durum var bekar olan gorumcemle biz çok sorun çok sıkıntı yaşadık hiç abla gibi bir yakınlık görmedim hep başkaları yüzünden tartışıp duran bir kafa oldu. Diğer görümcem evli olan ise hafız biri ancak eskiden çok sevmeme rağmen şimdi sevemiyorum çünkü hiç iyi biri olsugunu düşünmüyorum bunu zamanla daha çok bebeğim olunca anladım ( yaklaşımlarından sebep) bana gelmek istemezler hep siz gelin derler eşim calisiyor benim ve benim bebeğim var evi yakın kv min ne zaman yalnız kalsa beni ariyip gel diyor ancak bebeğimin belirli uyku saatleri var ondan sebep gelemeyeceğini iletiyorum. Bunu kaç kere yaptı ve bundan sebepte gorumceler tavır yapıyor bana iyyyy yani. Dün gorumcemin yakin arkadaşı ablam gibi görüyorum onu bana gelmek istemiş hiç yüzüme bakarak konuşmaz kv ditor ki o hep bizde ben diyorum gelebilir anneme bakıp birgün gideriz diyor abi neyin kafasındasin ya amacın ne yani kendilerine gidince yüz güler iyi kötü bana gelince somurturlar kıyafet giyimde destekler ama sonra yine somurturlar çözemedim yemin ediyorum neyin peşindeler
İşte benim hatam daha acmiycam ararlarsa zaten haklisinAmaçlarının ne önemi var madem gelmiyorlar arayıp çağırıyorlar telefonu açma muhatap olma mis gibi
Arkadaşlar merhaba iki görümcem var malesef biri bekar biri evli bekar olan kayınvalidemle yaşıyor. Ancak şöyle bir durum var bekar olan gorumcemle biz çok sorun çok sıkıntı yaşadık hiç abla gibi bir yakınlık görmedim hep başkaları yüzünden tartışıp duran bir kafa oldu. Diğer görümcem evli olan ise hafız biri ancak eskiden çok sevmeme rağmen şimdi sevemiyorum çünkü hiç iyi biri olsugunu düşünmüyorum bunu zamanla daha çok bebeğim olunca anladım ( yaklaşımlarından sebep) bana gelmek istemezler hep siz gelin derler eşim calisiyor benim ve benim bebeğim var evi yakın kv min ne zaman yalnız kalsa beni ariyip gel diyor ancak bebeğimin belirli uyku saatleri var ondan sebep gelemeyeceğini iletiyorum. Bunu kaç kere yaptı ve bundan sebepte gorumceler tavır yapıyor bana iyyyy yani. Dün gorumcemin yakin arkadaşı ablam gibi görüyorum onu bana gelmek istemiş hiç yüzüme bakarak konuşmaz kv ditor ki o hep bizde ben diyorum gelebilir anneme bakıp birgün gideriz diyor abi neyin kafasındasin ya amacın ne yani kendilerine gidince yüz güler iyi kötü bana gelince somurturlar kıyafet giyimde destekler ama sonra yine somurturlar çözemedim yemin ediyorum neyin peşindeler
Sıkıntılı tipler biraz zamanında bir rahatsız olduğumu konuyu söyleyecektim ağzımdan bir cümleyi aldi büyüttü de büyüttü yani tehlikeli insanlarNeden direk sormuyorsun?
Size gelmiyorlarmış. Salla geç yani. Niye dert ettin bak keyfineArkadaşlar merhaba iki görümcem var malesef biri bekar biri evli bekar olan kayınvalidemle yaşıyor. Ancak şöyle bir durum var bekar olan gorumcemle biz çok sorun çok sıkıntı yaşadık hiç abla gibi bir yakınlık görmedim hep başkaları yüzünden tartışıp duran bir kafa oldu. Diğer görümcem evli olan ise hafız biri ancak eskiden çok sevmeme rağmen şimdi sevemiyorum çünkü hiç iyi biri olsugunu düşünmüyorum bunu zamanla daha çok bebeğim olunca anladım ( yaklaşımlarından sebep) bana gelmek istemezler hep siz gelin derler eşim calisiyor benim ve benim bebeğim var evi yakın kv min ne zaman yalnız kalsa beni ariyip gel diyor ancak bebeğimin belirli uyku saatleri var ondan sebep gelemeyeceğini iletiyorum. Bunu kaç kere yaptı ve bundan sebepte gorumceler tavır yapıyor bana iyyyy yani. Dün gorumcemin yakin arkadaşı ablam gibi görüyorum onu bana gelmek istemiş hiç yüzüme bakarak konuşmaz kv ditor ki o hep bizde ben diyorum gelebilir anneme bakıp birgün gideriz diyor abi neyin kafasındasin ya amacın ne yani kendilerine gidince yüz güler iyi kötü bana gelince somurturlar kıyafet giyimde destekler ama sonra yine somurturlar çözemedim yemin ediyorum neyin peşindeler
Okuyanlar nasıl anladı valla tekrar yazamiycam kusura bakmabu nasıl bir anlatım hiç bişey anlamadım
onlar da pek anlamadı ya neyse :)Okuyanlar nasıl anladı valla tekrar yazamiycam kusura bakma
Okuyanlar nasıl anladı valla tekrar yazamiycam kusura bakma
E anlamadım diyorsun sonra böyle konusuyorsun sende yorum beklemiyorum sen de yap yapma bende birşey kaybetmem yaniDert senin bacim. Tekrar yaz ya da yazma bir sey kaybetmeyiz.
Ne gibi bir fenaligim vardı ne anladın fenalık olarak olanı yazmak mı fenalık yaniOkurken sizde fenasınız gibi hissettim.
Anlatış şeklinizden öyle geldi.
Arıyorlar çağıroyorlar işte.
Size gelseler yine bebeğim var hizmet bekliyorlar diyeceksiniz.
Yani her türlü memnuniyetsizlik var..