Düğün gÖRÜMCEK Düğün Telaşında :)

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
Canım kardeşim ve güzel gelinciğim kısmetse seneye Haziran gibi evleniyor.
Henüz 1 sene var ama bizde telaş ve hazırlıklar başladı. :KK34:

Daha önce açtığım konuları eklemek istiyorum öncelikle. İlk konumuz söz için yaptığım hazırlıklar.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ladigim-alyans-yastigi-cikolata-bohcamiz.html

Ve alttaki nişan telaşarımız ve hazırlıklarımız.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-tepsisi/431075-gorumcek-nisan-telasinda.html

Son olarak da nişan için hazırladıklarım. Bohçalar, çiçekler vs.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...esim-icin-hazirladigimiz-nisan-bohcalari.html

Şimdi de planladığımız düğün ve kına hazırlıklarımızdan bahsedeyim size. :97:

Anı defterimiz olacak düğün için ama biz bunu kınada da kullanacağız. Muhtemelen sade bir anı defteri olacak bizimkisi. Ben hazırlayacağım :KK42:
Büyük ihtimal bu tarz bişiyler olacak.

$il_570xN_192978107.jpg

$il_570xN_184902399.jpg

Kına tepsimizi de bu şekilde yapacağız ve sonra bu mendiller dağıtılacak.

$Resim_003.jpg

Kına yakılırken kızlar ellerinde bu mumlardan tutacaklar. Yine kendim hazırlayacağım bunları da. Süslemeleri konsepte uygun olacak.

$mum-17.jpg

Kına için bazı hediyeliklerimiz olacak. Bileklik yada yüzük yapacağız. Belki de her ikisi de henüz belli değil. Aşağıda örnekleri var.

$27845186y5p.jpg

$-1385641370.jpg

Kına keselerimizi kalpli çubuklar eşliğinde dağıtmayı planlıyoruz. Uygun bir saksıyı kırmızı kumaş ile süsleyip bunları içine koyacağız.

$50-ADET-KALP-CUBUK-KINA-KESESI-SEPET-KAMPANYAA__41321479_3.jpg

$KALPLI-CUBUK-KINA-KESESI-3-FARKLI-MODEL__40696903_0.jpg

Hediye olarak hazırladıklarımızı da yine aşağıdaki şekillerde vereceğiz. Muhtemelen kalp süslemeli olur çünkü kınalarımız kalp çubuk. Uyumlu olması açısından tercihimiz bu yönde olacak. Belki de kalp çubuklar yerine hem kınayı hem hediyelikleri bu kutularda da verebiliriz. Yalnız bizim kutularımız baskılı olacak ve üzerinde "Kübranın Kınası 15.06.2012" gibi bişiy yazacak.

$bb125kn.jpg

$TS-05-K.jpg

Kına günü mekanın kapı süslemesi ve girişte bu tarz bir süsleme olacak.

İkramlara gelirsek aklımda olan (henüz gelincikle paylaşmadım) ramazan eğlencelerinde olan şerbetçiler vardır ya onlardan tutmak bir tane ve yanında da kuruyemiş yerine kağıt helva dağıtmak.
Birde girişte gül lokumu ikram etmeyi düşünüyorum. Hem hoşgeldin denir misafirlere hemde lokum tutulur tepsiyle.

Olursa birde folklor ekibi tutma planım var ama bu sürpriz olacak gelinciğime :KK52:

Şimdilik bu kadar :KK69: Düğün ve nikah detaylarını da daha sonra paylaşırım.

Sizler de fikirleriniz, sorularınız varsa buyrun foruma. :KK71:

Saol bıtanem bende senı gorunce herzaman mutluu oluorumm ıı kı arkadasımsın :)

hazırlıklarınız çok güzel bende 2012 geliniyim şimdiden beni de telaş sardı
çok güzel materyaller düşünmüşsünüz inşallah herşey gönlünüzce olur...:KK9:

hazırlıklarınız çok güzel bende 2012 geliniyim şimdiden beni de telaş sardı
çok güzel materyaller düşünmüşsünüz inşallah herşey gönlünüzce olur...:KK9:

İşallah sana daha güzelleri nasip olur canım.
Gel sık sık buraya olur mu.
Heyecanlarınızı paylaşalım.

Nette dolanırken bulduğum değişik bazı fikirler var. Buraya eklemek istedim. Sizlerde faydalanırsınız diye düşünerek.
Öncelikle kına kesesi olarak bunlar hoş olur diye düşünüyorum.
Altta resmini göreceğiniz kına tepsisi de aynı kumaşla yapılırsa on numara olur.
Yada kınayı eklediğim resimdeki çarıklarla da sunabiliriz.
Yine yada keçelerden yapılmış ve yöresel kumaşlar ile süslenmiş bebekler de kına kesesi olarak kullanılabilir.

$-926791347.jpg

$-1434769612.jpg

$kh3.jpg

$kh4.jpg

$kh6.jpg

$kh16.jpg

$kina-teps-25c4-25b0s-25c4-25b01.jpg

sizin gibi görümcek herkesin bütün bekarların başına :KK70:
ne güzel şeyler hazırlamışsınız bayıldım keşke herkes sizin gibi olabilse
ekimde düğünü olacak arkadaşım görümcesi yüzünden ayrıldı nişanlısından :KK43:((((((
gelinliği bile hazırdı

Canım çok saol. Elimden geldiğince yapıyorum işte bişiyler.
Çok üzüldüm arkadaşına gerçekten. Yazık insanlar neden birbirine böyle yapar anlamam hiç.
Her işte bir hayır vardır diye düşünsün arkadaşın.
Demek ki böylesiymiş hayırlı olan.

Herkese böyle görümce nasip etsin Allah'ım :) Her gördüğümde imreniyorum.Allah bozmasın:nazar:

kk 'nın süper görümcesi :KK9: :KK9:

Herkese böyle görümce nasip etsin Allah'ım :) Her gördüğümde imreniyorum.Allah bozmasın:nazar:

Ne güzel iltifatlar bunlar böyle.
Ama inanın çok ekstra bişiy yapmıyorum.
İki kardeşimin en özel anlarını biraz daha özel kılmak adına çabam.
Yine de teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

ya sen benımde gorumcem ol lutfen ya bu fıkırler tam benım hayal ettıgım tarzda ama bızde kımse bole bısey dusunmez bıle benım nısanlımın aılesı hıc dusunmez:)

ya sen benımde gorumcem ol lutfen ya bu fıkırler tam benım hayal ettıgım tarzda ama bızde kımse bole bısey dusunmez bıle benım nısanlımın aılesı hıc dusunmez:)

al bendende o kadara görümcem yok ama kayınvalide hiç elini bişeye sürmez sağolsun :KK36: keşke benimde senin gibi görümcem olsaydı :KK19:

al bendende o kadara görümcem yok ama kayınvalide hiç elini bişeye sürmez sağolsun :KK36: keşke benimde senin gibi görümcem olsaydı :KK19:

Kızlar ben baya bi tecrübe edindim. Önce kendi düğünümden sonra kuzenimin şimdide kardeşlerim için.
Sormak istediğiniz öğrenmek istediğiniz ne varsa yardımcı olurum sizlere de.
Sizinde görümceniz ablanız olurum yani :KK71:
Allah hepinizi yuvanızda mutlu etsin.

Bizde şu an mobilya alışveirşi başladı. Bakıyoruz sağa sola. Bikaç model beğendi gelincik.
Gerçi onun beğendiğini annem annemin beğendiğini gelinciğim beğenmiyor :KK60:
Ama saolsun gelinimiz öyle pahalıcı biri değil. Sorun ordan çıkıyor annem pahalısı iyisi olsun istiyor.
Bende ortayı buluyorum. Gidiyoruz mobilya bakmaya gelincik beğenmediğini bana işaret ediyor.
Bende anneme "ayy anne bunlar hiç iyi değil ya başka bakalım diyorum".
Annem gelinimize soruyor beğendin mi kızım diye.
Ablam gibi düşünüyorum anne bende diyor. Sorunsuz çıkıyruz mağazadan :KK34:

Hazırlıklarımız son hız devam ediyor.
Mobilyalarımızı aldık çok şükür. Hepsi tamam düğünü bekliyor. Tüm evi yatak odası dahil 8700 e mal ettik.
Şok şık ve güzel eşyalar aldık bu fiyata.
Gelinlik ayakkabılarımız aşağıda resmini görecekleriniz. Kırmızı yada fuşya alalım dedik ama bunu görünce bayıldık.

$0261098_431.jpg

$0261097_431.jpg

El çiçeğimiz yuvarlak bir buket gül en dış kenarlar pembe orta beyaz olacak. Ve pembe kurdale sarkacak çiçek buketinden.
Gelinliğimiz dikimde şu an onun da modelini ekliyorum. Bizim ki bu kadar balık olmayacak onun dışında duvak dahil aynı böyle olacak.

Şimdilik bu kadar. Devamı bir sonra ki mesaj da :)
$attachment.jpg

Nette dolanırken bulduğum değişik bazı fikirler var. Buraya eklemek istedim. Sizlerde faydalanırsınız diye düşünerek.
Öncelikle kına kesesi olarak bunlar hoş olur diye düşünüyorum.
Altta resmini göreceğiniz kına tepsisi de aynı kumaşla yapılırsa on numara olur.
Yada kınayı eklediğim resimdeki çarıklarla da sunabiliriz.
Yine yada keçelerden yapılmış ve yöresel kumaşlar ile süslenmiş bebekler de kına kesesi olarak kullanılabilir.

Eki Görüntüle 246404

Eki Görüntüle 246405

Eki Görüntüle 246406

Eki Görüntüle 246407

Eki Görüntüle 246408

Eki Görüntüle 246409

Eki Görüntüle 246410

canım görümçekçim bu kına bebeklerini nasıl yapacaksın bana da ipucu verirmisin rica ederim lutfedermisin lutfeeenn? :KK43:

Canım bunlar keçeden yapabilirsin. Bebek kalıbı bulup keçeyi keser ve sonra da süslersin. Elbise surat vs hepsini yaparsın.
Eteğinin altına kuruyemişi koyar ve koluna da kınayı bağlarsın olur sana kına bebeği . :KK34:

önceki konulara da baktım hepsi çok güzel zevk ve emek var
Allah tamamına erdirsin.. her günleri tıpkı hazırlıklar gibi güzel olur inş. :KK16:
çok beğendimmm hepsiniii

X