Görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence mesafeli dur ama kavgalı da olma ..

Her evlilik yapan ömür boyu evli kalacak diye bir kaide yok.Herkesin başına gelebilir,neden bunu bir sorunmuş gibi dile getirdiniz?Siz de evlendikten sonra dul kalabilirsiniz,o zaman sizin için de parantez içinde dul deseler hoşunuza gider mi?

Gorumcenin kafası biraz gel git sanki..
Görümcesinin kafasının gel git olduğu kanısına nerden vardın ki? Kadın numarayı sil demiş ve o tarihten sonra ne aramış, ne de selam vermiş. Konu sahibinin de kafasına takmasına gerek yok, onu sileni o da silsin oldu bitti.

3 yıl konusmadıysanız cok da eksikliiğini hissetmemissinizdir hayatınızda.
Neden simdi dert ettiniz anlamadım.

Hakli olduğunuzu düsünüyorsanız, geri adım atmayın zaten.
Kaldı ki küsen kendisi, barışmak isterse belli edecektir. Duruşunuz doğru..

İnsan kaybetmek cok kolay,kazanmak çok zor,kardeş çok kıymetli.Görümcem benimle hiçbir alakası olmayan bir sebepten hiç bir açıklama yapmadan bir sabah erken kalkıp numaramı sil beni bir daha arama diyemez,zaten hayatın olağan akışında bu olay bu şekilde gerçekleşmez deli mi bu insan derim.Kalkar kapısına gider hayırdır ben mi birşey yaptım nedir benimle meselen derim,bir yanıt alana kadar o konuyu kapatmam,çok büyük meseleler haricinde hayatta karsılıklı konuşularak çözülemeyecek hiç bir sorun yok.Tabii ki herkes herkes ile görüşmek zorunda değil herkes sağlıklı davranmıyor da olabilir ama benim kardeşimin eşi ile görüşmemek için çok geçerli sebeplerim olmalı kardeş yahu bundan daha yakın kimimiz var?
Üstelik görümce yarın çocuğunuz olduğunda isminin yanına 'HALA'' sıfatını alacak ,çocuk emanet edebileceğiniz biri.
Eşim kardeşiyle konuşmuyor olsa ikisini de kolundan tutup karsı karsıya getirir neyse derdiniz oturun çözün derim .
Görümceniz bin bir emekle kurduğu yuvası dagıldıgı ,hayata yeniden başlamak zorunda kaldıgı ,toplumun bir kısmı tarafından ne yazık ki 'DUL'diye yaftalandıgı zor bir dönemden geçerken aile içerisinde de anlaşılmadıgı düşünülen 'omuz atmalara'maruz kalmış ve kendince uzak durarak kendini korumaya calısmıs olmasın?

Şey demesini bekledi milletin, "ay boşanmış o, psikolojisi bozuktur ve senin mutluluğunu kıskanıyordur."

Ben o durumdan neden hoşnut olayım hoşnut olsaydım şu anda adım atmali miyim diye buraya konu açmazdim o zamanlar sevgiliydik nisanlimla sordum gorumceme ne oldu,neden diye, bana mesaj atma diyorum sana dedi böyle diyen biriydi şimdi ise nisanliyiz ve artık o aileden biriyim her şey güzel olsun istiyorum hep o adım atsin istedim hatalı o olduğu için ama 3 yıldır ondan bir adım olmayınca o yüzden kendimce acaba ben mi atsam kendisinden yaşça küçüğüm diye olay bundan ibaret onunla hiç bir sorunum yoktu gayet iyiydik birden bire kardeşine patladı sen nasıl bu kadar çok konusuyorsun diye benimle hiç bir alakasi yok yani keşke hatam olsaydı da şu anda değil yıllar önce ben atardim o adımı

Kizlarr teşekkür ederim hepinizin cevabı fikri için kapatalım konuyu lütfen saygı duyuyorum hepinizin fikrine teşekkürler şimdiden anlayışınız için

Siz hiç bunun sebebini öğrenmek istemediniz mi? Belki sizin arkanızdan bir iş çevrildi ve sizin adınıza konuşuldu? Çok kıymetli nişanlınız size bir açıklama gereği duymadı mı? Hata onda diyorsunuz ama bir insan durduk yere numaramı sil diye mesaj atarsa ben sebebini bilmek isterim. Bence de anlatmadığınız şeyler var.
Yazık ne acıdım kadına, DUL'muş üstelik. Size göre eksik değil mi, kocası erkeği yok başında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…