İnsan kaybetmek cok kolay,kazanmak çok zor,kardeş çok kıymetli.Görümcem benimle hiçbir alakası olmayan bir sebepten hiç bir açıklama yapmadan bir sabah erken kalkıp numaramı sil beni bir daha arama diyemez,zaten hayatın olağan akışında bu olay bu şekilde gerçekleşmez deli mi bu insan derim.Kalkar kapısına gider hayırdır ben mi birşey yaptım nedir benimle meselen derim,bir yanıt alana kadar o konuyu kapatmam,çok büyük meseleler haricinde hayatta karsılıklı konuşularak çözülemeyecek hiç bir sorun yok.Tabii ki herkes herkes ile görüşmek zorunda değil herkes sağlıklı davranmıyor da olabilir ama benim kardeşimin eşi ile görüşmemek için çok geçerli sebeplerim olmalı kardeş yahu bundan daha yakın kimimiz var?
Üstelik görümce yarın çocuğunuz olduğunda isminin yanına 'HALA'' sıfatını alacak ,çocuk emanet edebileceğiniz biri.
Eşim kardeşiyle konuşmuyor olsa ikisini de kolundan tutup karsı karsıya getirir neyse derdiniz oturun çözün derim .
Görümceniz bin bir emekle kurduğu yuvası dagıldıgı ,hayata yeniden başlamak zorunda kaldıgı ,toplumun bir kısmı tarafından ne yazık ki 'DUL'diye yaftalandıgı zor bir dönemden geçerken aile içerisinde de anlaşılmadıgı düşünülen 'omuz atmalara'maruz kalmış ve kendince uzak durarak kendini korumaya calısmıs olmasın?