Kızlar Cevap verecek kimse yok mu fikirlerinize ihtiyacım varMerhaba kızlar yeni üye oldum bir sıkıntım var fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim. Nişanlıyım nişanlımla 4 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu görümcem nişanlım benimle çok ilgileniyor diye kardeşiyle buyuk bir tartışma yaşadı benim hiç bir şeyden haberim yoktu bana mesaj attı numarani sildim sende numaramı sil bana tek mesaj dahi atma dedi tamam dedim hiç bir şey anlamadım ama sileceğim dedim ve sildim. 3 yıldır hiç bir şekilde konuşmadık. Erkek arkadaşımla nisanlandik Nişan'da konuşma geçmedi aramızda sadece hoş geldin dedim o kadar bayramda annem çok ısrar etti ara büyüğün büyüklük sende kalsın diye ama dinlemedim aramak istemedim ve aramadim hata yapan oydu o yüzden ondan bekliyorum ilk adımı ama onun atmaya niyeti yok gibi ne yapmam lazım benden 5 yaş büyük kendisi hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
Numarasını silmenizi isteyen kendisiymiş, eee siz de silmişsiniz, ben olsam adım falan atmam.Merhaba kızlar yeni üye oldum bir sıkıntım var fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim. Nişanlıyım nişanlımla 4 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu görümcem nişanlım benimle çok ilgileniyor diye kardeşiyle buyuk bir tartışma yaşadı benim hiç bir şeyden haberim yoktu bana mesaj attı numarani sildim sende numaramı sil bana tek mesaj dahi atma dedi tamam dedim hiç bir şey anlamadım ama sileceğim dedim ve sildim. 3 yıldır hiç bir şekilde konuşmadık. Erkek arkadaşımla nisanlandik Nişan'da konuşma geçmedi aramızda sadece hoş geldin dedim o kadar bayramda annem çok ısrar etti ara büyüğün büyüklük sende kalsın diye ama dinlemedim aramak istemedim ve aramadim hata yapan oydu o yüzden ondan bekliyorum ilk adımı ama onun atmaya niyeti yok gibi ne yapmam lazım benden 5 yaş büyük kendisi hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
30 yaşında dulNumarasını silmenizi isteyen kendisiymiş, eee siz de silmişsiniz, ben olsam adım falan atmam.
Görümce kaç yaşında?
Çok tuhaf sırf onun için iliskimi bitirmeyi düşündüm ama sevdiğim için bitiremedim sağolsun nişanlım o zaman dan beri hep yanımdaydı ablasına karşıAman hiç bulaşmayın kadın benle konuşma demiş bişi derse sen konuşma dedin diye bende arayıp sormadım de ki bu kadın tuhaf anlattığınız gibiyse uzak olmak daha iyi
Demek ki ablasının farkında özellikle uzaklaştırmış bundan sonra da müdahil olmayın aralarında ilişkiyede kendinizdeÇok tuhaf sırf onun için iliskimi bitirmeyi düşündüm ama sevdiğim için bitiremedim sağolsun nişanlım o zaman dan beri hep yanımdaydı ablasına karşı
Bende sizlerle aynı fikirdeyim içimi ferahlattiniz hepiniz çok teşekkür ederim yalnız değilmişim düşünce anlamindaYapacak birşey yok konuşmamaya , görüşmemeye dewamke
Şunu yazmasan başka bi şey derdim ama aynı karakterde gibisiniz. Nişanlının tavrına bak. Ona göre hareket et sen.30 yaşında dul
Üç yıl sonra huzur mu battı :) Nişanlınız ve ailesi aranızı yapmaya çalışmadığına göre annenizi de kesinlikle dinlememeye devam edin. Belli ki ağır sorunlu..görümcem nişanlım benimle çok ilgileniyor diye kardeşiyle buyuk bir tartışma yaşadı benim hiç bir şeyden haberim yoktu bana mesaj attı numarani sildim sende numaramı sil bana tek mesaj dahi atma dedi tamam dedim hiç bir şey anlamadım ama sileceğim dedim ve sildim. 3 yıldır hiç bir şekilde konuşmadık.
Hayır benim orda onu yazmamin nedeni kötü bir niyet değil ki asla da olamaz yadirgamak benim haddime değil olmadı da hiç bir zamanŞunu yazmasan başka bi şey derdim ama aynı karakterde gibisiniz. Nişanlının tavrına bak. Ona göre hareket et sen.
Dul diye belirtmenizdeki amaç ne?30 yaşında dul
Kimse medeni halini sormadi. Üstelik dul yazmanizi iyi niyetli bulmadim. Boşanmış, bekar yazabilirdiniz. Siz de fenasınız, az değilsiniz bence.30 yaşında dul
Yani sizlerde bilin onunda kendisine göre sorunları var anlamında belirtmek istedim ben bana ne yapılırsa hep iyi niyetle yaklaştım şu anda bile onu belirtip ona göre yorum yapmanızı istedimDul diye belirtmenizdeki amaç ne?