- Emoji Skoru
- 115
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Biraz karışık mi olmuş . Sevmese benimle dışarda vakit geçirmez aslında ama sevmek zorunda değil sadece ben laf cambazlığına üzüldüm ne bileyim keşke kötülük olmasa hep güzel olsak istiyorumAnlamadım ya ben olayı pek. Ama kendi kendınıze kurmussunuz gibi sevmiyorsa da sevmeyebılır sizi.
Gerçi cevap tam da buradaymış sanırım, bekarlık, kıskanç ve haset olmak için en ideal sebep, ah bu bekarlar(benden bir yaş büyük Bekar bankacı)
Yanlış anladınız bende çalışan biriyim devlet kurumundaSizi kıskanıyor olma ihtimalini düşündüren şey bu konunun neresinde, neden sizi kıskanıyor olabileceğini düşündünüz ki?
Gerçi cevap tam da buradaymış sanırım, bekarlık, kıskanç ve haset olmak için en ideal sebep, ah bu bekarlar
Geçmişte olmuş şeyi bana laf kız kardeşi üzerinden laf çarpıtıyor gibi geldi . yemek olayı bahsettiğimSizi kıskanıyor olma ihtimalini düşündüren şey bu konunun neresinde, neden sizi kıskanıyor olabileceğini düşündünüz ki?
Gerçi cevap tam da buradaymış sanırım, bekarlık, kıskanç ve haset olmak için en ideal sebep, ah bu bekarlar
Biraz karışık mi olmuş . Sevmese benimle dışarda vakit geçirmez aslında ama sevmek zorunda değil sadece ben laf cambazlığına üzüldüm ne bileyim keşke kötülük olmasa hep güzel olsak istiyorum
Bende öyle düşündüm ben görmezden geleyim bu tavırları o da nereye kadar sürdürecek ki . Ben çok gitmem sadece ararım aradığım da kayınvalidem niye hiç gelmiyorsun der tek oğlu oda istiyor ki hep birlikte olalım ama illa evliyken olacağız en iyisi şimdiden yüz göz olmamakAynen okurken kafam karıştı bence siz iyi olun o olur olmaz umursamayın genelde onlar aradıkca konusun mesela Hersey belli sevıyede olursa daha iyi hele nısanlı ıken. Fazla erkek evıne bıle gitmeyin.
Doğrudur yorumunuz için teşekkür ederimBen kıskanclık ve kötü birşey sezmedim .. Belki kardeşi acıkınca o tepkiyi veriyor ve sinirlenince hayt huyt oluyor.. ? Aile içerisinde kardeşler arasında bir durum yani nerden bilebiliceksiniz ?