görümce sorunu

Ay bu lafıyla ne cins biri olduğunu anlayabiliyorum. Turşusunu kursun kardeşinin. Elin kızıymış sanki kendi elin kızı değil. Amaan açıkçası böyle insanlarla tartışıp da dert edinme dertsiz başına. Her dediğine he de ve geç..

En iyisii. Kendisi sevgililerinden hayır gormedi kendi kardesi baskasına hayır gostersin istemiyo sanırım cnku benm icin herseyi yapıyor. o da bana bisey yaptkca tribe giriyo

Gorumceyşe şimdiden aran bozulduysa hiiiiç ugrasma ilişki için eğer evlenirseniz burnundan gelir

Sevgilim onunla konusmuyor bile. Bana laf dedirtmiyo. Ilerde Allah izin verirse aynı evde yasamayda dsunmuyoruz evimede gelmez kolay kolay. Ne kardesiyle arası iyi ne benmle.

Sevgilim onunla konusmuyor bile. Bana laf dedirtmiyo. Ilerde Allah izin verirse aynı evde yasamayda dsunmuyoruz evimede gelmez kolay kolay. Ne kardesiyle arası iyi ne benmle.
Ozaman hiiiç kafana takma
Keyfine bak.duşunme
Kız senin gibi olmak isteyen ne çok hatun var .aus otur işte bosver gorumcen yokmuş gibi davran

sordum bilee :) naptı sana :))
Ben evliyim canim yazin doguma bana bakma(ma)ya diye geldi aslinda ne arar rrsmen gezdi tozdu bende anami cagirmdim bozuldu gitti gidince anasini babasini doldurdu anasi evden kovdu diye sen dusun gerisini kesinlikle bende nefret doluyum ve de kesinlikle konusmam ruh hastasi nolcak esim agzina bakan bi insan deil allahtan zaten o da biliyo annemin oyle bisey yapmayacgini

Ben evliyim canim yazin doguma bana bakma(ma)ya diye geldi aslinda ne arar rrsmen gezdi tozdu bende anami cagirmdim bozuldu gitti gidince anasini babasini doldurdu anasi evden kovdu diye sen dusun gerisini kesinlikle bende nefret doluyum ve de kesinlikle konusmam ruh hastasi nolcak esim agzina bakan bi insan deil allahtan zaten o da biliyo annemin oyle bisey yapmayacgini

Bendede aynı durum olsa eminin odaa aynsnı yapar hatta daha fazlasnı yapar o da benm yapmadgm seyleri yaptı diye anlattı tabii ben daha once hic bsey yokken boyle oldu hbern olsn diye anlattgm icin skntı yasamadm daha onceden onlar durduk yere sikayet ediyordu onlara inanyrdu da anladı kimin ne amacla yaptgnı :) o kadar doluyum ki ona karsı bana yaptklarını yasarsa gorur Herseyiii.

Bendede aynı durum olsa eminin odaa aynsnı yapar hatta daha fazlasnı yapar o da benm yapmadgm seyleri yaptı diye anlattı tabii ben daha once hic bsey yokken boyle oldu hbern olsn diye anlattgm icin skntı yasamadm daha onceden onlar durduk yere sikayet ediyordu onlara inanyrdu da anladı kimin ne amacla yaptgnı :) o kadar doluyum ki ona karsı bana yaptklarını yasarsa gorur

kızlar bimide 15 yıllık gelinmiz var,ilk geldiğinde bize klasık gelin cadılıgı yaptı ve bızde cektik kendımızı hiç uymadık,şimdi yalvarıyor gelin bize gelin dıye,gidiyoruz,göndermıyor,kalın dıye,ve ne çok sevıyosak erkenden kalkıp hazırlar,bence karşıklı,edende ettiğinden utandırın,şimdi maşallah aramız

Benimde görümcem çok soğuktur. İlk gördüğü günden beri hep uzak hep mesafeli. İlk başlarda bende hiç sallamıyordum sonra eşim bu duruma biraz üzülünce bir iki adım attım aradım filan ben arayınca o da mecburen biraz yaklaştı ama hala bir gün arayıp nasılsın demez. Kıskançlığı mı var bilmiyorum eşim bana çok fazla değer verir çok şükür bu da hem kayınvalidemde hem de görümcemde bana karşı bir antipati yarattı sanırım hatta görümcem abisine senin için nişanlından başka kimse yok bu dünyada filan bile demiş zamanında.kayınvalidem aştı ama görümcem pek aşamadı bu durumu. Bizim düğünümüzden bir ay önce evlendi apar topar bizimki önceden belliydi bende bu işe biraz bozuldum ve tepkimi belli ettim.Belki bunun da etkisi vardır diycem bilemiyorum bu olaylardan önce de hiç aramamıştı beni. Yaptığı bariz bi kötülük yok ama bir türlü sevemedim sinir oluyorum Allah'dan eşimin ailesine uzağım ama arada bir de olsa gidicez diye aklım çıkıyo.Nedir bu görümcelerin gelinlerle dertleri:KK11:

Ahh o görümceler... En sorun yaşamam dediğim ben bile yaşıyorum, durduk yere buz gibi davranıyor hanımefendi, zaten çok bencil hayat kendi Etrafında Dönüyor gibi insan Kardeşinin eşine nasıl kötü davranabiliyor, kendi kardeşimin sevgilisini bağrıma basasım geliyor o derece seviyorum kardeşim gibi ama eşimin ablası Sağolsun çok kırıyor beni hiç kimseye şikayet etmedim şimdiye kadar içimi boşalttım burda resmen :)