Görümce sorunu

siz sorun buraya biz çok bilenler olarak cevaplarız
Merhaba ,

Kısadan yazmak istiyorum. Sorunum görümcem.. İlk tanışmamızda eve yoktu gitmiş, her oraya gidişimde ben yokmuşum gibi davranırdı, köşeye geçer hiiç konuşmazdı, odada ikimiz kaldığımızda tlf oynardı, ben adım atmak istedim arardım cvp vermez geri dönmezdi, arada hediye alıp eşimle gönderirdim örneğin kendime parfüm alırdım ona da alırdım tşk için aramazdı,isteme de nişan da , kına da ,düğün hazırlıklarımızda hiiç yardımı olmadı ilgilenmedi aramadı. çeyiz almaya gelmedi. evi yerleştirmeye gelmedi. Tüm ilgimi kestim nefret etmeye başladım ondan. ailemle gittiğimizde bile öyleydi ama başkasına normal hep bana öyleydi. taa kii ben hamile kalana kadar.. sanki o hamile o bebek bekliyor.. gıcık olmaya başlamıştım çünkü bebek için bana yaklaştı ve konuşmaya başlamıştı %100 değişmişti. demekki isteyince insan gibi olabiliyormuş. bende çocuğumu dahi sevmesini istemiyordum bana yaptıklarından dolayı. bebek doğdu her hf sonu bizde ben alamam kucağıma küser. hep onda uyuyunca bile onun göğsünde.. ayyyyy çıldıracaktım. ağlayınca gel geell sen halana gel ben sustururum seni diyordu. ailemin sevmesini hiç istemezdi.uyuyunca şalla uyanmasını isterdi yine mi uyuyor yaa bu derdi. bir kaç tartışmamız oldu küstük barıştık. eşime karşı düşman gibiydim. her cumartesi gelmelerini engelledim. 23 mayıstan beri gelmiyorlar. son tartışmamız 1 ay önce oldu. her akşam eşimi arayıp npy demesine çıldırıyordum. müsait değiliz derdi yaaaa npy ki merak ettim derdi. kendi tlf ona alperle konaşan senmisin dedim. o da açıklama yap ondan sonra cevap veririm dedi. bende hee ok senmişsin dedim bu gıcık oldu hemen eşime msj attı bir şey uydurup dışarı çık dedi bende merve bu yaptığın hiç hoş bir hareket değil dedim bu çıldırdı sen nasıl da başkasının tlf bakarsın dedi. ben de o benim kocam yanımda beraber okuyoruz dedim ççıldırdıııı. eşime hakaretler yazdı. bir kaçgün konuşmadılar. sonra yine can çiğer kuzu sarması. ben konuşmuyorum hergün resim isterdi oğlumun. dün eşimden istemiş 1 ay sonra. bu kıza nasıl davranmalıyım. tekrar konuşmak istemiyorum. eşimin de onunla konuşmasını istemiyorum hergün arıyor :KK43:gör

X