[/QUOTE]Esinde herseyin farkinda belli ki sıkıntı yapma canim dua et bol bol. Suyuna git hepsinin kulp takamazlarsa susarlar
Pişman olabilcegin bişey yapmiyorsun ki. Umarım pişman etmezlerOyle yapayim artik ailelerde goruamuyor zaten insallah pisman olmam
Canim benim kocam hayatt kimseye bisey diyeemzzz ses cikaramazzzss arada kalir onalr ayri yiyor ben ayri boye biri bisey desin hemen sak die cevap vermes bende muhatap olmuyorum ayni ortama girmedigimiz surece konusmuyorum haketmiyor hic bizimkide kendi anaasindan cikmaz beraber yer icer gezeelr benim anneme gimeme bozulur onaneyse[/QUOTE
Anliyorum aslında.elinden geldiğince kendini ezdirmemeye çalış. Bir de eşinle başbaşa kaldığında cok mutlu olun onu mutlu edecek şeyler yap ki adam ben esimle oldugumda anamlaykinden daha mutluyum desin zamanla.ama anasını kotuleme erkekler analarını melek zannediyor.aklima bişey gelmiyor baska.
Al benden de o kadar. Sahip çıkmayan bir eş ve gösteriş budalası, saygısız bir görümceye sahibim. Tüm iletişimi minumuma indirdim kadınla. 30 yasında coluk cocuga karısmıs ama "abi abii" diye aglayaan isterik biri, allahtan farklı sehirde.Canim benim kocam hayatt kimseye bisey diyeemzzz ses cikaramazzzss arada kalir onalr ayri yiyor ben ayri boye biri bisey desin hemen sak die cevap vermes bende muhatap olmuyorum ayni ortama girmedigimiz surece konusmuyorum haketmiyor hic bizimkide kendi anaasindan cikmaz beraber yer icer gezeelr benim anneme gimeme bozulur onaneyse
Üstüne düşmeyin şunların yaa, sen kayınvalidenle iyi ol yeter,arkadaslar meraba bi görümce sorunuda bende var fıkırlerınıze ve yardımıza ihtiyacım var.3 aylık nişanlıyım görümcem cok soguk ters davranıyomsj atıyorum samımı olabılmek ıcın ters cevaplar verıyo düğünede az bı zaman kaldı ama o kız yuzunden huzursuz olmak ıstemıyorum nıye ıstemıyo benı anlamadım hep ıyı davranmısımdır
Sen mi 8 yaşındasın yoksa görümcen mi?İyi ol ozaman problem bir gorumcem var esimin aileainin dunyasi gorumcemin ustune kurulu resmen onla.konusmazsan herkesi karsina aliosun esim.haric bundan bea ay once bosanma evresine geldik sayesinde bi sekikde duseldik o zamandan ne i bi yere de karsilastigimizda gorusuruz face yada whatsapptan msj lasmiyoruz yazsada kisa kolisa cevap vriyorum cunku internet yuzunden de cok basimi agritti bana sunu yazdi sunu paylasti blmem n simdi whatsapptan engellemis esimde arasin soyliyimdemis ne yayapmaya calisio anlamadim aimdi konuwmucam ine kayinvaldemlere ben bisey yapmadim diyip ortaligi karstrck
Amaan ne samimi olmaya çalışıyorsun ki? Olma, uzak dursun daha iyi .Belli ki hoşlanmamış ve niyeti kötü, yüzüne gülüp başına iş açsın mı istiyorsun. İsteseydi zaten o da samimiyet için çabalardı.arkadaslar meraba bi görümce sorunuda bende var fıkırlerınıze ve yardımıza ihtiyacım var.3 aylık nişanlıyım görümcem cok soguk ters davranıyomsj atıyorum samımı olabılmek ıcın ters cevaplar verıyo düğünede az bı zaman kaldı ama o kız yuzunden huzursuz olmak ıstemıyorum nıye ıstemıyo benı anlamadım hep ıyı davranmısımdır
canım sana bi olay anlatayım.Ederler onlar ne bicim bir ailedr ben anlamadim yaa taraf tutmalari yuzudn birbirimize giriorz bende hicbirsey olmams gibi davranip oynasammi ayni o gihi allahim ne cahil insanlar var yaaa benim kaynvldem oglunu siler kizi icin o karakelterde insan ???
8yaşla ne alakası var acaba ? evlendgım zaman o kız yuzunden ne esımle huzursuz olmak ısterım nede üzülmek isterım cunku nısanlımla daha once tartısmıstık bu yuzden.Sen mi 8 yaşındasın yoksa görümcen mi?
ne insanlar var yaacanım sana bi olay anlatayım.
benim eşiyim yeğeni var (ki ben görümceyim görümcelik yapacağım diyen biri pek meraklı yani ara karıştırmaya da ) ben hamileyken bebeği erken doğsun diye dua ederdi. velhasıl hamile iken bu benim telefonuma mesaj atmış gerizekalı diye.daha doğrusu eşim ona bişey demiş oda gerizekalı demiş. bende gördüm uyardım .bak bu benim numaram abin kendi yazdığını silseydi kavga sebebi bu bir daha yapma diye ben bunu neden demişim .evde kıyamet kopmuş kendi köyde 1 saat mesafe .kendini odalara kapatmalar bağırmalar çağırmalar kapı çarpmalar falan, annesi bizi aradı dışarıdayız eve gelesiye beklemedi acil hemen arayın acil hemen arayın yolda trafikte aracı çektik kenara eşim aradı yengeyi ne oldu diye artık telefonda ne söylendiyse eşim bana bir bağırıyor yol ortasında bi dakika ya ne oldu dedim yeğenle kavga etmişsiniz dedi yoo dedim. mesajını gördüm yanlış anlaşılabilirdi bir daha görmeyeyim dedim başka bişey de demedim dedim. ama onlar 8 aylık hamile halimle eşimi kışkırtıp hamile kadını dövdürtmeye kalktılar tabi işin aslı ortaya çıktı ama olan bana oldu şeker 300 bebek kıpırdamaz 2 gün hastanedeydim...
ve aile duydu tabi .suçlu ben oldum o küçükmüş ben alttan almalıymışım tatlı dille anlatmalıymışım görmezden gelmeliymişim.