Görümce sorunu

Evrt oyle yapiyim bari hep bu Sebeblerden dolayi sorun cikaruo aileside arkasinda bilio

Esinde herseyin farkinda belli ki sıkıntı yapma canim dua et bol bol. Suyuna git hepsinin kulp takamazlarsa susarlar
[/QUOTE]
Canim yazamadim kucuk bebegim varda ya birde bu gorumce yuzunden biz cok sey yasadik... Ailem cok uzuldu annem ozellikle simdi de korkuyor yakinlasmamizdan problem cikacagindan annemi kiramiyorum.sanki ona ihanrt etmisim gibi geliyor cunku cok uzuldu yanlis anlama benim annem iyi olmamizi istemeyen biri degil korkuyor bende korkiyorum acikcasi yine ayni seyler yasayip aileme yasatmaktan

Canim yazamadim kucuk bebegim varda ya birde bu gorumce yuzunden biz cok sey yasadik... Ailem cok uzuldu annem ozellikle simdi de korkuyor yakinlasmamizdan problem cikacagindan annemi kiramiyorum.sanki ona ihanrt etmisim gibi geliyor cunku cok uzuldu yanlis anlama benim annem iyi olmamizi istemeyen biri degil korkuyor bende korkiyorum acikcasi yine ayni seyler yasayip aileme yasatmaktan[/QUOTE]
Canim mesafeni korursan sorun olmaz ne dost ol ne düşman. Ayni ortamda konuş sohbet et ama onun dudışına çıkma böyle yaparsan rahat edersin belki

Canim mesafeni korursan sorun olmaz ne dost ol ne düşman. Ayni ortamda konuş sohbet et ama onun dudışına çıkma böyle yaparsan rahat edersin belki

Biraz geç oldu ama yazım. Bende de var böyle bir görümce baktık her kavga onun yüzünden iletişimi kestik eşimle.meğer biz hiç kavga etmiyormusuz gül gibi geçinip gidiyoruz.bi ara gittikleri yere beni niye götürmüyor diye annesini dolduruyordu. Annesi de kızı için oglunu satar kızına parasını yedirir o derece.oturacagim eve bile karistilar ana kız.evlendikten sonra abisini kiskandi abisini benim gözümden düşürmeye çalıştı. ama benim eşim 6 ayda toparladı Şükür.Ağzının payini verdi.2 yil hic gorusmedik.gorusunce herseferinde kavga.2 yildir da karsilastikca görüşüyoruz yani muhattap olmuyorum.hatta evime gelmesini istemiyorum da arada bir diye ses çıkarmiyorum sorular varken eşim üzülüyordu.mesafeni koruyacaksin esini yanına alacaksin.eşine ve cevrendekilere ben nerde nasıl davranacagimi bilirim de.kimseye sana hesap sorma hakkını kesinlikle verme.bana gelipte biri daha hesap soramaz.

uj, post: 40114780, member: 419420"]Biraz geç oldu ama yazım. Bende de var böyle bir görümce baktık her kavga onun yüzünden iletişimi kestik eşimle.meğer biz hiç kavga etmiyormusuz gül gibi geçinip gidiyoruz.bi ara gittikleri yere beni niye götürmüyor diye annesini dolduruyordu. Annesi de kızı için oglunu satar kızına parasını yedirir o derece.oturacagim eve bile karistilar ana kız.evlendikten sonra abisini kiskandi abisini benim gözümden düşürmeye çalıştı. ama benim eşim 6 ayda toparladı Şükür.Ağzının payini verdi.2 yil hic gorusmedik.gorusunce herseferinde kavga.2 yildir da karsilastikca görüşüyoruz yani muhattap olmuyorum.hatta evime gelmesini istemiyorum da arada bir diye ses çıkarmiyorum sorular varken eşim üzülüyordu.mesafeni koruyacaksin esini yanına alacaksin.eşine ve cevrendekilere ben nerde nasıl davranacagimi bilirim de.kimseye sana hesap sorma hakkını kesinlikle verme.bana gelipte biri daha hesap soramaz.[/QUOTE]
Canim benim

Canim benim kocam hayatt kimseye bisey diyeemzzz ses cikaramazzzss arada kalir onalr ayri yiyor ben ayri boye biri bisey desin hemen sak die cevap vermes bende muhatap olmuyorum ayni ortama girmedigimiz surece konusmuyorum haketmiyor hic bizimkide kendi anaasindan cikmaz beraber yer icer gezeelr benim anneme gimeme bozulur onaneyse

Al benden de o kadar. Sahip çıkmayan bir eş ve gösteriş budalası, saygısız bir görümceye sahibim. Tüm iletişimi minumuma indirdim kadınla. 30 yasında coluk cocuga karısmıs ama "abi abii" diye aglayaan isterik biri, allahtan farklı sehirde.

Evlilik kutsal müessesedir. Tek dileğim bu kutsal müesseseye o veya bu şekilde elini ayagını sokan, saygı duymayan su alemde Yüce Allah bin beterini verir.

Engellesin görüşmesin daha iyi

Sanal hayatı bırakın

Karşılaşınca konulun merhaba merhaba oldu bitti

arkadaslar meraba bi görümce sorunuda bende var fıkırlerınıze ve yardımıza ihtiyacım var.3 aylık nişanlıyım görümcem cok soguk ters davranıyo msj atıyorum samımı olabılmek ıcın ters cevaplar verıyo düğünede az bı zaman kaldı ama o kız yuzunden huzursuz olmak ıstemıyorum nıye ıstemıyo benı anlamadım hep ıyı davranmısımdır

Üstüne düşmeyin şunların yaa, sen kayınvalidenle iyi ol yeter,

Sen mi 8 yaşındasın yoksa görümcen mi?

Amaan ne samimi olmaya çalışıyorsun ki? Olma, uzak dursun daha iyi .Belli ki hoşlanmamış ve niyeti kötü, yüzüne gülüp başına iş açsın mı istiyorsun. İsteseydi zaten o da samimiyet için çabalardı.

canım sana bi olay anlatayım.
benim eşiyim yeğeni var (ki ben görümceyim görümcelik yapacağım diyen biri pek meraklı yani ara karıştırmaya da ) ben hamileyken bebeği erken doğsun diye dua ederdi. velhasıl hamile iken bu benim telefonuma mesaj atmış gerizekalı diye.daha doğrusu eşim ona bişey demiş oda gerizekalı demiş. bende gördüm uyardım .bak bu benim numaram abin kendi yazdığını silseydi kavga sebebi bu bir daha yapma diye ben bunu neden demişim .evde kıyamet kopmuş kendi köyde 1 saat mesafe .kendini odalara kapatmalar bağırmalar çağırmalar kapı çarpmalar falan, annesi bizi aradı dışarıdayız eve gelesiye beklemedi acil hemen arayın acil hemen arayın yolda trafikte aracı çektik kenara eşim aradı yengeyi ne oldu diye artık telefonda ne söylendiyse eşim bana bir bağırıyor yol ortasında bi dakika ya ne oldu dedim yeğenle kavga etmişsiniz dedi yoo dedim. mesajını gördüm yanlış anlaşılabilirdi bir daha görmeyeyim dedim başka bişey de demedim dedim. ama onlar 8 aylık hamile halimle eşimi kışkırtıp hamile kadını dövdürtmeye kalktılar tabi işin aslı ortaya çıktı ama olan bana oldu şeker 300 bebek kıpırdamaz 2 gün hastanedeydim...
ve aile duydu tabi .suçlu ben oldum o küçükmüş ben alttan almalıymışım tatlı dille anlatmalıymışım görmezden gelmeliymişim.

ne insanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…