Görümce olmak

şimdi bu verdiğin cevaba bakıyorum . söylediklerini kabul ediyorsun yani? herkes haklı diye birşey yok ki.(yorumu yazan kişi için de demiyorum,daha genel konuşuyorum) neden cevap veremiyorsun?
Ya bende cevap vereyim herkes haklı diye bir şey yok burada herkes kendi fikrini söylüyor önemli olan illede ben haklıyım diye saçmalamamak sonuçta herkes farklı

Ya bende cevap vereyim herkes haklı diye bir şey yok burada herkes kendi fikrini söylüyor önemli olan illede ben haklıyım diye saçmalamamak sonuçta herkes farklı

Siz anlamaya bile çalışmadan sadece yorum yapmak için yazıyorsunuz.

herşeyin başı saygı inşallah herşey yoluna girer siz gelinden dertlisiniz ben kocamin ailesinden yapmadıkları kalmadı ve çok pişkinler onlara göre evlenirken alınan çeyiz gereksiz eve küçük bişey alayım hemen gözlerine batar.eşim benden fazla kazandığı için ev ekonomisine karıştırmazlar eşim ve ailesi bizim için en doğrusunu bilir çocuğumuz oldu adını bize koydurtmadi annesi tabi sadece annesinde bitmiyo eşimin verdiği tavizlerin haddi hesabı yok. kv tek çok olumlu olduğu gün onlara ev almalari için kredi cektigimiz gündü bi akraban varsa onu da diğer oğluma alayım dedi düşünün. çekilir dert değiller şu ramazan günü bile sinir ettiler ama Allah görüyor.

Allah yardımcınız olsun

En büyük gelin ben oluyorum. .
bakalım. . Kocasıyla iyi olsun herkes. .
hah işte en büyügü olduğu için sanslısın valla sana tavsiye ediyim eltilerinle pek samim olma kaynanan der ki sana ayy şu gelinim çok iyiymiş desede bozulma yani konulari okuyorum ne eltiler var başta çok iyi samim kur sora fena kapışma başla.. boşver sen çocuklarinla eşinle hayatını devam et derim.. :KK52::KK69:

hah işte en büyügü olduğu için sanslısın valla sana tavsiye ediyim eltilerinle pek samim olma kaynanan der ki sana ayy şu gelinim çok iyiymiş desede bozulma yani konulari okuyorum ne eltiler var başta çok iyi samim kur sora fena kapışma başla.. boşver sen çocuklarinla eşinle hayatını devam et derim.. :KK52::KK69:

Olmayan eltiler :KK70:

Sizin temizligi elestirdiginde: Begenmiyorsan kendin yap gelin hanim. Annenin evi al bezi temizle, nasil uygun görüsoyrsan demelisin bence.... Hic kimse kimseyi kücük görmemeli ... günah

Kendi temizlikte felan yardım ediyor. Ama eleştiriyor çok fazla yani beğenmediğini gösteriyor çoğu şeyi. Abim de aynı şekilde. Bunlar basit şeyler belki ama o anda insan çok üzülüyor, yerin dibine giriyor.

Kendi temizlikte felan yardım ediyor. Ama eleştiriyor çok fazla yani beğenmediğini gösteriyor çoğu şeyi. Abim de aynı şekilde. Bunlar basit şeyler belki ama o anda insan çok üzülüyor, yerin dibine giriyor.

Annenizde alinior mu bu söylediklerine?

Annenizde alinior mu bu söylediklerine?

Evet hem de çok fazla. Yengem annemin yanında bir şey söylemiyor. Bana söylüyor. Ben onun söylediklerini anneme söylemiyorum araları kötü olmasın diye. Abim de aynı annem de babam da abime içerliyor.

Evet hem de çok fazla. Yengem annemin yanında bir şey söylemiyor. Bana söylüyor. Ben onun söylediklerini anneme söylemiyorum araları kötü olmasın diye. Abim de aynı annem de babam da abime içerliyor.
Demek ki gelin kiz sizi samimi gördü... Bence sizde güzelce bi laf sokun derim... cekinmeyin.

İşte bende çekinme ve korku var. Ama kendimi savunamasam da anneme dokunan bir şey söylerlerse annemi ezdirmemeye kararlıyım artık.

Belkide sizi kücümseydiginin farkinda degil gelin adayi... belki sirf kendini övmek istedi hani görümcesin ya onun yaptigi isi begen diye...sen yinede acik ve net sekilde söyle. Annenizi kirmasin...

bizim gelinde anneme pat pat konuşurdu saygısızca..anneme konuşturtmam kesinlikle annemi ben savunuyoum..hoş yine bi işe yaramıyodu da nese

Belkide sizi kücümseydiginin farkinda degil gelin adayi... belki sirf kendini övmek istedi hani görümcesin ya onun yaptigi isi begen diye...sen yinede acik ve net sekilde söyle. Annenizi kirmasin...

Galiba farkında değil. Çünkü o sözleri söyledikten sonra da özür dilemedi. Ne bileyim bana garip geliyor. Ben olsam o şekilde birine konuşsam karşımdaki sessiz kalsa bile daha pişman olurum özür dilerim. Ama o zamana göre daha iyi davranıyor. Ama neden sürekli bir şeyleri eleştiriyor, bana temizliiği nasıl yapmam gerektiğini gösteriyor anlamıyorum. Niyeti iyi gibi hani ama benim canım sıkılıyor

Galiba farkında değil. Çünkü o sözleri söyledikten sonra da özür dilemedi. Ne bileyim bana garip geliyor. Ben olsam o şekilde birine konuşsam karşımdaki sessiz kalsa bile daha pişman olurum özür dilerim. Ama o zamana göre daha iyi davranıyor. Ama neden sürekli bir şeyleri eleştiriyor, bana temizliiği nasıl yapmam gerektiğini gösteriyor anlamıyorum. Niyeti iyi gibi hani ama benim canım sıkılıyor

Niyeti iyi ola bilir dedigim gibi. Ama sizde caninizi sikan birseye susmayin! Onunki Canda sizinki Patlicanmiymis :-)

bizim gelinde anneme pat pat konuşurdu saygısızca..anneme konuşturtmam kesinlikle annemi ben savunuyoum..hoş yine bi işe yaramıyodu da nese

Siz yine de tarafınızı belli etmişsiniz en azından annenizin yanında olduğunuzu göstermişsiniz.

Siz yine de tarafınızı belli etmişsiniz en azından annenizin yanında olduğunuzu göstermişsiniz.

evet ilk önceler sustum sonra anneme yüklendide yüklendi...bende bu sefer annemi savununca kavga çıktı abimede kötü ben oldum...

En azından böyle şeyler söylemene canım sıkılıyor diyebilmeliyim değil mi? Yanlış anlaşılma olmaz o zaman

Tabiiki... O sizin kalbinizi kirdi ... sizde karisilik olarak onun kalbini kirmayin. Güzellikle diye bilirsiniz kesinlikle...

X