Görümce olmak

bakın bende iyiydim yengem azicik olsada kıskaniyormuş anneme kızını damadini daha çok seviyorsun demiş. bizim için :KK70: bende anneme sende seviyorsun gelini bu kadar abartmana gerek yok dedim. yeni yeni başliyor henüz. ama çok iyi de tanimam. herşeyi üzerine alınıp hemen ailesine anlatan yengem var benim. abimle yaşadığı ne varsa ailesine anlatiyor. ailesi tepki göstermiş abimde kızmaz mi? ee sen ailene anlatirsan bu evllilik nasıl yürür demiş. oda gitmiş bunu demiş :KK70: .yani bu işin düzene aileler girmemeli. abim anlatmiyor hiç ailesine.. yengem maaşin yarisi ailesine vercekmiş. abimde bunu bende yaparım ee sen ailene verirsen demiş. oda nasıl geçincez deyince sen ailene veriyorsun yarisini bende yaparım tüm şeylerini ailemden aldim demiş borcunu gerçrekten de ailemden aldi yetmedi çünkü. yani. haklı mı kızlar... bu kadar basit. ne ekerse onu biçersin....:KK70:

Biz evimizde mutluyuz. .

Herkes evinde mutlu olsun kocasıyla de ..

sen onu görmezden duymazdan gel bence umursama bile. annen ve sana karşı da kırıcı eleştiriler yaparsa kibarca lafını ver ama asla altta kalma. siz üzüleceginize bırakın o düşünsün dursun.

Sizin temizligi elestirdiginde: Begenmiyorsan kendin yap gelin hanim. Annenin evi al bezi temizle, nasil uygun görüsoyrsan demelisin bence.... Hic kimse kimseyi kücük görmemeli ... günah

Siz de haklısınız belki ama üslubunuzdaki şiddete anlam veremedim.

nermin 68 belliki çok çekmiş görümceden...burda kusuyo. konu sahibi arkadaşım abinin eşi çok cazgır terbiyesiz kendini bilmez bişey bence.seni nasıl da üzmüş...ama insanlar böyle işte üzmekten kırmaktan ezmekten zevk duyuyorlar.

Bi görümcem bile yok :KK53:
napcaksin görümceyi görümce kaşık gibi çayını karıştırır :KK70:
benimde bi görümcem var hemde kendim de görümceyim. eltim yok hiç eltim olmadığı için şikrediyorum valla konuları okudum ne eltiler varmiş meğer... bi tanecik görümcem var o yeter arkadaş gibiyiz biz.

her zaman sabırlı olmak lazım
bende gorumceyım gelınımız once cok yordu benı sagolsun
1 sene onunla hıc konusmadım hala da uzak dururum
sımdı o benım ıcın aslında ne kadar dogruymus o an onu anlayamamısım deyıp kendını affettırmeye calısıyor
ortak arkadaslarımıza oyle soyluyormus benden yada ne kadar haklıymıs dıye
ama gectı borunun pazarıı
yanı donup dolasıp sıze gelecektır
sız yeterkı sabırlı olun ters bırsey soylemeyın
bırakın kotulugu o yapsın
sız ıyılıkle onu yola getırırsınız

benimde bi görümcem var hemde kendim de görümceyim. eltim yok hiç eltim olmadığı için şikrediyorum valla konuları okudum ne eltiler varmiş meğer... bi tanecik görümcem var o yeter arkadaş gibiyiz biz.
gorumce kardes oldugu ıcın yuva yıkmaya yonelık hareket etmezde
eltılerın masallahı var 1 eltı 774867486754786427987289747862487 düsmana bedel

gorumce kardes oldugu ıcın yuva yıkmaya yonelık hareket etmezde
eltılerın masallahı var 1 eltı 774867486754786427987289747862487 düsmana bedel
benim eltim yok ama iki tane abim var iki de yengem olucak bi tane oldu da digeri bekar. nede olsa elti olucaklar bakalım nasıl elti olurlar bilmem onümzdeki maçları görecegiz:KK70:

benim eltim yok ama iki tane abim var iki de yengem olucak bi tane oldu da digeri bekar. nede olsa elti olucaklar bakalım nasıl elti olurlar bilmem onümzdeki maçları görecegiz:KK70:
hayırlısı :KK70:

3 eltim olacak :110:

bundan sonra evimizle ilgili konuşursa "Burası annemin evi. ben ya da bir başkası ona karışamaz. o öyle uygun görüyor. evini istediği gibi kullanabilir." demeyi düşünüyorum. Aklıma geliyordu söylemek vazgeçiyordum. Ama artık söyleyeceğim. Teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için.

Bu sözde bişey yok bencede söyle

Sizin doğru ve haklı olduğunuz bir konuda güzel bir üslupla söylediğiniz bir sözden dolayı niye bir sorun çıksın. Ayrıca böyle bi nedenden dolayı sorun çıkacaksada çıksın yani. Kimse beni annemi ailemi küçük göremez.

Aynı böyle bir yengem vardı şükür kurtarana, 5 ay önce abimi aldattığını öğrendik ve boşandılar. Annem bu s...tük bir şey istese anında gidip alır getirdi ve evine kadar annem babam döşedi, o b.ktan ailesi hiç ne dünürlük ilişkisini bildiler yaa hatta onu bırak kendi kızlarına bile bir katkıları yoktu. O da hep kendinin o iğrenç suratını çooooook güzel bulurdu ona şizofren teşhisi de konmalı zaten çünkü hareketleri çok tuhaftı sanki sadrazamın sol şeyinden düşmüş gibi hareketleri vardı. Bizden bildik, ne ablam ne ben görümcelik hissettirmedik. He, ama şu an çok pişmanım. Sana bir şey diyeyim mi, yılanın başını baştan ezeceksin. İyiye iyi, kötüye kötü! Yoksa benim gibi boşandığında baba evini basıp orada bir güzel döversin (kız kardeşi ile beraber) :KK53: Ve bir de, tepene çıkarma sakın ABİM üzülür diye. Onlar o abileri sonra öyle bir üzüyor ki...

Bu ne şiddet bu ne Celal :KK57:

herşeyin başı saygı inşallah herşey yoluna girer siz gelinden dertlisiniz ben kocamin ailesinden yapmadıkları kalmadı ve çok pişkinler onlara göre evlenirken alınan çeyiz gereksiz eve küçük bişey alayım hemen gözlerine batar.eşim benden fazla kazandığı için ev ekonomisine karıştırmazlar eşim ve ailesi bizim için en doğrusunu bilir çocuğumuz oldu adını bize koydurtmadi annesi tabi sadece annesinde bitmiyo eşimin verdiği tavizlerin haddi hesabı yok. kv tek çok olumlu olduğu gün onlara ev almalari için kredi cektigimiz gündü bi akraban varsa onu da diğer oğluma alayım dedi düşünün. çekilir dert değiller şu ramazan günü bile sinir ettiler ama Allah görüyor.

Siz de haklısınız belki ama üslubunuzdaki şiddete anlam veremedim.
Çünkü içinde kötü niyet olupta dışarı kendini melekmiş gibi tanıtanlara sinir oluyorum bana iş öğretmeye kalktı diyo belliki ben iş bilmiyorum diye geline iş göstermeye kalkmış

X