- 24 Aralık 2014
- 4.955
- 6.705
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Önümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Ben simdi gelin kıza mesaj atip tanissam mi sonucta pespese isteme nisan falan derken belki yardima ihtiyaci olur gerci 2 cocukla faydam dokunmaz ama hic sormadi etmedi denilmesin soguk durdu olmasın diye gönlünü almak icin sormak istiyorum sonra yok be karisma seni ilgilendirmez daha tanismadan her seyin icinde olmak gibi olur diyorum.Annem babam da tanismadilar henüz 2 saatlik mesafe var aramizda kızın oldugu sehirle size hic tanismaya kadar görümceniz bir sey sormasa etmese yanlis anlar miydiniz mesela ?
Ben simdi gelin kıza mesaj atip tanissam mi sonucta pespese isteme nisan falan derken belki yardima ihtiyaci olur gerci 2 cocukla faydam dokunmaz ama hic sormadi etmedi denilmesin soguk durdu olmasın diye gönlünü almak icin sormak istiyorum sonra yok be karisma seni ilgilendirmez daha tanismadan her seyin icinde olmak gibi olur diyorum.Annem babam da tanismadilar henüz 2 saatlik mesafe var aramizda kızın oldugu sehirle size hic tanismaya kadar görümceniz bir sey sormasa etmese yanlis anlar miydiniz mesela ?