- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bence ilk tanışma yüzyüze olsunÖnümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Ben simdi gelin kıza mesaj atip tanissam mi sonucta pespese isteme nisan falan derken belki yardima ihtiyaci olur gerci 2 cocukla faydam dokunmaz ama hic sormadi etmedi denilmesin soguk durdu olmasın diye gönlünü almak icin sormak istiyorum sonra yok be karisma seni ilgilendirmez daha tanismadan her seyin icinde olmak gibi olur diyorum.Annem babam da tanismadilar henüz 2 saatlik mesafe var aramizda kızın oldugu sehirle size hic tanismaya kadar görümceniz bir sey sormasa etmese yanlis anlar miydiniz mesela ?
Bence şimdiden yardım falan konularına girmeyin, teklif ederseniz ve kabul etmezse üzülürsünüz.Insan nasil davranacagini bilemiyor ya
Hiç bir tercihine karışmayın laf taşımayın yeter. Bir gelin bir gorumceden ne ister ki ? İki kez görümce oldum 2 kere de yenge bu ikisi bizim iliskiyi dengede tutuyor.Önümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Ben simdi gelin kıza mesaj atip tanissam mi sonucta pespese isteme nisan falan derken belki yardima ihtiyaci olur gerci 2 cocukla faydam dokunmaz ama hic sormadi etmedi denilmesin soguk durdu olmasın diye gönlünü almak icin sormak istiyorum sonra yok be karisma seni ilgilendirmez daha tanismadan her seyin icinde olmak gibi olur diyorum.Annem babam da tanismadilar henüz 2 saatlik mesafe var aramizda kızın oldugu sehirle size hic tanismaya kadar görümceniz bir sey sormasa etmese yanlis anlar miydiniz mesela ?
hayir tanisma. onlar gelince tanisirsiniz, kaynasirsiniz zatenÖnümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Aranızda kaç yaş var gelinle yani bende görümceyim yengelerim benden en az 20 yaş büyük kontağım çok az :) başta böyleydi duvarı onlar ördüler bende susmaya devam ettim bunu onlar istedi aramda hiç bir tartışma kavga yok. Görünce sarılırız sohbet eder kahve içeriz bukadar hastalık olur Allah korusun cenaze olur doğum olur doğum günü olur araşırız sadece bu özellikle arama hal hatır sorma sıfır ben kendim defalarca aradım ama kendiliğinden hiç beni aramadılar istemiyorum da bu Saaten sonra çünkü beklentiyi kesince ben çok daha mutlu bir insan olmaya başladımÖnümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Bence adım atın. Adım atarken illa ki canım cicime gerek yok , arayıp bi şey lazım olursa söyle bir şeye ihtiyacın olursa söyle buradayız demek bile gayet değerli. Şimdi şu var eğer zaten ilerde sorun yaşayacaksanız zaten yaşarsınız ama baştan uzak kalırsanız bu çok ön yargılı olur , ve bir adım atıyorsanız da sadece kız için değil ki kardeşinize verdiğiniz değerden atıyorsunuzÖnümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
Bence tanışmaya kadar ses çıkarmayın. Tanışmadan sonra iletişime geçersiniz. Bi kızı görün az çok anlarsınız nasıl bir yapıda olduğunu ona göre hareket edersiniz.Önümüzdeki ay kardesim görevden gelecek geri dönene kadarki sürede(20 gün) tanışma isteme nişan yapacagiz insallah.Gelin kızla henüz tanısmadik sosyal medyadan eklesmedik sadece kardesimden selam gönderiyoruz birbirimize o kadar.Cok mıcmıc olup sonradan arasi bozulanlari gördükce mesafeli olmak daha dogru gibi geldi kendi görümcemle de mesafeliyiz ama birbirimizi cok severiz hic olmazsa 2 haftada bir ya onlar gelir ya biz gideriz mutlaka görüsürüz uzun uzun sohbetler ederiz dertlesiriz de ama canimli cicimli degilizdir o sınırı gecmeyiz hic ya da her gün telefonda konusup birbirimizi aramayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?