Görümce için arada kalan eş

Ev hanımı misiniz arkadasiniz mi yok zorla samimiyet kuracak değilsiniz. Aranızda sorun olmasa bile tercihen mesafe koyabilir insanlar sanki platonik asikmissiniz gibi karşılık alamamayi dert etmişsiniz. Yuzgoz olmayın ne güzel iste

1) Aynı ortamı neden bu kadar çok paylaşıyorsunuz?

2) Eşiniz "Hayırdır, ne yaptı bu kız size?" diyemiyor mu?

ya
yaa gecc bu iyi gelin numaralarını neden diyemiyosun sen bana geldin mi de ben sana gelicem sonra buraya sıkıntı yazıyosun ben icim icimi yiceme o sinir olsun dügün üstü nasıl bana kapıdan ugradı bende aynısını yaparımm bitti hatta madem abisi tavır almıs niye kullanmıysun bunu ne sanıyosun kaynana görümcen dost senin yanında falan mı aaa tatlım ahhh koca ailesi öyle iyi insanlar ne yazıkkı olmuyo binde bi olur aklın varken kesek kocayı cek kendi tarafına hazır görümceyle küssen yoksa bidaha ipin ucunu tuttutramazsın

Doğru söylüyorsunuz ama ne geliyorsa iyi niyetimden başıma geliyor. Bende öyle yapacagim gidip misafir gibi uğrayıp cıkacagım ben iyi olmak istedim ama onlar herşeyde bana cephe aldılar

1) Aynı ortamı neden bu kadar çok paylaşıyorsunuz?

2) Eşiniz "Hayırdır, ne yaptı bu kız size?" diyemiyor mu?
Malesef ailesi köyde oturuyor tüm köy işleri eşime kalıyor bu yüzden sürekli gidiliyor. Beni koruduğu için bana daha fazla cephe alıyorlar dolduruşa geldiğini düşünüyorlar

İnsanlar sizinle yakın olmak istemiyorlar
Her şekilde de bunu belli etmişler
Bence siz de bu akıma uyun ve mesafe koyun artık
Arkadaşlarınızla, kendi akrabalarınızla yakın olun işte
Çok mu şart eş ailesi?

Aileden olmak cagirilma gerektirmez.

Tüm evlilikler şu seviyede başlasa hiç aile içi sorun yaşanmayacak belki de ... Her belâ yüz-göz olmaktan gelmiyor mu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…