Yok şöyle ben onlara çok iyi olmaya çalıstıgım halde onlar mesafeli beni dışlıyor ben hep yanlarına gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum görümcemin çeyiz setmesine bile capırmadılar son gün ayak üstü haber verdi kayınvalidem ben gitmek istemiyorum eşim çok üzülüyor gitmelimiyim diye fikir almak istedşmHepsini okuyamadım, paragraf olmayınca zor geldi.
Ama konuyu anladım, görümceniz ve kayınvalidenizle mesafeli olmanız ne güzel işte.
Birçoğumuzun bulamadığı fırsatı bulmuş bunuyorsunuz bence.
Ama son gün değil ki cts ye daha cok var.Yok şöyle ben onlara çok iyi olmaya çalıstıgım halde onlar mesafeli beni dışlıyor ben hep yanlarına gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum görümcemin çeyiz setmesine bile capırmadılar son gün ayak üstü haber verdi kayınvalidem ben gitmek istemiyorum eşim çok üzülüyor gitmelimiyim diye fikir almak istedşm
Sırf eşinizin ailesi diye çok iyi anlaşacaksınız diye bir şey yok. Böyle bir çabaya girip boş yere canınızı sıkmayın.Yok şöyle ben onlara çok iyi olmaya çalıstıgım halde onlar mesafeli beni dışlıyor ben hep yanlarına gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum görümcemin çeyiz setmesine bile capırmadılar son gün ayak üstü haber verdi kayınvalidem ben gitmek istemiyorum eşim çok üzülüyor gitmelimiyim diye fikir almak istedşm
Yok inanın ben kötü birşey hiçbi zaman demedim o yüzden oluyor zaten ben bilet demediğim için beni dışlıyor larSırf eşinizin ailesi diye çok iyi anlaşacaksınız diye bir şey yok. Böyle bir çabaya girip boş yere canınızı sıkmayın.
Anladığım kadarıyla aranızda herhangi bir tartışma, saygısızlık vs olmamış. Bence gerektiği zaman eşinizle beraber gidebilirsiniz.
Kuzum el onlar. Elin iyisi olmaz. Yaranamazsın.Yok şöyle ben onlara çok iyi olmaya çalıstıgım halde onlar mesafeli beni dışlıyor ben hep yanlarına gidiyorum ama artık gitmek istemiyorum görümcemin çeyiz setmesine bile capırmadılar son gün ayak üstü haber verdi kayınvalidem ben gitmek istemiyorum eşim çok üzülüyor gitmelimiyim diye fikir almak istedşm
Evet haklsınız ama çoktan gidicek kişileri ayarlmaıslar eşime 2 hafta önce söylemiş bu yüzden son gün yazdım kayınvalideme ne desem ben sucluyum çunku ben aralarını bozuyorum gibi duşunuyorlar eşim beni koruyor ama onlar kafalarına koyduklarının peşindelerAma son gün değil ki cts ye daha cok var.
Kayınvalide e deseydin ya kızın benim çeyiz sermeme gelmediğinde onu neden zorlamazdın şimdi beni zorluyorsun diye. Tabi eşin hem sınır koyup hem seni öne sürüyor hatalı olan eşin.
Ben olsam yerinde elalemin agzıba laf vermemek için giderdim. Çünkü gitmezsen akrabalar vs ortamında uygunsuz olur.
Bizim burada öyle derler yani ayıpsamak, dedikodumu yapmakMağna vermek ne anlamadım. Sizden hoşlanmıyorlar sanırım siz de görüşmeyin.
İnanın ki öyleymiş nşşanlıyken annemlerden cıkmazlardı yeni evliyken sirkeli arardı şimdi evde eşim işe gidince geceleri tek kalıyorum bir kere aramıyorKuzum el onlar. Elin iyisi olmaz. Yaranamazsın.
Bırak, çağırmadılarsa gitme gidersen de eşinle git.
Olabilir böyle şeyler, dışlamıyorlardır ama frekansınız tutmamıştır. Bence kafanıza fazla takıyorsunuz. İnanın değmez.Yok inanın ben kötü birşey hiçbi zaman demedim o yüzden oluyor zaten ben bilet demediğim için beni dışlıyor lar
Çok haklısınız ben zaten herşeyi kafaya takmaktan hastalıktan kurtulamıyorumOlabilir böyle şeyler, dışlamıyorlardır ama frekansınız tutmamıştır. Bence kafanıza fazla takıyorsunuz. İnanın değmez.
Bırak aramasınlar, emin ol eş ailesiyle samimi olmak iyi bir şey değilİnanın ki öyleymiş nşşanlıyken annemlerden cıkmazlardı yeni evliyken sirkeli arardı şimdi evde eşim işe gidince geceleri tek kalıyorum bir kere aramıyor
Kusura bakmayın haklısınız. Dediklerinizi dinleyeceğimistemediklerini belli ediyorlar net bir şekilde hala niye aynı ortama giriyorsunuzki. düğün-cenaze bir araya gelinir yeter. anlaşmak, samimi olmak zorunda değilsiniz onlarla. kim mana verirse versin. eşiniz arada kalmıyor, sizi arada bırakıyor. onun kardeşi ve annesi, aralarındaki bağ kopmaz ama sizi her şeyin içine sokmak zorunda değil.
çeyiz serme ne bilmiyorum ama kapıdan uğrayıp geçin. kalabalık olacaksa, insanlar arkanızdan konuşsun istemiyorsanız başkalarının yanında bi görünüp çekin kendinizi. birde lütfen kelimeleri doğru yazmaya özen gösterin. anlaması zor oluyor.
Malesef hastalık hastası oldum artık.Bu sacma salak mevzular ile kafanizi doldurmayin..Alin bir klasik okuyun boylece ufkunuz genisler derdinizi de daha guzel anlatirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?