- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Merhabalar konu ama sebebim vıcdanımla celişmem.sızlerınde fikrini almak istıyorum lutfen yardımcı olun... Esimin ailesi Benım ailem ve biz uc farklı sehırde yasıyoruz bir yasında bir oglum var ve gorumcem dogum gunu üçün geldi. İlk geldiğinde sürekli bilet bakayım fln diyordu ben kal fln dedım bı kac gün daha kalayım dedi ama sımdı Bü ara giderime dondu olay 20 gunu gectı ve benim ailemden birisi gelse bı kac gun durur ve planlıdırlar su gun gideceğiz dıye gelirler bu yuzden mi rahatsız oldum benim ailem mı tuhaf diyorum acaba e kadar son da esimin iş yerine ziyarete gıttu birisi sana guzel Bi hastaneden ıs bulayım filan demiş bana söylemek yok hemen cv ler verilmiş esıme o kadar kırgınım ki resmen adam yerine konmadım ve esim telda annesine dıyo ki ee sende gelirsin kendi kızları kv ile yasayacak dıye sevdiği kişiden ayırdılar gorumcem ne zaman konuşsa asla evde 3.kişiyld yasamam diyorken ben neden yasıyorum özel hayat diye bısey kalmadı gecenın korune kadar oturuyoruz sonrada uykumuz geliyo esim kardes gıbı olduk fln dıyo :) bu yuzden mı sallamıyor nedır daha 1ay önce annesine karımın dedikodusunu yapma bı daha o sizun gıbı üçten pazarlıklı degil fln dedi hatta annesi dogum gunune gelmeyeceğim deyince zaten gelince kavga cıkar tip duruyorsun fln dedi evin düzeni alt ust oldu yardım ediyo sağolsun ama herşeyi Bü yere tıkmiş bulamıyorum düzelince alınıyor bunaldım ıyıce bugun iş konusunu duyunca suratım asıldı bişey demedim ikisinde ama gorumcem abi boşver ben bizim orda bulayım fln demeye basladı esımle konuşsam direk ne var kardesim kalınca ne oluyor der cunku aynı seyı kardeşimin okuduğu sehırde kadro imkanı buldugmdada demişti gelir bizimle kalır isterse yurt zor oluyor biz cok cektık vs dıye ve benim kardesim gelip burda iş buldum dese sevinir akrabalık bağları cok kuvvetli sizce ne yapayım esımle konuşayım mi gorumcem e de acık bir sekilde oyle birseyı kabul etmeyeceğimi söyleyeyim mi normalde asla içimde tutmam ilk defa susuyorum patlamak uzereyım sankı esim benden sıkılmış o yuzden evde birisi kalsın istıyo dıye dusunuyorum bana sorma geregı duymadıkları üçün cok kızgınım bileti alıp hadi git diyecek kadar cook mu kotuyum bilmiyorum ama cok kırgınım