- Emoji Skoru
- 3.459
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Doğru söylüyorsunuz aslında.Görülsün ne olacak ki yazmadığınızdan daha çok kudurur karşı tarafta ki daha güzel olur
Beni fazlasıyla geren bir insan hayatım çok şükür yolunda, huzurluyum en azından ama o kişi ve anılar, aklıma gelince buruklaşıyorum, keşke birsey olsada onunla ilgili olan herseyi hafızamdan silebilsemAnlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama canınız ne zaman tartışmak isterse o zaman cevap yazın . Acil işim çıktı dersin hiç olmadı .
Gördüydüm görmediydim mevzuları garip geliyor bana.
Bilmiyorum taktım mı takıyorum birşeye çok isterdim rahat bir insan olmak bnm yaşımdakiler aklı beş, karış havada çok mutlulur Bn bayan doğru, sanki doğrululuğum dan alıp, baş köşeye koydular beni, kusura bakmayın buğün bir dokun bin ah işit modundayımBize mesaj atan herkese cevap vermek zorunda mıyız ,
Neden kafanızı boş yere bu kadar basit dertlerle meşgul ediyorsunuz anlamıyorum , biraz rahat olun
Ben mesajlara canım isterse dönerim , acil cevap isteyen arasın bi zahmet
Beğen tuşuna basılı tutunca istediğin ifade çıkıyor karşına , dilediğini kullanabilirsinKonu whatsapp arkadaşım konusuna yazmış oluyorum Özür dilerim ama ben burayla ilgili bir şey sorsam yorumlara beğeni yapıyoruz ya arkadaşlar beğenmedim nasıl yapılıyor merak ettim doğrusu
Beğen butonuna basılı tutuyorsunuz diger ifadeler çıkıyorKonu whatsapp arkadaşım konusuna yazmış oluyorum Özür dilerim ama ben burayla ilgili bir şey sorsam yorumlara beğeni yapıyoruz ya arkadaşlar beğenmedim nasıl yapılıyor merak ettim doğrusu
Yeni yaptığınız ayar eski mesaj için geçerli olmaz.