Görücü usulü tanıştığım birile 1 ay içerisinde sözlendim ama ısınamıyorum

Konu sahibi o adam evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da öyle devam eder. Millete inanma. İçin isinmadiysa mutlu olamazsın ayrıca.

Daha iyisi değil, enerjinin uyduğu kişi çıkması gerekiyor zaten.araba modeli değil ki bu.

kimse evlenince düzelmiyor. her gün gördüğün için o takılmadığın sorunlar daha da çok gözüne batıyor. hele otuz yaşındaki adam artık kolay kolay değişmez. kariyerine hayatına odaklan, doğru kişi elbet karşına çıkar. böyle ittire ittire olmaz, sevmediğin birine katlanamazsın. bunun daha hastalığı var, maddi zorlukları var, aile sorunları var. hangi motivasyonla katlanacaksın sevgi yoksa?

Allahallah görücü sistemi kalmış mı hâlâ?

Ayda 1 defa 5 dakika birlikte oluyoruz diye konu açarsın valla.perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

Bir de iyi insanmış :) Çevrede bu çocuk iyi denildi diye milletin ağzına bakılarak evlilik yapıyorlar şaka gibi.Kendi tanımıyor çünkü.Kaldı ki iyiyse cennete gitsin kızı sevmiyor.

Burada evlenemiyorum yaşım geçti yalnızım diye üzülen kadınlar bu konuyu okusun.Bakın Türkiyede bu şekilde sevmeden evlenen çok kişi var.İte kaka evlenip adamın burnundan getirip kendilerine hediye aldırırlar sonra da canımmm kocam benim için almış derler.Siz de mutlu bir evliliği onu seven kocası var sanarsınız.

Her zaman derim bu ülkede evlenmek çok kolay :) başarı da asla değil.

Yavrum senin okulun, mesleğin falan yok mu bu yaşta ne görücüsü Allah aşkına? Çevremde herkes evlendi demişsin bu kadınların hiçbiri mi çalışmıyor. Bu kafayla giderseniz hepiniz kocalarınıza ezilirsiniz benden söylemesi.

Ayrıca daha şimdiden ısınamadığın adamı ileride asla sevemezsin yol yakınken döndün döndün, ha dönmezsen bir sene sonra gelir buralarda kocamı sevmiyorum içim almıyor diye konu açarsın.

Evet ülkecek evlilik denen şeye bir obsesyonumuz var.düzelmeye de niyetimiz yok.internete bir kadın video atıyor.ne videosu olursa olsun yok evlenmedin mi? Yok bu yaşta çocuk bakacağına gezip tozuyor musun?. Yok koca bulamamış gezip tozarak kendini avutmaya çalışıyor. Yok evlenememiş kendini işine vermiş yazık tarzda yorumlar yapılıyor.bir allahın kulu da istememiştir belki diye düşünmüyor.dünyada milyarlarca insan var.nasıl herkes aynı şeyi istesin? Aklı sağlığımız yerinde değil bu konuda.eee en aklı başında insan olsa bile etkileniyor.

Son düzenleme:
İçin ısınmadıysa zorlama

Görücü usulünde zaten erkeklerin çoğu evlenmek için evleniyor ayşe olmuş fatma olmuş evleneceği kişi fark etmiyor

İyice soguttunuz yazdiklarinizlabirlikte vakit geçirmiyor musunuz. Olan olmuş sozlenmissiniz dışarı çıkın birlikte çokça vakit geçirin öyle düşünün geleceği. Yine de olmuyorsa zorlamayın tabi ki. Benimde akrabam çocuk çok iyi diye tanıştırdı ilk gördüğümde sohbet akıp gitmişti . Konustukca daha çok hoslanmistik birbirimizden.

Neden mesaj atmiyorsun, ilgili değil misin yoksa cekiniyormusun gibi sorular sormadiniz mi

44 yaşındaymışsınız gibi yazmışsınız. 24 yaştan bahsediyoruz. Ne mantık evliliği ve neyi kaçırıyorsunuz? Yaşıtlarınızı sallayın. Doğru bir adım attıklarını da bilmiyoruz. Belki mutsuzluktan öleceklerdir birkaç seneye.

Sözlünüz eril de değil, ilgili de değil. Mantığa da uymuyor zaten. Başta ısınamadığınızla yürümez. Daha fazla uzatmadan sözü atın.

Canım benim onunla mı uğraşacaksın Allah aşkına ömrünü hayatını bu yaşa gelmiş birini değiştirmekle mi geçireceksin.
Senin zorlamanla mı olacak?
2 hafta tanıdığın biriyle sözlenmen bana çok yanlış geldi.
Bir kere geliyorsun bu hayata onu da içine sinmeyen, sana soğuk davranan ne bileyim sevemeyeceğin biriyle mi geçireceksin.
Bir hayatın var sadece ona göre karar ver..
En güzel yaşlarındasın kıymetini bil her anını mutlu geçirmeye çalış.

Eeee sen de evlenmek için evleniyorsun farkınız nedir? Sadece 1 aydır tanıdığın biriyle , hiç de bir şey hissetmediğin biriyle yangından mal kaçırı gibi yüzük takmışsın. Bu iş olmaz, ne bir şey hissediyorsun ne karşıdaki nasıl bir insan fikrin var. Böyle evlilik mi olur sence?? Ayrılacaksın tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…