Daha iyisi değil, enerjinin uyduğu kişi çıkması gerekiyor zaten.araba modeli değil ki bu.Merhabalar,
ben 24 yaşındayım, yaklaşık bir bucuk ay önce görücü usulü biriyle tanıştım. Mantıken çok uyumluyuz, geleceye karşı aynı bekletilere sahibiz az çok. İki hafta önce sözlendik ama bir türlü ısınamıyorum, kendiside ilgisiz biri gibi. Beni tanımak için pek uğraşmıyor, ben ona yazmadan o bana çok nadiren yazıyor. Hep aşık olup evlenmeyi hayal etmiştim, bana bakınca gözleri parlayacak bir adam hayaliyle bu yaşıma kadar geldim. Belki bu sözlendiğim kişiyi tanıyarak olabilir diye düşündüm ama ısınamıyorum kendimi zorlamama rağmen.
Sizce daha erkenmi bir fikir edinip karar vermek için ? Yoksa aşk evliliğini unutup mantık evliliğinimi seçmeliyim ? Karşı taraftan etkilenemedim, eril enerjisi düşük geliyor, inisiyatif alan birisi değil ama iyi bir insan, çalışkan, dürüst, bu kötü zamanlarda belki ondan daha iyisini bulamaya bilirim.
Ne yapmalıyım lütfen ? Kafam çok karışık.
Allahallah görücü sistemi kalmış mı hâlâ?Ne oldu bilmiyorum abla, bana çok görüçü geldi ama hep hayır dedim, aşık olup evlenmek istiyorum dedim aileme. Ama bu son zamanlarda arkadaş çevremdeki herkes evlendi, mantığımın uyuştuğu biriyle karşılaşınca neden olmasın dedim ama bir türlü olmuyor. Zamanla olur diye denemeye devam ediyorum
Ayda 1 defa 5 dakika birlikte oluyoruz diye konu açarsın valla.perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Karşı taraf 29 yaşında, o yüzden bende bazen öyle düşünüyorum, evlenmek için evleniyor olabilir. Ama oda benim gibi içine çok kapalı biri, ne bir arkadaş ortamı var ne de bugüne kadar bir ilişkisi olmuş söylediği kadarıyla. Acaba nasıl davranacağını bilemediğindenmi böyle ilgisiz gözüküyor diye tereddütteyim. Erken karar verip pişman olmak istemiyorum.
Bir de iyi insanmış :) Çevrede bu çocuk iyi denildi diye milletin ağzına bakılarak evlilik yapıyorlar şaka gibi.Kendi tanımıyor çünkü.Kaldı ki iyiyse cennete gitsin kızı sevmiyor.Bu acele nedir ya? Daha yaş 24. Bir bucuk ayda tanimadan nasil bir cahil cesareti bu islere kalkismak. Mantiken cok uyumluyuz derken sorsam ne yasadiniz, ne gordunuz ki uyumlu oldugunuzu anladiniz? 2025 yilinda da artik boyle hayatlar okumayalim ya..
Evet ülkecek evlilik denen şeye bir obsesyonumuz var.düzelmeye de niyetimiz yok.internete bir kadın video atıyor.ne videosu olursa olsun yok evlenmedin mi? Yok bu yaşta çocuk bakacağına gezip tozuyor musun?. Yok koca bulamamış gezip tozarak kendini avutmaya çalışıyor. Yok evlenememiş kendini işine vermiş yazık tarzda yorumlar yapılıyor.bir allahın kulu da istememiştir belki diye düşünmüyor.dünyada milyarlarca insan var.nasıl herkes aynı şeyi istesin? Aklı sağlığımız yerinde değil bu konuda.eee en aklı başında insan olsa bile etkileniyor.Burada evlenemiyorum yaşım geçti yalnızım diye üzülen kadınlar bu konuyu okusun.Bakın Türkiyede bu şekilde sevmeden evlenen çok kişi var.İte kaka evlenip adamın burnundan getirip kendilerine hediye aldırırlar sonra da canımmm kocam benim için almış derler.Siz de mutlu bir evliliği onu seven kocası var sanarsınız.
Her zaman derim bu ülkede evlenmek çok kolay :) başarı da asla değil.
İçin ısınmadıysa zorlamaMerhabalar,
ben 24 yaşındayım, yaklaşık bir bucuk ay önce görücü usulü biriyle tanıştım. Mantıken çok uyumluyuz, geleceye karşı aynı bekletilere sahibiz az çok. İki hafta önce sözlendik ama bir türlü ısınamıyorum, kendiside ilgisiz biri gibi. Beni tanımak için pek uğraşmıyor, ben ona yazmadan o bana çok nadiren yazıyor. Hep aşık olup evlenmeyi hayal etmiştim, bana bakınca gözleri parlayacak bir adam hayaliyle bu yaşıma kadar geldim. Belki bu sözlendiğim kişiyi tanıyarak olabilir diye düşündüm ama ısınamıyorum kendimi zorlamama rağmen.
Sizce daha erkenmi bir fikir edinip karar vermek için ? Yoksa aşk evliliğini unutup mantık evliliğinimi seçmeliyim ? Karşı taraftan etkilenemedim, eril enerjisi düşük geliyor, inisiyatif alan birisi değil ama iyi bir insan, çalışkan, dürüst, bu kötü zamanlarda belki ondan daha iyisini bulamaya bilirim.
Ne yapmalıyım lütfen ? Kafam çok karışık.
Görücü usulünde zaten erkeklerin çoğu evlenmek için evleniyor ayşe olmuş fatma olmuş evleneceği kişi fark etmiyorKarşı taraf 29 yaşında, o yüzden bende bazen öyle düşünüyorum, evlenmek için evleniyor olabilir. Ama oda benim gibi içine çok kapalı biri, ne bir arkadaş ortamı var ne de bugüne kadar bir ilişkisi olmuş söylediği kadarıyla. Acaba nasıl davranacağını bilemediğindenmi böyle ilgisiz gözüküyor diye tereddütteyim. Erken karar verip pişman olmak istemiyorum.
Canım benim onunla mı uğraşacaksın Allah aşkına ömrünü hayatını bu yaşa gelmiş birini değiştirmekle mi geçireceksin.Çevremdekiler bu pasif ve çekingen karakterini benim değiştire bileceğimi söylüyorlar, “onu açarsın sen” diyorlar. Ama sonuçta nerdeyse 30 yaşında olan bir adamdan bahsediyoruz, bence öyle değişemez.
Karşı taraf 29 yaşında, o yüzden bende bazen öyle düşünüyorum, evlenmek için evleniyor olabilir. Ama oda benim gibi içine çok kapalı biri, ne bir arkadaş ortamı var ne de bugüne kadar bir ilişkisi olmuş söylediği kadarıyla. Acaba nasıl davranacağını bilemediğindenmi böyle ilgisiz gözüküyor diye tereddütteyim. Erken karar verip pişman olmak istemiyorum.
HHaahajsjja iyide sen daha tanımıyosun? Ne kadar iyi olup olmadığını bilmiyorsun? Kafalara bak yabu kötü zamanlarda belki ondan daha iyisini bulamaya bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?