Görücü usulü tanıştığım birile 1 ay içerisinde sözlendim ama ısınamıyorum

Çevremdekiler bu pasif ve çekingen karakterini benim değiştire bileceğimi söylüyorlar, “onu açarsın sen” diyorlar. Ama sonuçta nerdeyse 30 yaşında olan bir adamdan bahsediyoruz, bence öyle değişemez.

Aslında geleceğe dair bekletilerimiz çok benziyor bende o yüzünden ısınmak için bu kadar uğraşıyorum.

Ayrıca o seni tanımak için çabalamıyor, sen yazmadığın sürece nadiren yazıyor. Hiç gerek yok bence tanımaya. İlişkiyi bitir gitsin. Hayat senin, karar senin tabi
Çevremdekiler bu pasif ve çekingen karakterini benim değiştire bileceğimi söylüyorlar, “onu açarsın sen” diyorlar. Ama sonuçta nerdeyse 30 yaşında olan bir adamdan bahsediyoruz, bence öyle değişemez.

Bunu her kim dediyse saçmalamış. Değişmez öyle kolay kolay. Sen onu açarsın nedir ya şaka gibi:)

şimdi aslında... normalde biz ısındığımız kişilerle bir ay içinde (pek sanmıyorum ama) sözlenebiliriz, belki sizi meşgul eden sorun bundan kaynaklıdır? size naçizane önerim evlenip belki bir iki çocuk da yapınca leyla ile mecnun oluruz kemale ereriz yanlışına düşmemek için böyle sorgulamaya ve etrafınızda kime ulaşabiliyorsanız sorular sormaya devam etmeniz. diğer türlü çok zor. umarım sağlıklı bir karara varırsınız.

Bir erkek mantığına uyuduğu kadar kalbine de uyacak. Yoksa yarın bir gün kalbine uyan başka birini bulur aldatır gidersin. Zulüm yani. Boşver yaşın da genç. Ben 24 yaşıma dönebilsem neler neler yapmazdım

Ben de görücü usulü evlendim hatta eşim çekingen sayılabilecek biridir bana göre daha pasiftir ben her şeye atlarım o daha durgundur fakat buna rağmen ilk günden beri bana karşı çok ilgilidir sürekli arar mesaj atar ne istersem yapmaya çalışır. Demek istediğim erkek ne kadar sakin ve çekingen olsa da kalben doluysa ilgili olur. Sizinki kalben boş demiyorum ama oturmayan şeyler var. Daha nişanlıyken veya sözlüyken küçük de olsa bir sorun varsa o sorun evlenince daha da büyüyor, evlenince geçer evlenince düzelir çocuk yapınca geçer düzelir gibi bu tarz söylemler asla ama asla doğru değil. Evlilik çok zor ve iki farklı insanın birbirine uyum sağlamaya çalışması ile geçen bir süreç ve ilgisiz insanla hayat enerjin tükenir çok iyi düşün. Sadece iyi insan olması dürüst olması yetmez.

24 unde acelen ne ? Evde kalmış son caresi yaşı yüzünden çocuk için vs mis gibi b n senin yaşında evliligin e sini dusunmuyordum 33 te evlendim hala zor geliyor evlilik
Mantık eviligindede seçmen begenm n gerekir oda yok sende ? E ne var adamdada kacirmayim evleneyim kafası

Kalbinin ısınmadığı biriyle olmaazzzz

Adam sana şuan ilgi göstermiyor benim eşimde aşırı aşırı utangaçtir ama benim için neler yaptı yani sizde oturmayan şeyler net var

Birine karşı hiçbir şey hissetmeden, sevmeden evlenmenin adını kim "mantık evliliği" koydu ya? Neresi mantıklı mesela tam olarak?
En az asgaride kafalar, beklentiler, görgü gelenek, bakış açısı uyuşmalı, aile yapısı, vizyon, eğitim vs denk olmalı, burası mantık kısmı ama bunun yanında sevgi de mutlaka olmalı. Sevgi bir evliliği sürdürmek için yeterli değil ama evlenmek için kesinlikle gerekli.
İlgilenmeyen, evleneceği kadını tanımaya çalışmayan birinin mantığa sığan tarafı nedir mesela?

Kadınlar erkeğin kendilerine olan ilgisine, sevgisine, saygısına, şefkatine aşık oluyor, erkek güzel bi şekilde ilgilendikçe kadında o heyecan, heves, tutku, aşk oluşuyor, kafalar ve hayat tarzı uyuşuyor ve iki taraf da birbirine ilgi gösteriyorsa, paylaşım varsa zamanla o bağ güçleniyor. Doğru düzgün mesaj bile atmayan erkeğe ısınamaman çok doğal.
Evliliği karşısındaki kadınla hayat paylaşmak, onunla tamamlanmak için isteyen biri değil belli ki.

Aslında geleceğe dair bekletilerimiz çok benziyor bende o yüzünden ısınmak için bu kadar uğraşıyorum.
Bu yeterli değil. Gelecekten beklentiler hayatın koşullarına göre değişebilir. Ama gönül ısınmaz ise bu iş olmaz. Önce gönlün ısınacak. Seveceksin. Zor durumlar karşısında insanı o sevgi birbirine bağlıyor. Sevmediğin zaman gözünün üstünde kaşın var dersin.
Bir de ben ona yazmadıkça yazmıyor demişsin. İsteyen adam her türlü yazar çizer. Ya da arar. Burada da bir sorun var.
Ben olsam ayrilirdim. Kimse kimseyi değiştiremez!

Resmen kumar oynuyorsunuz hayatinizla. Yahu cevre kotu diyorsunuz bu zamanda diyorsunuz evlenmek zaruri mi ? O kdr kotuyse kimseyle evlenmeyin. Mantikla olur mu bu is ayni eve ayni odaya giriyorsunuz dhaa ne diyim

24 yaşında görücü usulüyle ne işin var senin zaten? Evlenmek için mi acelen var nedir bu ya? “Geleceye” değil geleceğe diye yazılır önce biraz okul oku, kitap oku kendini geliştir koşa koşa evlenmeyi düşünme hem de tanımadığın etmediğin sevmediğin adamla

Bu kadar mı yokluktasın görücü usülü tanıştığın birisinin ilgisiz hallerine rağmen devam ediyorsun ? Tanımadan direkt sözlenip sonra böyle adamlar fos çıkarsa daha 5 kere ayrılmak istersin sen.

Herkesin kendi hayatı ama bana saçma geliyor bak sana da çürük yumurta çıkmış.Başta tanıyıp sonra sözlenmek daha mantıklı değil mi hem daha 24 yaşındasın ne bu acele. Sana bakınca gzleri parlayacak diyorsun da mantık evliliği yapıyorsun resmen.Adam da öyle yapıyor gibi sen sevmeye razısın ama o seni sevmemiş.

Evleneyim hizmetçiliğimi yapsın seks ihtiyacımı gidersin diye evleniyor yoksa seni beğense yazmadan 1 gün bile duramazdı.Şansına sevmemişte seni.

Bizde görücü usulü tanıştık eşimle, aynı dediğiniz gibi soğuk ilgisiz hiç yazmayan aramayan biriydi. Bi gün açık açık söyledim böyle olmayacağını. Oda beni rahatsız etmekten çekindiğini, o yüzden tam olarak nasıl hareket edeceğini bilemediğini söyledi. O gün epey konuştuk, sonra bambaşka bir adam oldu ve evlendik. Eğer yine değişmeseydi evlenmezdim. Konuşun, baktınız adam gerçekten ilgisiz biri o zaman devam etmenizin bi anlamı yok.

Bence yüzüğü bırakıp ayrılman için bir sebep var cabası yoksa seni tanımak için sıkıla sıkıla mecburiyetten evlenmeye gerek yok ayrıca cok şaşırdım neden görücü usulu ve 24 yaş? Neye acelen bu çiçeğim ? Bırak yüzüğü hayatına bak. Doğru zamanda doğru kişiyle evlen ..

Bu acele nedir ya? Daha yaş 24. Bir bucuk ayda tanimadan nasil bir cahil cesareti bu islere kalkismak. Mantiken cok uyumluyuz derken sorsam ne yasadiniz, ne gordunuz ki uyumlu oldugunuzu anladiniz? 2025 yilinda da artik boyle hayatlar okumayalim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…