- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- 53
- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
Ya merak etmeniz güzel tabi özelden yazayım size :)Boşver ağdayı kız nereyi kazandın merak ettim seni
İnternetten araştır aynı kalite ve aynı fiyat ise kullan.İnternetten ağda sipariş vermiştim vivet markalı boncuk ağda 1 hafta geç geldi ve bugün elime ulaştı ama içini açtığımda izla markasına ait boncuk ağda çıktı sizce kullanmalı mıyım kaliteli midir vivet güvendiğim bi markaydı ama gelen bu bunun kalitesinden emin değilim geri vermeli miyim yoksa kullanmalı mıyım görselle alakasız ürün yolluyorlar ne kadar ayıp uğraşmakta istemiyorum böyle şeylerle.
ya nereden almıştınız ben trendyolda uygun fiyatlı diye almıştım viveti daha önce kullandığım için sorun yaşamamıştım izla gelince şaşırdımO markayi bilmiyorum. Ama vivetin boncuk agdasi iyi degil. Ben hic memnun kalmamistim. En guzeli tanaçan boncuk agda.
Bız de merak ettik amaYa merak etmeniz güzel tabi özelden yazayım size :)
Labaratuvar ve veteriner sağlık kazandım :) merak edenlere duyrulurBız de merak ettik ama
Ay cok guzel, hayırlı ugurlu olsun.Labaratuvar ve veteriner sağlık kazandım :) merak edenlere duyrulur
ya nereden almıştınız ben trendyolda uygun fiyatlı diye almıştım viveti daha önce kullandığım için sorun yaşamamıştım izla gelince şaşırdım
sağolun :)Ay cok guzel, hayırlı ugurlu olsun.
Basarılar dılerım♥
İçinden biraz boncuk ağda alıp eritip denedim plastik gibi uçuyordu kaldırınca kolumda denedim almadı beğenmedim geri iade edeceğimAynı şeyi yaşamışız, kullandım ben sorun olmadı
Ben genel olarak boncuk agdayi sevmiyorum. Kullanimi zor geliyor..Dediginiz gibi ucuyor ince ince. Ama kullandiklarim icinde en guzeli Tançandi.. Kullanimi, tuylere tutunumu falan digerlerinden cok daha iyiydi. N11 den almistim.ya nereden almıştınız ben trendyolda uygun fiyatlı diye almıştım viveti daha önce kullandığım için sorun yaşamamıştım izla gelince şaşırdım
Tanaçan Xanıtalia Pelables Soyulabilir İnci Ağda Creme Rose 800grBen genel olarak boncuk agdayi sevmiyorum. Kullanimi zor geliyor..Dediginiz gibi ucuyor ince ince. Ama kullandiklarim icinde en guzeli Tançandi.. Kullanimi, tuylere tutunumu falan digerlerinden cok daha iyiydi. N11 den almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?