Görsel...ağlama yastığı :)

dhilek

shizen & senritsu
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
1.776
14
116
Çanakkale
Başınızı yastığa koyupta ağladığınızda sağda solda selpak arama derdine SON. Bu yastığın içerisinde bulunan bir cep sayesinde selpağınız hemen yanıbaşınızda

Tabi ağlama durumuna selpak sayısını fazlalaştırırsanız iyi olur. Örnek, gözü kör olmayasıca kocanız sizi aldatmıştır ya da başına sizden büyük taş düşesice kocanız evlilik yıldönümü ve ne kadar yıldönümü, gündönümü varsa siz hatırladığınız halde o unutmuştur ... vs.... bu tür durumlarda selpak sayısını artırmanızı tavsiye ederim.​

showpic11111111111qa8.jpg

showpicds5.jpg

sositosositowayyyy süpermiş bence kadınların işine çok yarıcak bişi.şahsen ben çok sulugöz olduğum için:dance:

senağlamatam benliksenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boyle bi yastigim olunca daha cok aglarim gibime geliyo................sartlandiririm kendimi,aglamam lazim bosuna vermedik okadar parayi diye:roflol:

Allahim kimseleri aglatmasin:Saruboceq:

kocama söyliyeyimde alsın tabi yine unutmazsa...yoksa şart olur ağlamak... :::)))))))))))))))))))))

Güzelmiş senağlama .Bence bunu Derya Baykal "a göndermek lazım o bayılır böylee orjinal fikir lere yerimseniben

Biraz duygusal film izlesem hemen ağlarım, yastık tam bana göreymiş...
Hem ağlarım hem başımı yastığa koyar uyurum...kaydirigubbakcemile3

Başta yazılan örnekleri düşünmek istemediğim için

Sadece nezle olduğumda işime yarar bu yastık... :))

paylaşımın için teşekkürler
Mutlu Yıllar

bu yastığı görünce insanın daha cok ağlayası geliyor hihi :))) ay cok sedim ben bunu benim gibi bir sulugöz için ideal :D selpak bulma arama derdine sooon :D

Bu yastık tam benlik kaydirigubbakcemile3
Bence bu gözyaşından daha çokk grip ,nezle olduğumuz zaman işimizeee çok yararrrr :roflol:

he hee çok güzel ya....
Allah kimseyi ağlatmasın inş..
Ama pratik bi fikir olmuşş..

Back
X