Görme Engelliler İ.Ö.O. Etkinliği İçin Ördüğüm Atkı

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
Arkadaşlar bu bir etkinlik için ördüğüm ilk şey sanırım amacına bakarak ilk olması benim için de anlam taşıyor büyük anlam hem de...

Yetiştirebilirsem yapabilirsem birkaç tane daha yapmak istiyorum ...

Siz de bu etkinlik hakkında bilgi almak veya en güzeli katkıda bulunmak isterseniz şuradan ve bilgi edinebilirsiniz....

Umarım farklı sitelere link verdiğim için konum silinmez ve belki haberdar olmayan ama daha çok şeyler ne bileyim bir süveter bir hırka örmeye vakti olan dostlara ulaşır yazım ...

Benim ilk atkım aşağıda elimden geldiği kadar güzel yapmaya çalıştım süsledim püsledim ne yani görme engelli çocuklara örüyor olmak onların dokundukları şeyleri anlamadıkları anlamına gelmez ki değil mi :)

Sevgilerimle kendinize iyi bakın ...

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok ama çok buyuk anlam taşıyor bu yaptığın, yurekten takdir ediyorum canım
bende birşeyler yapmaya çalışayım.. çok teşekkurler paylaştığın için opuyorumnanaktan

bu arada ellerine sağlık çok guzel olmuş :)

senin de yüreğine sağlık canım belki her çocuğa birer ikişer bişeyler yapılır ne kadar çok kişi olursa o kadar çok şey olur :)a.s.

ellerine ve yüreğine sağlık canım. çok güzel olmuş ve çok güzel bir iş için yapmışsın tebrik ederim. inşallah bende katkıda bulunmaya çalışcam sevgiler a.s.

bu arada örneğin yapılışını veya ismini yazarmısın çok hoşuma gitti kızımada yapayım :)

canım örneğin adı sarhoş yolu şaşırdı diye geçiyor sanırım ..a.s.

ellerine sağlık, ne hoş bi düşünce seni tebrik ederim canım
hep yardım etmeliyiz felan deriz ama icraat yoktur (kendi açımdan)

1.linkte sorun yok, bloglarda KK yönlendirmesi olması yetiyor.ıkinci site ise üyelik istiyor..Üyelik isteyen sitelerin linkini vermek yasak..O yüzden kaldırıldı..
Kolay gelsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…