- Konu Sahibi Anti Depresan
aynen öyle .En bastaki yorum ne kadar gurur kirici. Kimse yok sansin ne ya. Görme engelli diye dalga gecmeye hakkiniz yok.
size canı gönülden katılıyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle .En bastaki yorum ne kadar gurur kirici. Kimse yok sansin ne ya. Görme engelli diye dalga gecmeye hakkiniz yok.
bu nasıl bi yorumGeldiginde ses cikarmayin yok sansin. Saka bir yana, kirmadan cikaramazsiniz, adam muhabbete geliyor cunku. Muhabbet bozulursa bikar ancak.
Dogru degil, evet, dusuncesizlik. Savunmuyorum, anlayissizca oldugu dogru. Ama burada ego tatmini yapilacagi da dogru. Duzenlemeyi dusunmuyorum ama yazdigimin kirici oldugunu kabul edip engellilerden ozur diliyorum. Duyarlilik kasan insanlara degil ozrum.Yorumundaki ilk cümlen doğru mu sence? Durumuyla dalga geçmişsin. Yaptığın şeyi savunmak yerine düzenleyebilirsin mesajını.
O zaman işlerimiz aksıyor, patron kızıyor diyebilirsiniz.Nişanlımın dükkanı o da ortak 3 kişi çalışıyoruz.Kendimizin sorumluluğunda olsa en ufak rahatsız olmazdım.
bence de.. cok komikŞu yorumu görünce konuya odaklanamadım. Empatiden bu kadar mı uzaksınız? Engelin şakasını nasıl yapabiliyorsunuz?
Müşterilere laf atıyor derken kötü şeyler mi söylüyor ?
Örnek veriyorum mesela müşterilerimizden birisi Format için geldiğinde yahut fiyat sorduğunda lafa atılıyor...Hatta bir gün çok utandım ben müşterimiz cihazını teslim alırken kazıklamayın milleti dedi..
Hayır espri olduğunu herkes bilmeyebilir.
Anladım.
Neyse belli ki seviyorsunuz sohbetini falan ama aşırısından rahatsızsınız.
Ama engelli olduğu için duygularınızı saklamayın bence.''Acımak'' oluyor bu ve bence yanlış.Sonuçta onlar da insan.Hata yapıyorlarsa bilmeleri gerek.Kırıcı olmadan tatlı bir dille uyarabilirsiniz.
Örnek veriyorum mesela müşterilerimizden birisi Format için geldiğinde yahut fiyat sorduğunda lafa atılıyor...Hatta bir gün çok utandım ben müşterimiz cihazını teslim alırken kazıklamayın milleti dedi.. Hayır espri olduğunu herkes bilmeyebilir.
Geldiginde ses cikarmayin yok sansin. Saka bir yana, kirmadan cikaramazsiniz, adam muhabbete geliyor cunku. Muhabbet bozulursa bikar ancak.
Geldiginde ses cikarmayin yok sansin. Saka bir yana, kirmadan cikaramazsiniz, adam muhabbete geliyor cunku. Muhabbet bozulursa bikar ancak.