Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

evet işte ortada insanları galeyana getirmek isteyen bir grup var

yalnız benm izediğim videoda bir hareketlenme var evet ama o gel hareketide olabilir

sonuçta göz
müzle görmediğimiz bir şey ve bu adam başbakan böyle bir şeyin olmaması gerektiğini en az senin benim kadar farkındadır. bunu yapamaz yani

ha ama o sözcü mü kalem mi neydi onun yaptığı belgeli ona bir şey diyemem
ve adamda kabul etti fotodakinin kendisi olduğunu
açıklama yapacakmış
tabiki haksız bu konuda sonuna kadar

ama başbakan için yeterli kanıt göremedim

Vay arkadaş memleket ne hale gelmiş...İnsanlar gözünün gördüğünü inkar eder olmuş artık

pardon bana mı dediniz bilmiyorum ama ben gerçekten göremedm belki benm izlediğim video farklıydı bilemiyorum

bu şekilde tepki vereceğinize izah etseniz daha hoş olmaz mı

hayır cidden merak ediyorum öğrenmek istiyorum şaka değil

Genele söyledim

Tüm sayfaları okuyamadım o yüzden daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Bu linkteki videoda herşey çok net görünüyor zaten.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/

oha yani harbiden benm izlediğim bu değildi şok oldumm
ve benm bahsettiğim çocuk bu evet
ilk sayfada yazan kız çocuğu değil.

hatta bu genç diyor ki ben başbakanı seviyorum,onun sayesinde işe girdim maden özelleştirildi çünkü,başbakana kızgın değilim ama korumaları öyle yapmasaydı, başbakan sinirliydi herhalde beni provakatörlerle karıştırdı,sadece bir özür bekliyorum, benm onlarla bir alakam yoktu dedi.

Tüm sayfaları okuyamadım o yüzden daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Bu linkteki videoda herşey çok net görünüyor zaten.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/

Bende bunu paylaşmak için girmiştim.
Radikaldede var.
Hürriyettede farklı bir video var ve ordada anlaşılıyor.
Gerçekten yok artık diyorum
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Rabia için ağlarken, ölen 300 insanın yakınlarına şiddet uyguluyor .
Bu nasıl bir kin

Son düzenleme:
o kadar dayak yiyeceğim veya yumruk yiyeceğim sonra da istemeden yapmıştır diyeceğim. ya ben çok cesurum ya insanlar çok korkak. hayatta kasten olmamıştır vs demezdim. neyse başka görüntülerde çıkacaktır elbet.. gerçi orada olduğunu iddia edenler farklı şeyler söylüyorlar ama neyse..

bi üstteki videoyu izlemeni tavsiye ederim

Ben zaten yazdıklarınıza anlam veremedim. Şimdiye kadar nelere cesaret etmedi ki buna etmeyecek?

Neyse, her şey ayan beyan ortada.
Acılı yakına bu şekilde davranan, içi kin ve nefret dolu biri tarafından yönetiliyor bu ülke.

Kendi nefret tohumlarını halka da ekti sağolsun.

Adam maden işçisi , işin ucunda ekmek parası var.
Ne desin?

Şimdi benim kafam karıştı lütfen biri açıklayabilir mi? Bir kızı kolunun arasına sıkıştırıp vurduğunu okudum birkaç yerde. Ama onunla ilgili bir görüntü göremedim hiç. Sadece görgü tanığı bahsetmiş. Ama bu çocuğun saldırı görüntüsü var. Çocukta çıkıp konuştu. Aynen bahsettiğin şekilde konuştu. Tabi o kamera önüne çıkmadan önce Başbakan'ın korumaları tarafından zaten gerekli uyarıları almıştır. Bu adam kaç kişiye saldırdı ?

izledim sol portalin paylaştığı video ... söylemenize gerek yok her haber sitesini takip ediyoruz.

Şaka mısın sen ya?
Erdoğanı oraya sol portal mı koydu?

"israil dölü" diye saldırıyor çocuğa, neyin inkarındasın hala?

La havle ve la kuvvet.

Son düzenleme:

hangi adam kaç kişiye saldırdı cnm anlamadım

ama o kız mevzusu yalan işte

adam habere konuk olduğuna göre bu doğru kişi diye tahmin ediyorum

acaba ne dedi de böyle oldu
ve başbakan sadece onu dövme amacıyla giriyor gibi markete
anlamadım vala

sen şaka mısın yahu !!! benim izlediğim video da linkinide vereyim sol portal yazıyordu , iki tane video var konuyla alaklı onu belirtmek için sol portal dedim ne deseydim x videomu deseydim heyyy allahım yaaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…