videonun en basında basortulu bir kadın falan gorunuyor o yuzden mi oyle yazmıslar bilemiyorum ama elestirinizde haklısınız, sırf boyle yalan soyluyorlar vb cumleler kurulmaması icin cinsiyeti emin olunmadıkca yazılmamalıydı belki.
fakat goruntuler gosteriyor ki "vatandas" a darp var mı var...
Vay arkadaş memleket ne hale gelmiş...İnsanlar gözünün gördüğünü inkar eder olmuş artık
Genele söyledimpardon bana mı dediniz bilmiyorum ama ben gerçekten göremedm belki benm izlediğim video farklıydı bilemiyorum
bu şekilde tepki vereceğinize izah etseniz daha hoş olmaz mı
hayır cidden merak ediyorum öğrenmek istiyorum şaka değil
Genele söyledim
sanırım burdaki video yeterince açık
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...lu-saldirisindan-yeni-goruntuler-haberi-92500
ek: 1.30dan sonra darp anı gorunuyor.
Tüm sayfaları okuyamadım o yüzden daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Bu linkteki videoda herşey çok net görünüyor zaten.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/
Tüm sayfaları okuyamadım o yüzden daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Bu linkteki videoda herşey çok net görünüyor zaten.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/
o kadar dayak yiyeceğim veya yumruk yiyeceğim sonra da istemeden yapmıştır diyeceğim. ya ben çok cesurum ya insanlar çok korkak. hayatta kasten olmamıştır vs demezdim. neyse başka görüntülerde çıkacaktır elbet.. gerçi orada olduğunu iddia edenler farklı şeyler söylüyorlar ama neyse..
oha yani harbiden benm izlediğim bu değildi şok oldumm
ve benm bahsettiğim çocuk bu evet
ilk sayfada yazan kız çocuğu değil.
hatta bu genç diyor ki ben başbakanı seviyorum,onun sayesinde işe girdim maden özelleştirildi çünkü,başbakana kızgın değilim ama korumaları öyle yapmasaydı, başbakan sinirliydi herhalde beni provakatörlerle karıştırdı,sadece bir özür bekliyorum, benm onlarla bir alakam yoktu dedi.
hatta bu genç diyor ki ben başbakanı seviyorum,onun sayesinde işe girdim maden özelleştirildi çünkü,başbakana kızgın değilim ama korumaları öyle yapmasaydı, başbakan sinirliydi herhalde beni provakatörlerle karıştırdı,sadece bir özür bekliyorum, benm onlarla bir alakam yoktu dedi.
bi üstteki videoyu izlemeni tavsiye ederim
izledim sol portalin paylaştığı video ... söylemenize gerek yok her haber sitesini takip ediyoruz.
izledim sol portalin paylaştığı video ... söylemenize gerek yok her haber sitesini takip ediyoruz.
Şimdi benim kafam karıştı lütfen biri açıklayabilir mi? Bir kızı kolunun arasına sıkıştırıp vurduğunu okudum birkaç yerde. Ama onunla ilgili bir görüntü göremedim hiç. Sadece görgü tanığı bahsetmiş. Ama bu çocuğun saldırı görüntüsü var. Çocukta çıkıp konuştu. Aynen bahsettiğin şekilde konuştu. Tabi o kamera önüne çıkmadan önce Başbakan'ın korumaları tarafından zaten gerekli uyarıları almıştır. Bu adam kaç kişiye saldırdı ?