[video=youtube;yF93SFDpEpc]http://www.youtube.com/watch?v=yF93SFDpEpc&feature=share[/video]
bence siz de o video öncesini ve sonrasını bi araştırın öğrenin sonra yorum yapın!alttaki arkadaşımızın paylaştığı videoyu bi izleyin derim,tekrar yapın yorumunuzu sonra
bu haberin tamamen yalan olduğu açık,neymiş kızın kafasını koltuk altına alıp vurmuş bu kadar piskopat biri ülkeyi değil kendini yönetemez.ülkeyi nereden nereye getirdiğine bir bakmak yeter.haince her fırsatta şahsına saldırıyorlar,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.
videoda pek bişey anlaşılmıyor ama son saniyelerde korumaların nasıl dövdüğü gayet açık görünüyor
Somada kendini protesto edip yuhalayanlara ''bunlar kendini bilmez ahlaksızlar'' derken de;ailesi,yakınını kaybetmiş haklı protestosunu gösterenleri hala oy pusulası olarak görüp bunlara 30 martta gereken cevabı verdik derken de;etrafında yüzlerce koruması varken vatandaşına ''gel benim yanımda da yuhala'' derken de; marketin içinde protestocuyu tokatlarken de üzerindeki kimlik Türkiyenin Başbakanı kimliğidir.
Yaşanan felaketten kendini bir nebze sorumlu tutup bu durumdan utanıp yüzünü kızartıp başını öne eğmesini mi bekliyorduk? Bu ard arda tepkiler yalnızca yuhalandı diye oluyor bakın.O kadar değişik bir ruh haline girmiş ki bir yuh sesine, bir basbakan istifa sloganına bu tepkileri veriyor.Türkiye'nin başbakanı felaket sonrası canı yanmış,evlerine ateş düşmüş insanlara bu tepkiyi veriyor.Ne desek boş...Ben şaşırmadım bizzat kendisinden beklenileni yapmıştır.
Son olarak verdiği tepkiler ve söylemlerini doğru bulmak/ kınamak/ ayıplamak herkesin kişisel kendi takdiridir...
tartışmaya girmeye gerek yok,bu kafalar böyle,ülkeyi iflasın eşine getirip ceplerine dolduranlardan sonra hizmet edip borçları kapatanları anlamak feraset işi arkadaş.
Bu ülke, böyle bir kabusu tarihte yaşamadı sanırım.
İnsanlıktan, vicdandan, saygıdan bu kadar yoksun biri tarafından yönetiliyoruz..Ne acı..Yaralara nasıl bir tuz basmaktır bu..
"Allah başımızdan eksik etmesin" diyenler..
Aman Allah "SİZİN" başınızdan eksik etmesin, bizi ise bu kabustan kurtarsın..
Amin.
Somada kendini protesto edip yuhalayanlara ''bunlar kendini bilmez ahlaksızlar'' derken de;ailesi,yakınını kaybetmiş haklı protestosunu gösterenleri hala oy pusulası olarak görüp bunlara 30 martta gereken cevabı verdik derken de;etrafında yüzlerce koruması varken vatandaşına ''gel benim yanımda da yuhala'' derken de; marketin içinde protestocuyu tokatlarken de üzerindeki kimlik Türkiyenin Başbakanı kimliğidir.
Yaşanan felaketten kendini bir nebze sorumlu tutup bu durumdan utanıp yüzünü kızartıp başını öne eğmesini mi bekliyorduk? Bu ard arda tepkiler yalnızca yuhalandı diye oluyor bakın.O kadar değişik bir ruh haline girmiş ki bir yuh sesine, bir basbakan istifa sloganına bu tepkileri veriyor.Türkiye'nin başbakanı felaket sonrası canı yanmış,evlerine ateş düşmüş insanlara bu tepkiyi veriyor.Ne desek boş...Ben şaşırmadım bizzat kendisinden beklenileni yapmıştır.
Son olarak verdiği tepkiler ve söylemlerini doğru bulmak/ kınamak/ ayıplamak herkesin kişisel kendi takdiridir...
başbakan başbakan gibi davranmıyor ki,halen parti başkanı kimliğinde.kendinden olmayanı yok sayıyor
Konuya yorumuma gelecek olursak, 2 gündür girmemek için direndim siteye.
Sinirden arınmak istedim de, pek arınamadım galiba.
Hangi başbakanın halkından birine vurduğu görülmüş ? Ya da görülenlerin gördüğü saygı belli.
Karşıdaki adam ne demiş olursa olsun başbakan kalkıp yumruk atmaz, atamaz.
O Yusuf Kerkel midir o adam da tekme de atamaz . Yok öyle bir şey.
Başbakan dediğin bunlara izin vermeyerek gönüllerde tahtını kazanır.
Ama bu adamın korkusu yok. Nasılsa kendisine koşulsuz inanan harikalar diyarında yaşayan Alice'leri var
arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ortada bir yalan söz konusu
buradaki açıklamayı ilk defa okudum
ama bende bugün tv de genç bir delikanlının çıktığını gördüm ve evet bana tokat attı başbakan dedi
burada da bir kız çocuğundan bahsediliyor
hangisi yalan anlamadım.
bence bu doğru olamaz
başbakanın böyle bir şeye cesaret edeceğini hiç sanmıyorum yani buna kimse cesaret edemez
belki diyordum ama şimdi ortada 2 farklı konu olunca birinin yalan olduğu aşikar.
her turlu haksızlıga hukuksuzluga ragmen yasanılanlara inananlara bir sey diyemeyecegim maalesef,
ancak her gun kızdıgımız oy veren kitle icin benzer seyleri hic dusunmedim, dusunmuyorum da.
bu katliamdaki olaylarda bbc turkce ye konusan insanlar da videoda isten atılma korkusuyla oy verdiklerini anlatıyorlar...
http://www.bbc.co.uk/turkce/
nitekim ses cıkarmanın, basit bir yuhalamanın dahi sonu gozaltı ve darp ile sonuclandıgını gozönünde bulundurursak insanları korkutarak sinidirmek icin her alanda elinden geleni ardına koymuyorlar.
keske aynı cabayı madendeki iscileri kurtarmak icin de gostrebilseler...
Kendisinin basbakan olması da parti başkanı olması da beni zerre enterese etmiyor şu anda egem ya yemin ederim. O acılı insan karşısında boynunun kıldan ince olması lazımdı bir insan evladının.Benim bildiğim yalnızca bu !