Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Konuya yorumuma gelecek olursak, 2 gündür girmemek için direndim siteye.
Sinirden arınmak istedim de, pek arınamadım galiba.

Hangi başbakanın halkından birine vurduğu görülmüş ? Ya da görülenlerin gördüğü saygı belli.
Karşıdaki adam ne demiş olursa olsun başbakan kalkıp yumruk atmaz, atamaz.
O Yusuf Kerkel midir o adam da tekme de atamaz . Yok öyle bir şey.
Başbakan dediğin bunlara izin vermeyerek gönüllerde tahtını kazanır.
Ama bu adamın korkusu yok. Nasılsa kendisine koşulsuz inanan harikalar diyarında yaşayan Alice'leri var

Hiç Adolf Hitler adında birini duydunuz mu, ya da Benito Mussolini'yi.O adamlar da psikopat halleriyle ülke yönetmekle kalmayıp,kitleleri peşinden sürüklediler.

Bu ülke, böyle bir kabusu tarihte yaşamadı sanırım.
İnsanlıktan, vicdandan, saygıdan bu kadar yoksun biri tarafından yönetiliyoruz..Ne acı..Yaralara nasıl bir tuz basmaktır bu..

"Allah başımızdan eksik etmesin" diyenler..
Aman Allah "SİZİN" başınızdan eksik etmesin, bizi ise bu kabustan kurtarsın..

Amin.

Son düzenleme:
Somada kendini protesto edip yuhalayanlara ''bunlar kendini bilmez ahlaksızlar'' derken de;ailesi,yakınını kaybetmiş haklı protestosunu gösterenleri hala oy pusulası olarak görüp bunlara 30 martta gereken cevabı verdik derken de;etrafında yüzlerce koruması varken vatandaşına ''gel benim yanımda da yuhala'' derken de; marketin içinde protestocuyu tokatlarken de üzerindeki kimlik Türkiyenin Başbakanı kimliğidir.

Yaşanan felaketten kendini bir nebze sorumlu tutup bu durumdan utanıp yüzünü kızartıp başını öne eğmesini mi bekliyorduk? Bu ard arda tepkiler yalnızca yuhalandı diye oluyor bakın.O kadar değişik bir ruh haline girmiş ki bir yuh sesine, bir basbakan istifa sloganına bu tepkileri veriyor.Türkiye'nin başbakanı felaket sonrası canı yanmış,evlerine ateş düşmüş insanlara bu tepkiyi veriyor.Ne desek boş...Ben şaşırmadım bizzat kendisinden beklenileni yapmıştır.

Son olarak verdiği tepkiler ve söylemlerini doğru bulmak/ kınamak/ ayıplamak herkesin kişisel kendi takdiridir...

başbakan başbakan gibi davranmıyor ki,halen parti başkanı kimliğinde.kendinden olmayanı yok sayıyor

tartışmaya girmeye gerek yok,bu kafalar böyle,ülkeyi iflasın eşine getirip ceplerine dolduranlardan sonra hizmet edip borçları kapatanları anlamak feraset işi arkadaş.

Acımız taze iken anlatılamayacak kadar uzun bir konu. Söylediğiniz cümlenin doğru olmadığını araştırarak öğrenmeniz dileğiyle.

Amin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşver chelzy..Aslında boğulmak üzere olan birinin çırpınışları bunlar.

Oy pusulasını, kamu mallarını "insan" dan katbekat değer gören bir zihniyet ve onun savunucuları, verecekleri hesabı düşünsünler ahirette..Hani çok imanlılar ya, o açıdan.

30 martta neyi gömmüşler Allah aşkına ayrıca? Neyi gömmüşler?

Ağızlarına pelesenk ettikleri "milli irade" den markete sığındılar dün..Asıl milli iradeyi dün gördük.

Milli irade ile mi gömmüşler sandığa "ötekileştirdikleri" %60'ı? Yoksa çalıp çırptıkları, değiştirdikleri pusulalar ve tutanaklarla mı?
Onu düşünmek lazım.

başbakan başbakan gibi davranmıyor ki,halen parti başkanı kimliğinde.kendinden olmayanı yok sayıyor

Kendisinin basbakan olması da parti başkanı olması da beni zerre enterese etmiyor şu anda egem ya yemin ederim. O acılı insan karşısında boynunun kıldan ince olması lazımdı bir insan evladının.Benim bildiğim yalnızca bu !

Hiçbir şeyi kanıtlayamazsınız,başbakan suçsuz bu da benim fikrim diyen arkadaşlar positivizm diye bir şey var:Evrensel mantık kuralları falan hani.2*2 size göre 4 ediyor olabilir ama bana göre 67 ediyor demek bu kurallara aykırı birazcık.
Şimdi elinizdeki vodkayı yavaşça yere bırakın...Ellerinizi görebileceğim biçimde birleştirerek yavaşça kafanızın arkasına koyun.Derin bir nefes alın ve vidyoyu izleyin.

Son düzenleme:

her turlu haksızlıga hukuksuzluga ragmen yasanılanlara inananlara bir sey diyemeyecegim maalesef,
ancak her gun kızdıgımız oy veren kitle icin benzer seyleri hic dusunmedim, dusunmuyorum da.
bu katliamdaki olaylarda bbc turkce ye konusan insanlar da videoda isten atılma korkusuyla oy verdiklerini anlatıyorlar...
http://www.bbc.co.uk/turkce/

nitekim ses cıkarmanın, basit bir yuhalamanın dahi sonu gozaltı ve darp ile sonuclandıgını gozönünde bulundurursak insanları korkutarak sinidirmek icin her alanda elinden geleni ardına koymuyorlar.
keske aynı cabayı madendeki iscileri kurtarmak icin de gostrebilseler...

arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım ama ortada bir yalan söz konusu
buradaki açıklamayı ilk defa okudum
ama bende bugün tv de genç bir delikanlının çıktığını gördüm ve evet bana tokat attı başbakan dedi

burada da bir kız çocuğundan bahsediliyor

hangisi yalan anlamadım.

bence bu doğru olamaz
başbakanın böyle bir şeye cesaret edeceğini hiç sanmıyorum yani buna kimse cesaret edemez
belki diyordum ama şimdi ortada 2 farklı konu olunca birinin yalan olduğu aşikar.

videonun en basında basortulu bir kadın falan gorunuyor o yuzden mi oyle yazmıslar bilemiyorum ama elestirinizde haklısınız, sırf boyle yalan soyluyorlar vb cumleler kurulmaması icin cinsiyeti emin olunmadıkca yazılmamalıydı belki.
fakat goruntuler gosteriyor ki "vatandas" a darp var mı var...

Elbet korkusundan oy verenler de var.
Benim lafım hala daha savunanlara ...

olması gereken bu ama işte böyle bir başbakana sahibiz, halkına kin kusan resmen buğuz eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…