Maden patlamasına tek yorum yazmadı,konu başbakanına gelince sabahtan beri gürlüyor.
Evet aynen sirket sahibi icin..
Koruma altina alinmislar, yerleri kimseye söylenmiyormus.
Bassagligi dileyemezlermis, tepki gelirmis.
Zaten tepki varmis.
Yazik adamlara..
Istifa et diyince daha hakli mi oluyor ?
israil dolu dese en azindan adamin ne yaptigini bilmez ulan hakkaten ne yapti da kizdirdi derdik, halbuki adamin sucu istifa et demekmis. simdi savunayim derken iyice dusurdunuz basbakani
Maden patlamasına tek yorum yazmadı,konu başbakanına gelince sabahtan beri gürlüyor.
ben bugün açtırdım daha . sınavım vardı üyeliğimi kapattırmıştım. devam et iftiralarına . orda da yazılarıma bak görürsün
Aa çok güzel bir laf etmiş savcı.
Valla edebiyatı da iyiymiş maşallah.
Gerçekten ilk sorumlular mühendisleri..
Yazık ki 5 tane bildiğim rakamla mühendis kaybı var şu an.
Çıldıracağım yaa Çelik Yerkel'in tekmesi için böyle bir şey yok dedi.
Yardımda bile kutuplaşıyoruz demi? Aslında kutuplaşmanın diğer adı sahiplenmek. Yardımı sahiplenmeye çalışıyorlar. Ne olacaksa? Amaç yardımsa hatice değil netice önemli değil mi?
töbe töbee
Hüseyin Çelik'i dinliyor musunuz ? Adam utanmasa ölenler suçlu diyecek.
Böyle bir ülke de yaşıyoruz biz işte... savcıda Ak Parti Bilecik İl Başkan Adayıymış birilerinden onay gelmeden hiçbir şey yapamıyor heralde.
anacım deminden beri link veriim görmüyormusunKK de mi yardim kampanyasi baslatti?
NEreden ulasiyoruz kampanyaya..
Yok siz beni anlamamissiniz.
Ben im derdim gerceklerdir.
"israil dölü" degil " istifa et diyordun" dedigininide söylerim, ne olursa olsun o kisiyi ensesinden kavramasinin yanlis oldugunuda.
Siz savunmak istediginiz kisilerin yanlsilarini örtüp dogru gibimi gösteriyorsunuz?
Ben dogru ne ise onu söylemeyi tercih edrim!
Tekmeye yok dedi yaa inanabiliyor musun? Güya adam onu darp etmiş de 7 günlük rapor almış bir de.