Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Evet aynen sirket sahibi icin..
Koruma altina alinmislar, yerleri kimseye söylenmiyormus.
Bassagligi dileyemezlermis, tepki gelirmis.
Zaten tepki varmis.
Yazik adamlara..

Beter olsunlar. Yüzsüz yüzsüz çıkıp açıklama yaptılar bir de, gülümseye gülümseye.

Istifa et diyince daha hakli mi oluyor ?
israil dolu dese en azindan adamin ne yaptigini bilmez ulan hakkaten ne yapti da kizdirdi derdik, halbuki adamin sucu istifa et demekmis. simdi savunayim derken iyice dusurdunuz basbakani

Yok siz beni anlamamissiniz.
Ben im derdim gerceklerdir.
"israil dölü" degil " istifa et diyordun" dedigininide söylerim, ne olursa olsun o kisiyi ensesinden kavramasinin yanlis oldugunuda.
Siz savunmak istediginiz kisilerin yanlsilarini örtüp dogru gibimi gösteriyorsunuz?
Ben dogru ne ise onu söylemeyi tercih edrim!

ben bugün açtırdım daha . sınavım vardı üyeliğimi kapattırmıştım. devam et iftiralarına . orda da yazılarıma bak görürsün

Seninle uğraşmaycağım Pembe.Üyeliğini kapatma sebebini Mune ilk gün söyledi.

Dışarıdan da pekala takip ediliyor site.Maden kazası ihmallerine tek kelime etmeden burada esip gürledin.

İftira ha.Tamam.

Aa çok güzel bir laf etmiş savcı.
Valla edebiyatı da iyiymiş maşallah.
Gerçekten ilk sorumlular mühendisleri..
Yazık ki 5 tane bildiğim rakamla mühendis kaybı var şu an.

Böyle bir ülke de yaşıyoruz biz işte... savcıda Ak Parti Bilecik İl Başkan Adayıymış birilerinden onay gelmeden hiçbir şey yapamıyor heralde.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen, şucusun bucusun diye birbirimizi karşı cephe veya düşman gibi görmeyelim
Kim hangi partiyi tutarsa tutsun, bu madende ölen şehitlerin yakınlarına 'istifa' istediler diye tokat veya benzeri birşey o değilse bile sözlü saldırıyla karşılık vermeyi haklı kılamaz
Ben açıkçası hiç bir taraftan değilim ama haksızlığın daniskasına da şapka çıkaramam Tayyipçi bile olsam.
Yapmayın lütfen, benim babam ölse istifa da derim başka bişey de. 'İnsan' olan herkes benim acımla karışık öfkeme saygı göstermek zorundadır ! Bu kadar net.

KK de mi yardim kampanyasi baslatti?

NEreden ulasiyoruz kampanyaya..

Değil demek ki İpek.Bunu görmeleri için napmam lazım ? Gözümü kaşıkla oyup veresim geliyor.

Böyle bir ülke de yaşıyoruz biz işte... savcıda Ak Parti Bilecik İl Başkan Adayıymış birilerinden onay gelmeden hiçbir şey yapamıyor heralde.

Alla alla ne günlere geldik ya.
Takım tutan holiganlar gibi bu konunu da kayırım olursa adalet de artık parti adaletine döner.
Hiç mi helal süt emmiş vicdanlı adam kalmadı ya.

Nükleeri de savundu tam oldu.
Kömür yardımlarını soruyorlar bakalım ne diyecek

hayir soyle izah edeyim;
Bu gercekten bir iftira..
Bu kadar olmaz yahu.

kismini yazmayip direk ;
"ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun"
Söyledigi kelime bu..

yazsaydiniz su yukarida yazdiklariniza inanirdim. sizin yanlislari dogru gibi gosterdiginizi dusunmuyorum. ancak isinize gelen dogrulari meydana cikarip isinize gelmeyenleri gormezden geldiginizi dusunuyorum.

alp gürkan 4 gün sonra ortaya çıkmış. yaşan odaları yapıyorduk demiş. kapatıldı yenisi hazırlanıyordu demiş
3 ay sonra yaşam odaları bitmiş olacakti demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…