huuuuu.kız konusunu çoktan geçtik.:)kesin öyledir. lensini çıkarırsan daha net görürsün . hatta bi de kızı kolunun altına almış vurmuş da vurmuş. 14 15 yaşındaki üniversite öğrencinisi.
Ben denetimciler rüsvete yada mangal falan filana göre " hersey yolunda " raporu vermiyor demiyorum!
Aksine " denetimciler rüsvet almis, isveren rüsvet vermis, olmayan yasam odalarini var gibi göstermisler, neden bu damalari kimse agzina almiyor, neden bu adamlar hedef tahtasina konmuyor, neden asil katiller görmezden geliniyor " diyorum.
Ben bnu deyince de bazi arkadaslar " denetim yapilmadan 10 gün önce haber ucuruluyor" diyor.
Bende diyorum ki " haber ucurulsa ne olacak, olmayan yasam odasimi insa edilecek, demek ki denetimciler görevini yapmiyor" diyorum.
Anlatabildim mi?
Ya sen bir tane bile insanın yardım ettiğine inanmayan insandın.tenezzül edip konuya bile bakmadın,neyin davasını sürüyon daha ?
evet bakmadım dua ediyorum. okuduğum yasinin sayısını unuttum. gece gündüz. oldu mu canım. ha siz bunu saymazsınız . burdan yardım etmem[/QUOTE]
etme. edenler var çok şükür.
evet bakmadım dua ediyorum. okuduğum yasinin sayısını unuttum. gece gündüz. oldu mu canım. ha siz bunu saymazsınız . burdan yardım etmem
Biz onları da eleştiriyoruz, görmezden gelen var mı? Ben sanmıyorum ki burada hiç kimse iş verenler, müfettişler suçsuz tek suçlu hükümet desin. Bir çok başlık var bu konuda açılmış. Gözünüzden kaçtı herhalde.
evet bakmadım dua ediyorum. okuduğum yasinin sayısını unuttum. gece gündüz. oldu mu canım. ha siz bunu saymazsınız . burdan yardım etmem
Biz onları da eleştiriyoruz, görmezden gelen var mı? Ben sanmıyorum ki burada hiç kimse iş verenler, müfettişler suçsuz tek suçlu hükümet desin. Bir çok başlık var bu konuda açılmış. Gözünüzden kaçtı herhalde.
Biz saymayız he... çünkü AKP'den gerisi gavur.
Azıcık yüreğinde vicdan olsaydı açtığım hatim konusunu görmezden gelmezdin.
Allah kabul etsin, hepimiz okuyoruz içiniz rahat olsun. Manevi yardım yanında maddi yardım da olsun diye bir kampanya başlatılmış kötü mü olmuş?
Sanirim sizin gözünüzden kacmis..
Zira " adamlar ne yapsin tepki cok, onun icin bassagligi dilemiyorlar" diyen bile var..
Napsin gercekten adamlar yyaziiikkk..
Delircem ya.
Sanki bu kadar canin katili on lar degil..
Nereye açtın?
Görmeyince görmezden gelmiyor olmayız demi
kesin öyledir. lensini çıkarırsan daha net görürsün . hatta bi de kızı kolunun altına almış vurmuş da vurmuş. 14 15 yaşındaki üniversite öğrencinisi.
2 gündür niye bir sorumlu çıkmadı niye gözaltına alınmadı bu şirketin, sahibi yöneticileri diye soruyoruz zaten. Savcı ilk sorumlular(!!!) ölmüş kimi gözaltına alayım diyor. (!)
Allah kabul etsin, hepimiz okuyoruz içiniz rahat olsun. Manevi yardım yanında maddi yardım da olsun diye bir kampanya başlatılmış kötü mü olmuş?
Bu gercekten bir iftira..
Bu kadar olmaz yahu.
"ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun"
Söyledigi kelime bu..
Evet aynen sirket sahibi icin..Kimin için, şirket sahibi için mi diyorlar? Görmedim gerçekten.
Kazen'i kendi yardım kampanyacıları ile karıştırıyor.
Manisa Valiliği yardımı sırf MHPli Başkan başlattı diye reddedip kendi başlattı.