gorev degisikligi

umudumvarhala

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
262
89
Hanimlar merhaba
Kurumsal bi yerde calisiyorum.bulundugim gorevden aslinda memnunum ama biraz da ailemin gaziyla baska bir birime gecis talebi ilettim.orada kariyer olanaklari var diye ama simdi kararsizim. Bugin direktorume bu degisiklik istegimi ilettim adam da olumlu bakti gibi.bana pazartesi haber verecegini belirtti.
Ama ben şimdi alistigim yerden kopmaya korkuyorum.sizce ptesi diger birime gecisin tamam derlerse kaerarsiz kaldigimi ve yerimden kopmaktan korktugumu kisacasi vazgectigimi soylesem mi.beni cok kotu duruma dusurur mu sizce? Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.
Benim gonlum burda kalmaktan yana.cunku yeni yerde insanlarla uyum falan zor olabilir.

Bu direktorunuz ile aranızdaki samimiyete bağlı.. pek samimi degilsin anlaşılan.. o nedenle karar degistirmen hiç de olumlu bir izlenim bırakmaz.. alacağın cevap da ' burası ali babanın ciftligi mi??' olur büyük ihtimalle.. hakkında hayırlısı..
madem ki kariyer ilerletme şansın var; devam et derim.. bir sonraki gorevinde de güzel bir ortam olusturursun zamanla..

Pek samimi degilim direktorle.haklisiniz cidden kararsız biri izlenimi yaraticam.hos olmaz

istemiyorsanız beklemeden söyleyin. ama şunu da unutmayın her yeni başlangıç zor olabilir korkutabilir zaten insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…