• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Gören şaşıyor .. Sonunda başardım :))

ooesmaoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
61
0
86
İstanbul
Selam kızlar :)
Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce saçlarım dökülüyo diye annem tesadüfen gördüğü çam terebentin almış gelmiş eve. başlarda uğraşamam dedim. ama annemin yoğun ısrarlarına karşı kullanmaya başladım haftada 3 kez banyo yaparken kullandım. hiç uzamayan saçımın 3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladım :D ve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım. ben pek farketmemiştim . ta ki eski arkadaşlarımla buluşana kadar :) . en son 4-5 ay önce görmüşlerdi beni. şaşıp kaldılar. o gün baya fotoğraf çekinmiştik. eve geldim eski fotoğraflarımla karşılaştırdım . ben de farkettim büyüük bi uzama olduğunu. ve şuan hala kullanmaya devam ediyorum benden önermesi sizden kullanması :) :kedi:boshayallersmile

Kızlar bundan yaklaşık 6 ay önce saçlarım dökülüyo diye annem tesadüfen gördüğü çam terebentin almış gelmiş eve. başlarda uğraşamam dedim. ama annemin yoğun ısrarlarına karşı kullanmaya başladım haftada 3 kez banyo yaparken kullandım. hiç uzamayan saçımın 3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladım :D ve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım. ben pek farketmemiştim . ta ki eski arkadaşlarımla buluşana kadar :) . en son 4-5 ay önce görmüşlerdi beni. şaşıp kaldılar. o gün baya fotoğraf çekinmiştik. eve geldim eski fotoğraflarımla karşılaştırdım . ben de farkettim büyüük bi uzama olduğunu. ve şuan hala kullanmaya devam ediyorum benden önermesi sizden kullanması :) :kedi:boshayallersmile

ooesmaoo selam..nasıl kullanıyorsun,yağ gibi sirüp bekletiyormusun..??

bende şampuana döküp kullanıorum çamterebentini. şuan memnunum ama saçlarımı uzatıp uzatmadığını anlayamadım. çünkü yeni başladım kullanmaya. ama yumuşak yapıyor saçımı ve krem bile kullanmaya gerek kalmıyor.

bi de saçlarım boyalı olduğu halde yumuşatıyor.

peki şampuanla karıştırınca etkisi oluyormu gerçekten? yağlı kalmıyo mu saçın? bilmiyorumkismile

3 ay sonra yaklaşık 2-3 cm uzadığını gördüm. normaldir dedim . sonra kuzenimde badem yağı gördüm arakladım :D ve 3 ay kadar çam terebentinle badem yağını birlikte kullandım.

3 ay sonunda zaten 2-3 cm uzaması normal uzama, ama asıl hızlı uzamayı badem yağı kullandıktan sonra mı farkettin?

peki şampuanla karıştırınca etkisi oluyormu gerçekten? yağlı kalmıyo mu saçın? bilmiyorumkismile

etkisi oluyor. aktarda bana bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti zaten.
aslında diplerine de banyoya girmeden yarım saat önce biraz çamterebentin yağı sürülse hiç fena olmaz ama onunla uğraşmaya zamanım olmuyor.

şampuana döktüm çalkaladım ve karıştı içinde. şampuanın kıvamını bayağı bi değiştirdi. saçımı yağlı bırakmıyor. güzelce duruladıktan sonra hiçbir sorun olmuyor. memnunum ve dökülmesini de çok azaltttı. denemekte fayda var.

3 ay sonunda zaten 2-3 cm uzaması normal uzama, ama asıl hızlı uzamayı badem yağı kullandıktan sonra mı farkettin?

evet asıl uzama badem yağından sonra oldu. yani ben ozaman farkettim . ama çam terebenti saçın dökülmesini azaltıyo ve canlılık veriyo dolayısıyla badem yağıyla kullanınca uzama daha çok farkediliyo :)

etkisi oluyor. aktarda bana bu şekilde kullanmamı tavsiye etmişti zaten.
aslında diplerine de banyoya girmeden yarım saat önce biraz çamterebentin yağı sürülse hiç fena olmaz ama onunla uğraşmaya zamanım olmuyor.

şampuana döktüm çalkaladım ve karıştı içinde. şampuanın kıvamını bayağı bi değiştirdi. saçımı yağlı bırakmıyor. güzelce duruladıktan sonra hiçbir sorun olmuyor. memnunum ve dökülmesini de çok azaltttı. denemekte fayda var.

evet :) saçın dökülmesini çok azaltıyor ve uzama daha çok farkediliyor :)

arkadaşlar, bide saç uçlarını da nemlendirmek için badem yağı sürmek gerekiomuş. biz hep dipleri önemsiyoruz ama uçlar da önemli. oralar kuru kalıyor.
badem yağı ve hint yağı da çok iyi duydum saç için. yılan yağı filan..
bunlardan birini denemek istiorum aynı zamanda.

Çam terebentinin niyetine girmiştim aylar önce ama bür türlü fırsat bulamadım gidipte almaya..Ama kafaya koydum en kısa zamanda gidip alcam! Saç uçlarına jojoba yağı iyi geliyor kızlar bu da aklınızda bulunsun bayanssulusmile

sadece cam terebentin saci kurutur zaten kesinlikle badem yagi ile birlikte kullanin kullanacaksiniz

konu sahibi ooesmaooo arkadasim resmin yok mu acaba merak ettim:)

canim 3 ayda 2-3 cm uzadi demissin.. cok degil ki :26:

Back