Düşüncelerinin arasına SEVGI, KABUL, DEĞERLILIK, YETERLİLİK, TAKDİR temasını işleyen düşünceler sokma zamanı.
Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.:hooray:
Enfes bir yazı bayıldım talincim çok teşekkür ediyorum.Sürekli takip ediyorum eklediklerini..Manevi düşünce,kalpten düşünme felsefemdir ve eklediklerinin katkısınıda görüyorum en azından zarar görebileceğim noktalarda neler yapabileceğimi ,nasıl davrabileceğimi!!!Madde haline getirebilmekte yaşadıklarımı hep zorlanıyordum sürekli kalple düşünmekte inan çokta iyi değil biliyorsunuz.. Biryerde hüzün bekliyor herzaman bunun için mantığıda ekliyorum Ve olumlu sonuçlar alıyorum..Herşey bizler için!!Kabul etmek en mantıklı haraket olsa gerek..:1hug:a.s.
Düşüncelerinin arasına SEVGI, KABUL, DEĞERLILIK, YETERLİLİK, TAKDİR temasını işleyen düşünceler sokma zamanı.
Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.
çok doğru ne zamandır yazmıyordun merak etmiştim artık:)
payşalımın için teşekkürler..
Nasıl insanlar görmek isterdin peki karşında?
Senin her bir parçanı sevgiyle kabul eden, seni sayan, seni takdir eden, yüreklendiren... Bu tarz insanlar, bu tarz davranışlar görmek ister misin?
Gerçekten ister misin?
Kendini buna layık hissediyor musun? Hissetmediğin için görmüyorsun ya zaten. Hissetsen, bu hissi içinde yaratsan zaten bunun maddeleşmiş halini de karşında görecektin çoktan.
Maalesef her şey bu kadar toz pembe değil.Ben hissediyorum ve hak ettiğimi düşünüyorum.Ama insanlar henüz hazır değil bu davranış şekline!..Yani sadece benim istemem yetmiyor.
Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.:hooray:
Enfes bir yazı bayıldım talincim çok teşekkür ediyorum.Sürekli takip ediyorum eklediklerini..Manevi düşünce,kalpten düşünme felsefemdir ve eklediklerinin katkısınıda görüyorum en azından zarar görebileceğim noktalarda neler yapabileceğimi ,nasıl davrabileceğimi!!!Madde haline getirebilmekte yaşadıklarımı hep zorlanıyordum sürekli kalple düşünmekte inan çokta iyi değil biliyorsunuz.. Biryerde hüzün bekliyor herzaman bunun için mantığıda ekliyorum Ve olumlu sonuçlar alıyorum..Herşey bizler için!!Kabul etmek en mantıklı haraket olsa gerek..:1hug:a.s.
evet doğru ilk önce hak ediyormuyuz bunu sormalıyız kendimize sonrada yavaş yavaş çabalarımızla aklımızdaki olmak istediğimiz insan gibi olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?