• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görebiliyor musun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi talin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

talin

Guru
Kayıtlı Üye
Sen kendine nasıl davranıyorsun, görebiliyor musun?

Etrafında seni suçlayan insanlar var mı?

Seni utandıran, ayıplayan, yargılayan?...

Var mı?

Işte zihin kalıplarının maddeleşmiş hali, işte SEN, işte kendine davranışın, işte zihninde dönüp duran düşüncelerin karşına dikilmiş hali.

Memnun musun?

Nasıl insanlar görmek isterdin peki karşında?

Senin her bir parçanı sevgiyle kabul eden, seni sayan, seni takdir eden, yüreklendiren... Bu tarz insanlar, bu tarz davranışlar görmek ister misin?

Gerçekten ister misin?

Kendini buna layık hissediyor musun? Hissetmediğin için görmüyorsun ya zaten. Hissetsen, bu hissi içinde yaratsan zaten bunun maddeleşmiş halini de karşında görecektin çoktan.

Eee, o zaman şu anda bir SEÇim yapma zamanı.

Düşüncelerinin arasına SEVGI, KABUL, DEĞERLILIK, YETERLİLİK, TAKDİR temasını işleyen düşünceler sokma zamanı.

Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.

Bu oluşum için geçen zaman konusunda sabırlı davranabilirsin eminim, yol bu çünkü.

E hadi kolay gelsin... Şu anda SEÇimini yap...

sevgilera.s.

alıntı-onur sargın

Düşüncelerinin arasına SEVGI, KABUL, DEĞERLILIK, YETERLİLİK, TAKDİR temasını işleyen düşünceler sokma zamanı.

Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.

çok doğru ne zamandır yazmıyordun merak etmiştim artık:)
payşalımın için teşekkürler..

Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.:hooray:

Enfes bir yazı bayıldım talincim çok teşekkür ediyorum.Sürekli takip ediyorum eklediklerini..Manevi düşünce,kalpten düşünme felsefemdir ve eklediklerinin katkısınıda görüyorum en azından zarar görebileceğim noktalarda neler yapabileceğimi ,nasıl davrabileceğimi!!!Madde haline getirebilmekte yaşadıklarımı hep zorlanıyordum sürekli kalple düşünmekte inan çokta iyi değil biliyorsunuz.. Biryerde hüzün bekliyor herzaman bunun için mantığıda ekliyorum Ve olumlu sonuçlar alıyorum..Herşey bizler için!!Kabul etmek en mantıklı haraket olsa gerek..:1hug:a.s.

Bu düşünceler zihnine girsin ki, duygu olsun, duygu olsun ki madde olsun, madde olsun ki karşında görebilesin.:hooray:

Enfes bir yazı bayıldım talincim çok teşekkür ediyorum.Sürekli takip ediyorum eklediklerini..Manevi düşünce,kalpten düşünme felsefemdir ve eklediklerinin katkısınıda görüyorum en azından zarar görebileceğim noktalarda neler yapabileceğimi ,nasıl davrabileceğimi!!!Madde haline getirebilmekte yaşadıklarımı hep zorlanıyordum sürekli kalple düşünmekte inan çokta iyi değil biliyorsunuz.. Biryerde hüzün bekliyor herzaman bunun için mantığıda ekliyorum Ve olumlu sonuçlar alıyorum..Herşey bizler için!!Kabul etmek en mantıklı haraket olsa gerek..:1hug:a.s.

canım benim aslında önemli olanı ne bılıyormusun.farkında olmak...gerçekten ne istediğimizin,gerçekten hayatımıza yön vermek istediğimizde neler yapabileceğimizin farkında olmak...biz isteyince herşey daha kolay oluyor...dediğin gibi herşey bizim için:1hug:
sevgiyle kala.s.

çok doğru ne zamandır yazmıyordun merak etmiştim artık:)
payşalımın için teşekkürler..

canım benim çok sağol
ama ben hep buralardayım her zaman da yazılarım var
merakk etme her zaman da burada olucamyerimseniben
sevgiyle kal canım benim
a.s.

Senin her bir parçanı sevgiyle kabul eden, seni sayan, seni takdir eden, yüreklendiren... Bu tarz insanlar, bu tarz davranışlar görmek ister misin?

Gerçekten ister misin?

Kendini buna layık hissediyor musun? Hissetmediğin için görmüyorsun ya zaten. Hissetsen, bu hissi içinde yaratsan zaten bunun maddeleşmiş halini de karşında görecektin çoktan.

Maalesef her şey bu kadar toz pembe değil.Ben hissediyorum ve hak ettiğimi düşünüyorum.Ama insanlar henüz hazır değil bu davranış şekline!..Yani sadece benim istemem yetmiyor.

Gerçekten ister misin?

Maalesef her şey bu kadar toz pembe değil.Ben hissediyorum ve hak ettiğimi düşünüyorum.Ama insanlar henüz hazır değil bu davranış şekline!..Yani sadece benim istemem yetmiyor.

aslında bu yazıda vurgulanmak istenen şey ne düşünüyorsan onu yaşıyorsun mantığı..insan bazen gerçekten derinlerine indiğinde çok farklı düşünceler bulabiliyo kendinde.bu o kadar şaşırtıcı olmuştur ki benim için
mesela ufak bir örnek vermem gerekirse 1 aydır hastayım,bir türlü iyileşemiyorum.faranjit,bronşit ne isterseniz oldum:çok üzgünüm:
ama tam iyileşiyorum oh be ne kötü şey şu hastalık kurtuldum artık diyorum ama hep en küçük soğukta,üşümede vss aklıma gelen ilk şey uf yine hastalanıcam oluyor...aslında farkında değiliz ama düşündüğümüz şeyleri yaratıyoruz..ve sanırım artık hastalanmıycam bitti kararlılığını göstermedikçe bu hastalıktan kurtulamıycam
aslında insanın biraz daha dürüst olmak gerekiyor kendine karşı .ağzımızdan çıkan sözlerle düşüncelerimiz öyle bir savaş halindeler ki...
ve sonuçta hep düşüncenin gücü kazanıyor

işte bu yüzden

DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEYLERE DİKKAT EDİN DERİM BEN!!yerimseniben

sevgiyle kalına.s.

Genelde duygusal olduğumda(yerine göre) önce karşımdaki insan ne düşünür,ben olsaydım onu yerinde gibi soruları çok sorarım kendime.Tabi neticede insanız,bizimde duygu ve düşüncelerimizi açığa vurma şeklimiz her zaman aynı olmuyabiliyor.Her şey yerinde ve kararında güzel olur bence uyguluyabilene.

canım benim:1hug:
bir yararım dokunuyorsa ne mutlu bana
hüzün her zaman var.....
ama çare de her zaman vara.s

sevgiyle kala.s.

evet doğru ilk önce hak ediyormuyuz bunu sormalıyız kendimize sonrada yavaş yavaş çabalarımızla aklımızdaki olmak istediğimiz insan gibi olabiliriz

evet doğru ilk önce hak ediyormuyuz bunu sormalıyız kendimize sonrada yavaş yavaş çabalarımızla aklımızdaki olmak istediğimiz insan gibi olabiliriz

aslında haketmediğimiz hiçbir şey yok bence.sadece yaşamayı seçtiğimiz şeyi yaşıyoruz.aslında ne kadar özel ne kadar değerli olduğumuzu anlamak hiç de zor değil ama nedense biz hep kendimizi olduğumuzdan daha değersiz görmeyi seçiyoruz:sm_confused:

Back
X