Gördüğüm rüya

hayra yormak lazım ama ben sarma yemek sebze hastane ayakkabı tarzı rüya gördüğümde hep tatsız birşey olur

Rüya ile asla amel etmeyiniz.
Doğru değil.
Bilinçaltı rüyası bu besbelli.
Haberci rüya olsa zaten net bir mesajı olurdu. Karman çorman film gibi rüyaların bir anlamı yoktur.
İstihareye yatıp haberci rüya almak çok ama çok az insana nasip olacak bir şey ayrıca. Ben bu yüzden hiç denemem bile mesela.

Ben de yeşil rengin iyi olduğunu duymuştum ama siz yine de rüyalarla hareket etmeyin bence.. Siyah falan görseniz ne yapacaktınız?

Dini konular yasak diye biliyorum bu da istiareli falan ama yeşil iyiye yorulur derler

beyaz ve yeşil hayırdır kırmızı ve siyah iyi değildir

bence gayet güzel bir rüya olmuş.hakkınızda hayırlısı.yeşil alaan gerçekten çok hayırlara işaret.sizi etkilemeyim yinede

benim bildigim istihareyi baskasina kildirmak daha iyidir cünkü yoksa kendi bilincaltin seni yönlendirir
zatende öyle olmus
istihare de bide olaylar dan cok renkler önemli galiba

bence sen kendi yasadiklarindan cok etkilenmissin
eger varsa kalbi temiz bir tanidigin ona kildir yoksa kendin tekrar kil, ama bi kac defa arka arkaya

öyle bir şey yok.ben hep kendim yattım

ama baskasinin yatmasi daha iyi olmazmi?
yani insan kendi yattigi zaman yasadiklarindan etkilenmesi daha büyük bir ihtimal degilmi

ben başkasının yatmasına karşı bir insanım.ben bir şey görememişsem ancak o durumda böyle bir şey isteyebilirim onun dışında olayın gerginliğini çeken onun için dua eden o konuyu önemseyen kişiler yatmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…