Aynen tekrarlıcam belkide zihnimin oyunuydu tekrarlıycam umarım hayırlısı olur..Evet bilemezsin zaten ilk yaptiginda.
Bence sen tekrarla istihareyi.
6 7 kere tekrarlayanlar var.
1 hafta boyunca sürekli tekrarladınız mı ama?Gben yapmistim. Ayni anda uc kisi yapmistik. Ucumuz de hicbisey gormedik
Aaa oyle mi yapiliyomus. Benim bikac tanidigim da yapmisti hem de hocalariyla onlar bi gece yapmisti. Hepsi de gormustu1 hafta boyunca sürekli tekrarladınız mı ama?
Dün Sabah namazından sonra istihare namazı kılıp yattım.Şuanda sevdiğimle nişanlandım :) Acaba evlilik bizim için hayırlı diyerek yattım.Rüyamda kendi annem nişanlım ve ben yemek yiyoruz.Sonrasında katologdan gelinlik bakıyoruz.. Bi kaç tane beğenip gelinlikciden çıkıyoruz.Düğünüm olmuş kendi evimi gördüm..Kaynanam kayınpederim ve görümcem gelmiş evime benle eşimle birlikteyim.Birde kız kardeşim gelmiş benim..Diyorumki yataklarınızı yapıyım yatalım hadi diyorum yapıyorum.Ama kayınvalidem de bir surat asıklığı gördüm.Sonra yeşil bi alandayız nişanlımla benim taa liseden dershaneden en yakın erkek arkadaşımı görüyorum. kardeşi gibiydik kendisiyle..Babası kalp krizi geçirmiş ben kalp masajı yapıyorum amca nolur kendine gel diye bagırıyorum. arkadaşıma diyorum inanıyorum üzülme baban düzelcek.. Sonra bi yemek hanede görüyorum kendimi herkes yaprak sarma yiyor bana 2-3 tane verilmiş.kızıp çıkıyorum. Ben bişeye yoramadım bunu sizler yorumlarmısınız
Dün Sabah namazından sonra istihare namazı kılıp yattım.Şuanda sevdiğimle nişanlandım :) Acaba evlilik bizim için hayırlı diyerek yattım.Rüyamda kendi annem nişanlım ve ben yemek yiyoruz.Sonrasında katologdan gelinlik bakıyoruz.. Bi kaç tane beğenip gelinlikciden çıkıyoruz.Düğünüm olmuş kendi evimi gördüm..Kaynanam kayınpederim ve görümcem gelmiş evime benle eşimle birlikteyim.Birde kız kardeşim gelmiş benim..Diyorumki yataklarınızı yapıyım yatalım hadi diyorum yapıyorum.Ama kayınvalidem de bir surat asıklığı gördüm.Sonra yeşil bi alandayız nişanlımla benim taa liseden dershaneden en yakın erkek arkadaşımı görüyorum. kardeşi gibiydik kendisiyle..Babası kalp krizi geçirmiş ben kalp masajı yapıyorum amca nolur kendine gel diye bagırıyorum. arkadaşıma diyorum inanıyorum üzülme baban düzelcek.. Sonra bi yemek hanede görüyorum kendimi herkes yaprak sarma yiyor bana 2-3 tane verilmiş.kızıp çıkıyorum. Ben bişeye yoramadım bunu sizler yorumlarmısınız
benim bildigim istihareyi baskasina kildirmak daha iyidir cünkü yoksa kendi bilincaltin seni yönlendirir
zatende öyle olmus
istihare de bide olaylar dan cok renkler önemli galiba
bence sen kendi yasadiklarindan cok etkilenmissin
eger varsa kalbi temiz bir tanidigin ona kildir yoksa kendin tekrar kil, ama bi kac defa arka arkaya
öyle bir şey yok.ben hep kendim yattım
ama baskasinin yatmasi daha iyi olmazmi?
yani insan kendi yattigi zaman yasadiklarindan etkilenmesi daha büyük bir ihtimal degilmi
bana kım yapacak acaba:)bı de ıstareyı kendıne yapma baskası sana yapsın oyle daha saglıklı olur
Senin muradin yakin zamanda olacak insallah cnmbana kım yapacak acaba:)
Uyandığın anda hissettiğin his önemli olan. İyimi hissediyordun kötümü?Bilmiyorum ki canım ya onu sormak lazım
Amin saol canim nasilsin kusumSenin muradin yakin zamanda olacak insallah cnm
Iyiyiz cnm hafta sonu biraz sikontim oldu gecti amaAmin saol canim nasilsin kusum