Gördüğüm rüya ve arkasından yaşananlar ilk defa başıma geldi

Alhena

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
18
2
Merhaba herkese umarım soruyu doğru yere sormuşumdur acemiyim de burada.
Benim aylardır hoşlandığım birisi var iş yerinden ve hemen her gün(haftaiçi 4 gün filan) karşılaşırız .

Ben geçtiğimiz tutulma günü rüyamda gördüm onu (2-3 Ekim gibi) , üzerinde mint yeşili hırka (o günlerde bu renge maruz kalmadım) vardı , güneşli bir hava ve bana yaklaşımı çok iyiydi. Sonra 2 gün geçince kendisi normal hayatta da hiç yeşil giymezken yaprak yeşili kazak giymeye başladı ve bunu neredeyse her gün giydi 2 hafta boyunca .(Burayı düzeltmem lazım sanırım, 15 20 güne yakın 2 gün yeşil kazağını giydi 1 gün giymedi 3 gün giydi 2 gün giymedi gibi düşünün cmt pazar tatil YIKAMA ZAMANI VAR yani cidden buna mı takıldınız ('neredeyse' her gün dedimm) yazdıklarım anlaşılabilir yalın Türkçe arkadaşlar 😊 )

Muhabbetimiz de var aslında ama ortamlarımız farklı ,grubuyla takılıyor ve grubu beni sevmiyor. Kendisi ayak üstü selam verip gülümsüyor sadece.
Bu rüya bir işaret sayılır mı ne dersiniz ,normalde pek rüya görmem de çünkü ilgimi çekti

Son düzenleme:
Hayatta hiç sevmem kargo pantolon hiç düşünmedim almayı bir ara rüyamda gördüm toprak renginde çokta güzel duruyordu bende .. Arkadaşla Bakırköy'de gezerken rüyamdakinin aynısını gördüm dedim bu bir işaret çok güzel olacak denedim iğrenç durdu zaten kilom da var giydiğim gibi çıkardım.Konunun ana fikri rüyalara bel bağlamak aptal işi , boş verin....

İlişkiler astrolojisinde uzmanlık sahibi biri olarak söylüyorum, bu bir işaret sayılmaz.
Dolunaylar her zaman haberci rüyalar gördürmez.
Ve hatta dolunay haftasıyla tetiklenip başlayan ilişkiler ya da ilişki ihtimalleri yüksek olasılıkla biter.

Tek takıldığım şey iki hafta boyunca neredeyse her gün aynı şeyi giymesi. Kazak hem de. Neden yaptı ki böyle bişey 😒
Ben de buna takıldım rüyayı öyle aman aman ciddiye almayacaktım ama bu , normalde hiç giymediği şeydi ,şaşırdım

2 hafta boyunca aynı kazak giyilir mi yaa kokmuştur o. 😂
Rüya ile amel edilmez. Onu düşünerek yattıysanız zaten direkt görürsünüz.
Ama sırf bir renkten gerçek hayat ile bağlantı kurmaya çalışmak saçma olmuş.
Yo onu düşünerek yatmadım , ben pek rüya da görmem zaten

Bilinç altı dünyasına hoşgeldin 😀
Bilinç altımda olsa aylardır 100 kere rüya görmem gerekirdi ben onu toplasan 3 kere gördüm ve o gün de özellikle düşünmüşlüğüm veya o renge odaklandığım yok , yani öyle yorumlar var ki ben bilinçaltına anlam yüklemeye çalışmışım gibi tanımadan etmeden

🤣 15 günün 10 günü filan giydi herhalde arada yıkamıştır

Hayatta hiç sevmem kargo pantolon hiç düşünmedim almayı bir ara rüyamda gördüm toprak renginde çokta güzel duruyordu bende .. Arkadaşla Bakırköy'de gezerken rüyamdakinin aynısını gördüm dedim bu bir işaret çok güzel olacak denedim iğrenç durdu zaten kilom da var giydiğim gibi çıkardım.Konunun ana fikri rüyalara bel bağlamak aptal işi , boş verin....
Anlamadım aptal mı demek istediniz?

Bilinç altımda olsa aylardır 100 kere rüya görmem gerekirdi ben onu toplasan 3 kere gördüm ve o gün de özellikle düşünmüşlüğüm veya o renge odaklandığım yok , yani öyle yorumlar var ki ben bilinçaltına anlam yüklemeye çalışmışım gibi tanımadan etmeden
Ben bir psikolog olarak söyledim , siz geri kalan herhangi bir şeye göre yorum yaparsınız o ayrı.

Merhaba herkese umarım soruyu doğru yere sormuşumdur acemiyim de burada.
Benim aylardır hoşlandığım birisi var iş yerinden ve hemen her gün karşılaşırız .

Ben geçtiğimiz tutulma günü rüyamda gördüm onu (2-3 Ekim gibi) , üzerinde mint yeşili hırka (o günlerde bu renge maruz kalmadım) vardı , güneşli bir hava ve bana yaklaşımı çok iyiydi. Sonra 2 gün geçince kendisi normal hayatta da hiç yeşil giymezken yaprak yeşili kazak giymeye başladı ve bunu neredeyse her gün giydi 2 hafta boyunca .

Muhabbetimiz de var aslında ama ortamlarımız farklı ,grubuyla takılıyor ve grubu beni sevmiyor. Kendisi ayak üstü selam verip gülümsüyor sadece.
Bu rüya bir işaret sayılır mı ne dersiniz ,normalde pek rüya görmem de çünkü ilgimi çekti
Rüya işaret mi bilmem ama 2 hafta boyunca aynı kazağı giyen adamın pis olduğuna işaret

Hanımefendi sormuşsunuz, verdiğimiz cevapları beğenmiyorsunuz. Ne diyelim? Size malum olmuş, yeşil kazaklı çocuk size aşık olmuş, kesin evlenir iki çocuk yaparsınız mı diyelim. :)

Hanımefendi sormuşsunuz, verdiğimiz cevapları beğenmiyorsunuz. Ne diyelim? Size malum olmuş, yeşil kazaklı çocuk size aşık olmuş, kesin evlenir iki çocuk yaparsınız mı diyelim. :)
Cevaplar saygı çerçevesinde verilmeli de o yüzden bazılarına hiç tepki vermedim mesela :)

X