• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gördüğü fotoğrafla sarsıldı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Eski evliliğinden 2 çocuk sahibi olan Çağla Şikel, önceki gün gördüğü bir fotoğrafla sarsıldı.
Çağla Şikel'den örnek davranış

Şikel, internette yardıma muhtaç çocuklar için giysi ve kırtasiye malzemesi toplayan bir sitedeki minik kızın fotoğrafını gördü.
cagla_foto.jpg

Önce siteyi kuranların yardımları yerine ulaştırıp ulaştırmadığından emin olan Çağla Şikel, ardından da Kuzey ve Uzay'ın oyuncak ile kıyafetlerinden birkaç koli hazırladı. Ünlü model, bu koliyi ise Ankara'daki bir ilköğretim okuluna yollattı.

Kendisine gelen bir botla havalara uçan minik kızın fotoğrafı, internette fenomen olmuştu.

Kaynak: Takvim

https://www.facebook.com/kadinlarku...0.1450879633./953797501334646/?type=3&theater

Evet internette fenomen oldu. Herkes fotoyu paylaşıp ayyyy maayyy yorum yaptı...
Acaba kaç kişi bu kadar etkilenip birşeyler yaptı, yorumsuz...

milyarlarca para kazanıyorlar, aynı gece harcıyorlar... onların bir gecede harcadığı parayla kaç çocuğun geleceği kurtulur.

Bisey diyecekyimde neysee:KK14:

Örnek bir davranış maddi durumu iyi olan herkesin bu yardimi yapmasi lazim zaten ama birde yaptigi hayri reklam malzemesi yapanlar var yapilan yardimin gizli olmasi daha makbul bence.

Bu kadın bana çok itici geliyor yaptığı çoğu harakette reklam kokusu var, bu işi gizli de yapabilirdi , çocuklarının eskilerinden koli yapacağına sahip olduğu parayla kaç çocucuğun okumasına yardım edebilirdi. Belki de yapıyodur gizliden bilemicem.

Arkadaşlar .evet yardım gizli yapılmalodır doğrusunuz ama Farkındalık oluşturmak adına toplum önünde olan insanların yardımlarını paylaşılmasını yanlış bulmuyorum ben .başkalarınada ön ayak olacak ise neden olmasın .
Bu arada eski kıyafet meselesine bende takıldım evet yenilerini gönderecek gücü var pekala ki

Çok etkileyici reklamlar! doğrusu. Alkışlar Çağla'ya. O kadar samimiyse hiç kullanılmamış eşyalardan da bir koli yapabilirdi sanırım. Bir de yaptığı yardımı insanların gözüne sokmasına gerek yok. Ben ailemden bile saklı yaparım ki kimse rencide olmasın...

Back