Sevgili anneler lütfen kan tahlili sonuçlarınıza göre Google'dan teşhis koymayın.Ben bunu yaptım ve 1 haftayı kendime zehir ettim.Çocuğumun hâlsizliği, iştâhsızlığı, sık sık ateşlenmesi vs dolayısıyla tahlil yaptırdık, hematolojiye yönlendirdiler.kanda WBC, Ne# değeri düşük,lym değeri yüksek çıktı.Hemotoloji bölümü bir hafta sonra kan değerlerine tekrar bakmamız gerekiyor önemli değerler dedi.Bu süreçte Google'dan araştırdım maalesef her kapı lösemiye çıkıyordu.Anne olarak bağışıklık sistemim çöktü,yemeden içmeden kesildim 1 haftada 6 kilo verdim,yataklara düştüm.Bugün kan verdik ve şükür her şeyi normal çıktı.Çocuk ağır bir enfeksiyon geçirmiş şimdi iyi dedi.Anneler ben ettim siz etmeyin bunu kendinize yapmayın.Bu süreçte hep olumlu yorum aradım,belki şuan umutsuzluğa kapılan bir anneye umut olurum.Tabii ki kötüsü de olabilirdi Allah korusun.Rabb'im şifa bekleyen herkese şifa versin.Ama bekleme sürecini Google'dan sürekli araştırarak,en kötüyü düşünerek,kendinizi hasta ederek geçirmeyin.