Nesi şaşkınlık yaratıyor ki?
Şaşıracak ne var? Bu harita zaten yıllardır mevcut değil mi? Askerlerimizin bile önüne konmadı mı?
Biz bile paylaştık burda o haritayı, daha neler paylaştık kimse şaşırdı mı?
Şaşkınlık dediğiniz ilk defa karşılaştığınız bir durum karşısında yaşanan bir duygudur.
Adamlar Nevruz'da İmralı'dakinin posterini açıp mektubunu okuyor, özerklik ilan ediyor, kimsenin sesi çıkmıyor şaşırmıyorsunuz da google böyle birşey yapınca mı şaşırıyorsunuz?
Şaşırmayın şaşırmayın, bindik bir alamete
insanların rahatlıgına sasıyorum ben arkadasım o kadar sey oluyor millet neler neler yapılıyor neden tepki vermiyorlar neden buna sasıyorum yer geldinde ahkam kesen insanlar ne oluyorda donup kalıyor yada donduruluyor neden bu kadar şehit verilirken kimse gıkını cıkartmıyor cıkartsa bile kimse işitmek istemiyor yazık o kadar dökülen kana yazık
Yok ben zaten yorum yapanlara değil, haberde geçen "Dünya devi arama motoru Google Earth'tan Şanlıurfa'nın Gülpınar köyü ve civarı arandığında çıkan 'Kürdistan' yazısı şaşkınlık yaratıyor." kısmına takılı kalıp yorum yaptım
Eyyyy Google!Yurt dışında Kurdıstan kurulmasının inanılmaz destekçisi var, sadece siyasiler değil
Şaşıracak ne var? Bu harita zaten yıllardır mevcut değil mi? Askerlerimizin bile önüne konmadı mı?
Şaşkınlık dediğiniz ilk defa karşılaştığınız bir durum karşısında yaşanan bir duygudur.
Adamlar Nevruz'da İmralı'dakinin posterini açıp mektubunu okuyor, özerklik ilan ediyor, kimsenin sesi çıkmıyor şaşırmıyorsunuz da google böyle birşey yapınca mı şaşırıyorsunuz?
mesela ne gibi destekçi tatlım
Kürt propagandası yapılıyor. Eziliyoruz, eziyet görüyoruz diyorlar, insanlar da destek veriyor. Suç onlarda değıl onlar tamamen insani güdülerle tepki veriyor. Ama maalesef tek yönlü anlatılıyor olan biten, haliyle Türk halkı faşist bir profil çiziyor gözlerinde. Biz bu konularda ne yazık ki kendimızi savunmayı pek bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?